Boblberg logo

Fællesskaber i Frederikshavn

Hvis du er på udkig efter nye venskaber og flere sociale fællesskaber i dit lokalområde, så er denne side lige noget for dig. Her vil du blive klogere på Boblberg, og de forskellige muligheder for at møde nye mennesker som du kan dele dine interesser sammen med. Uanset din alder og personlige interesser vil du finde ligesindede personer, der også er har interesse i at få flere nye venner og bekendtskaber i hverdagen. Velkommen til fællesskabet.

Boblberg i Frederikshavn Kommune

Har du lyst til at udvide din kreds af venner og bekendtskaber i dit lokalområde? Så er Boblberg det rette sted for dig. Boblberg, som er Danmarks største online fællesskabsplatform, tilbyder et væld af muligheder for at finde nye venskaber - også inden for Frederikshavn Kommune, hvor mange lokale allerede deler deres interesser med hinanden. Her kan du finde folk, der søger nye venner, træningspartnere, strikkeentusiaster, madlavningsinteresserede, kultur- og oplevelsesentusiaster og meget mere. Er du nysgerrig efter at udforske de mange fællesskabsmuligheder i Frederikshavn? Opret en profil her og begiv dig ud på opdagelse i det omfattende fællesskab

Bobler i Frederikshavn

Boblberg fungerer som en digital opslagstavle, hvor brugerne deler information om sig selv og deres interesser gennem opslag kaldet "bobler." Det er helt op til dig, om du ønsker at oprette din egen bobl. Når du opretter dig, får du adgang til Boblbergs indhold, hvor du kan se, hvad andre søger efter gennem deres bobler (opslag). Du kan også lave din egen bobl, hvor andre kan læse lidt om dig, og de kan skrive til dig. Du kan beskrive dig selv og angive, hvilke nye fællesskaber og venskaber du gerne vil finde. Herunder kan du finde eksempler på bobler fra andre personer, der også har oprettet sig i Frederikshavn-Sæbe-Skagen-området:

Nye venner og veninder hvor er I?
Nye venner og veninder hvor er I?

Jeg er en frisk kvinde på 57 år. Min omgangskreds er lille og familien skrumpet ind. Derfor kunne jeg godt tænke mig at møde nye mennesker, som måske kunne udvikle sig til venskaber. Mine interesser er bla. Gåture i naturen, på strøget .cafebesøg ,biffen, en drink i byen ,et slag kort osv. Jeg strikker og maler kunst. Elsker at fiske ,køre ture og snage på loppemarkeder. Evt mødes nogle stykker M/K over en hyggelig aften ..til mad og spil eller en tur i byen. 😊 Ønsker mig bare god/gode venner 😉 Skriv endelig uanset køn ,hvis jeg også kan berige dit liv og lad os tage den derfra 😊

Venner
Venner

Hej jeg er flyttet til Sæby i år og vil gerne lære nogen nye mennesker at kende Jeg er kreativ hækler syr og strikker Jeg har en dejlig hund Elsker vores gåture ved havn åen stranden Håber jeg kan mødes med nogen herinde Hilsen Connie

Søger gode venner
Søger gode venner

Mine interesser er kunst - koncerter - fiskeri- loppemarked -haven - keramik min kat gå tur ved stranden - lede efter rav .

Vennepar søges
Vennepar søges

Vi har boet Tæt på Skagen i ca. 1½ år og mangler venner at hygge med, måske også en bytur engang imellem. Vi er min kæreste og jeg på 48 år og søger andre der kunne tænke sig at mødes til en kop kaffe og bare snakke engang imellem.

Venskab ....
Venskab ....

Søger venskab til ... Går ture/cykkelture , forskellige spil ( ludo - kort - ya ) Se en god film, i bio eller hjemme. Lidt om mig, jeg er 57, førtidspesionist og bruger en del tid på og lave diamond paint.

Billede af Mikkel

Fandt to nye kammerater på Boblberg efter ensomhed

26-årige Mikkel snakker ikke med sin familie, og han var lige flyttet til en ny by. Derudover var han begyndt at vokse fra vennerne fra folkeskolen, så han begyndte at føle sig ensom. Heldigvis fik han anbefalet Boblberg af sin kæreste, der selv bruger det, og her oprettede han en bobl. Der gik ikke lang tid, før han kom i kontakt med Archie og Kevin, som i dag er blevet to rigtig gode kammerater. De oplever byen sammen, drikker øl på barer, går ture, og så har Kevin og Archie også holdt en spilleaften sammen med deres kærester. Mikkel, Frederikshavn

Billede af Palmestranden

Besøgsværdige seværdigheder i Frederikshavn Kommune

Palmestranden Palmestranden i Frederikshavn er en skjult perle ved den nordjyske kyst, der byder besøgende velkommen med sin unikke blanding af nordisk charme og eksotisk skønhed. En sand oase for både lokale og turister, som er kendt for sin vidunderlige strand og frodige palmetræer. Hvad der gør Palmestranden særlig unik, er de imponerende palmetræer, der omgiver stranden. Palmerne skaber en tropisk atmosfære, og stranden er også særdeles børnevenlig, med lavvandede områder og legepladser. Familier kan tilbringe timer med sjov og leg på stranden. Bangsbo Botaniske Have Denne smukke, farverige og velduftende have ligger ved den gamle herregård Bansbo i Frederikshavn. Parken er engelskinspireret med store græsplæner og masser af bænke, en rosen- og krydderurtehave, samt frugt- og bærhave. I den smukke have finder du også lysthuset og den smukke sø. Det Hvide Fyr Fyrtårnet fungerer også som et kulturelt centrum og er vært for udstillinger, arrangementer og koncerter i løbet af året. Det Hvide Fyr i Skagen er mere end bare et fyrtårn; det er et symbol på Danmarks kystnære historie og betydningen af ​​navigation i dette område. At besøge fyret er en chance for at beundre dets arkitektur og historie samt at nyde den enestående udsigt fra toppen.

Bangsbo Dyrehave

Skagen - Grenen Grenen i Skagen er en bemærkelsesværdig naturoplevelse i det nordligste punkt af Danmark, hvor de to have, Kattegat og Skagerrak, mødes. Dette unikke sted, også kendt som "Danmarks spids," tiltrækker besøgende fra hele verden med sin enestående skønhed og geologiske betydning. Denne naturlige kamp mellem vandmasserne skaber ofte imponerende bølger og turbulens, der er fascinerende at betragte. For at komme helt ud på Grenen, og opleve at stå med et ben i hvert hav, kan du enten vælge at gå langs vandet og nyde udsigten, eller du kan hoppe på "Sandormen" og få et lift. Den tilsandede kirke Den Tilsandede Kirke i Skagen er en bemærkelsesværdig og ikonisk seværdighed, der symboliserer naturens kraft. Beliggende på spidsen af Jylland, har denne kirke en enestående historie. Den Tilsandede Kirke blev bygget i det 14. århundrede og tjente som et religiøst centrum og fyrtårn for søfarende i århundreder. Imidlertid begyndte sandet fra de omkringliggende klitter gradvist at begrave kirken, og den blev forladt i 1795. I dag står kun kirken tårn og spire frem over sandet og fungerer som et stærkt symbol på tidens gang og naturens kræfter. Krudttårnet Krudttårnet er Frederikshavns varetegn. En ikonisk rundt bygning, som i dag er hjemsted for et militærhistorisk museum med krudt og kugler. Derudover afholdes der diverse arrangementer og særlige dage, og du kan booke Krudttårnet til private arrangementer og lejligheder.

lorem ipsum

Det Bette Ølhus i Ålbæk I hjertet af den charmerende by Ålbæk finder du det hyggelige ølhus og café. Her kan du opleve over 400 forskellige belgiske øl, og du kan starte med at nyde en af dem i ølhusets hyggelige gårdhave. Minibyen Sæby Minibyen Sæby er en fascinerende miniaturemodel af Sæby, hvor ca. 160 huse er bygget i målestol 1:10. Minibyen Sæby er imponerende i sin nøjagtighed og detaljeringsgrad. Den indeholder nøjagtige miniaturekopier af byens bygninger, veje, parker og andre landemærker. Besøgende kan gå rundt i miniaturebyen og få en fornemmelse af, hvordan Sæby så ud i forskellige tidsperioder. Minibyen Sæby er et sjovt sted for både børn og voksne, og det er et godt sted at tilbringe tid med familien eller vennerne. Det Musiske Hus, Arena Nord Et kulturelt Midtpunkt, som er placeret i centrum af Frederikshavn. Det Musiske Hus er et lokalt kultur- og spillested for diverse underholdning som koncerter, stand-up, foredrag og teater mm. Sæby Bryghus Sæby Bryghus er en populær mikrobryggeri. Bryggeriet er kendt for at producere en bred vifte af ølsorter, herunder pale ales, stouts, pilsners, og mange andre specialiteter. Deres øl er omhyggeligt håndlavet med fokus på smag og kvalitet, og de bruger ofte lokale ingredienser for at skabe unikke smagsoplevelser. Besøgende i Sæby Bryghus kan nyde en tur i bryggeriet for at lære mere om bryggeprocessen og historien bag bryghuset. Der er også en ølsmagningsoplevelse, hvor du kan prøve forskellige ølvarianter og få indsigt i smagsnoter og aromaer. Råbjerg Mile Råbjerg Mile er en bemærkelsesværdig naturskabning, der betragtes som en af Europas største vandreklitter. En enorm sandklit, der rejser sig majestætisk og kan nå op til 40 meter i højden. Dette imponerende naturfænomen skaber en unik fornemmelse af at befinde sig midt i en ørken.

Download Boblbergs app 🫧

Gør det nemmere at holde dig opdateret og have fællesskaberne lige ved hånden. Med Boblbergs gratis app er du sikker på, ikke at gå glip af noget. Du kan følge med i de nyeste bobler, og blive hurtigt informeret, når du modtager nye beskeder.

Træer i efterårsfarver
Fyrtårn i Skagen
Udsigt i Frederikshavn
Billede af Gita

Mistede sin omgangskreds pga. flytning, men fandt en ny veninde på Boblberg

58-årige Gita havde taget en stor beslutning om, at hun ville flytte fra den by, som altid har boet i. Distancen mellem byerne betød desværre, at hun lidt efter lidt mistede sit netværk, hvorfor hun søgte efter nye veninder på Boblberg. På Boblberg fandt hun Jannie, som i dag er blevet en af hendes bedste veninder. De mødes nu ca. to gange om måneden, hvor de ofte tager ud at spise, går lange ture eller bare hygger sig i hinandens selskab. Gita, Skagen

De gule huse i Skagen

Større byer i Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Byens centrum er charmerende og byder på en blanding af moderne butikker, hyggelige caféer og restauranter samt smukke gamle bygninger. Byens mest iøjnefaldende træk er dens imponerende havn, der fungerer som en vigtig færgehavn og knudepunkt for skibsrejser til både Norge og Sverige. Havnen er også hjemsted for en række fiskefartøjer, der fanger de lækre lokale fiskearter, der er en del af byens kulinariske tradition. Frederikshavn er kendt for sin naturskønhed, herunder de brede sandstrande, der strækker sig langs kysten. En af de mest populære strande er Palmestranden, der tiltrækker både lokale og turister i sommermånederne. Skagen Skagen er Danmarks nordligste by. I Skagens charmerende bymidte finder du en række hyggelige restauranter, caféer og butikker. Byen er også kendt for sin fiskerihavn, hvor du kan nyde friskfanget fisk og skaldyr på lokale restauranter. Det nordligste punkt kaldes Grenen, og er de mest berømte strande, hvor de to have mødes, og du kan bogstaveligt talt stå med en fod i hver hav. Dette naturskønne område tiltrækker besøgende fra hele verden. Skagen er også særligt kendt for alle sine gule huse og bygninger, der er blevet et symbol på byen. Historisk set blev de gule huse brugt som boliger for fiskere og deres familier i det 18. og 19. århundrede. Den gule farve blev traditionelt anvendt som en form for identifikation, så fiskerne nemt kunne genkende deres hjem, når de kom tilbage fra havet. Strandby Strandby er en stor og attraktiv fisker- og lystbådehavn. En stor havn med plads til mange lystbåde. På havnen finder man også hyggelige restauranter og caféer, hvor der serveres lækker frisk fisk.

Sæby

Sæby Sæby har længe været en populær destination for turister, der ønsker at opleve det bedste af dansk kystkultur og natur. En af Sæbys mest iøjnefaldende træk er dens dejlige havn, hvor du finder en flåde af farverige fiskerbåde og lystbåde. Havnen er et livligt centrum for byen, hvor du kan nyde en afslappet spadseretur, besøge lokale fiskerestauranter og se fiskerne komme hjem med deres friske fangst. Byens centrum har bevaret sin gamle charme med brostensbelagte gader, og Sæby Kirke er også en interessant oplevelse, da kirken er kendt for sin imponerende arkitektur og historie. Østervrå Denne maleriske landsby ligger i Vendsyssel-regionen og er kendt for sin rolige atmosfære og smukke omgivelser. Byen er omgivet af frodige marker og landbrugsområder, hvilket giver den et idyllisk og naturskønt præg. Østervrå er et ideelt sted for dem, der ønsker et fredelige liv på landet. Selvom Østervrå er en lille landsby, har den stadig nogle bekvemmeligheder, herunder butikker, restauranter og skoler. Byens centrum er charmerende og bevarer en del af sin historiske arkitektur, hvilket tilføjer en unik karakter til stedet. Ålbæk Ålbæk er en lille skøn by, der ligger imellem Frederikshavn og Skagen. I Ålbæk, som også kaldes "lysets by" kan du opleve smuk natur og rolig omgivelser.

Vil du vide mere om Boblberg?

Få mere information om Boblberg og hvem, der bruger platformen til at finde nye fællesskaber. Læs også om øvrige tiltag, initiativer og muligheder som Boblberg har til rådighed.

Frederikshavn havn
Skagen gågade
Bunker i Frederikshavn

Foreninger i Frederikshavn

Ønsker du nemt at opdage lokale foreninger i dit område? Nu kan du udforske dem med blot et enkelt klik her på Boblberg. På vores hjemmeside finder du en dedikeret "Foreninger" sektion, der giver dig øjeblikkelig adgang til en omfattende liste over foreninger i Frederikshavn Kommune. Her kan du læse korte beskrivelser af, hvad hver enkelt forening tilbyder, og få direkte links til deres respektive hjemmesider for mere detaljeret information. For at gøre det endnu mere praktisk, inkluderer vores foreningssektion også et interaktivt kort, der viser placeringen af de forskellige foreninger i Frederikshavn. Dette gør det nemt for dig at se, hvor tæt du er på hver forening, og kortet tilbyder endda brugervenlig vejvisning via Google Maps. Dette foreningsmodul er den perfekte mulighed for foreninger, der ønsker at øge deres synlighed og nå ud til en ny målgruppe.

Samarbejde med Frederikshavn Kommune

I vores partnerskab med Frederikshavn Kommune fokuserer vi på at fremme og berige det varierede fritidsliv, der styrker sociale forbindelser blandt vores borgere. Vi arbejder målrettet på at skabe muligheder for alle til at deltage i sociale netværk, der kan forbedre både fysisk og mental livskvalitet og reducere følelsen af ensomhed. Vi investerer ressourcer i at udbrede kendskabet til Boblberg i Frederikshavn Kommune på forskellige måder. Du kan møde os ved forskellige arrangementer rundt omkring i kommunen, hvor vi spreder positiv stemning og altid er klar til at hilse på dig samt besvare dine spørgsmål. Desuden arrangerer Boblberg interne præsentationer i kommunen for at informere medarbejdere om Boblbergs formål og hvordan det kan formidles til borgerne. Ydermere søger vi direkte ud til borgerne ved at besøge forskellige mødesteder som væresteder, biblioteker, ungdomscentre og bosteder for at dele information om de mange muligheder for at finde nye fællesskaber. Vi gør os synlige i lokalområdet ved hjælp af flyers og plakater, som du altid er velkommen til at tage med dig og dele med andre.

Blev du inspireret til at finde nye fællesskaber i dit område?

Venskaber og sociale fællesskaber er vigtigt for vores hverdag og trivsel. Gå derfor ikke glip af den unikke mulighed for at finde nye bekendtskaber her på Boblberg - her er noget for alle. Opret dig gratis og skab dine egne fællesskaber i Frederikshavn og omegn. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som null andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her