Boblberg logoRøde Kors logo

Hjælp og information

Ofte stillede spørgsmål

Velkommen til vores hjælpeside! Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om Boblberg og gode råd til, hvordan du kommer i gang med at finde nye fællesskaber. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til vores support.

Generelle spørgsmål om Boblberg

Hvad er Boblberg?
Læs om gode historier fra andre brugere, find guides, anbefalinger og interessante fun-facts. Bliv inspireret og læs mere om Boblberg her: Hvad er Boblberg
Hvad er ikke tilladt på Boblberg?
Platformen er udelukkende til fællesskaber, aktiviteter og nye venskaber.

Ingen dating og flirt
Boblberg er ikke beregnet til dating, flirt eller lignende, der kan opfattes som søgning efter en kæreste, partner eller date.

Køb og salg
Boblberg er ikke beregnet til kommercielle formål og må derfor ikke anvendes til køb og salg af varer og ydelser.

Job- og boligannoncer
Det er ikke tilladt at søge job eller boliger på Boblberg - ej heller at søge efter roomies.

Reklame for virksomheder
Det er ikke tilladt at reklamere for virksomheder, promovere personlige kompetencer eller ydelser mod betaling.

Upassende sprogbrug
Det er vigtigt med en god tone mellem brugerne på Boblberg, og at Boblberg forbliver et forum, hvor alle føler sig trygge.
Har man en profil på Boblberg?
På Boblberg har man ikke personlige profiler, som man har på andre sociale medier. Det betyder, at man søger på emner/interesser i stedet for personer. Du kan altså ikke søge andres profiler frem, men kun deres bobler (opslag).

Når du opretter en bruger på Boblberg, får du adgang til platformen og kan se alle boblerne fra andre brugere. Det er valgfrit, om du også vil oprette din egen bobl.
Hvad kan andre brugere se om mig?
Du er først synlig for andre på Boblberg, hvis du opretter en bobl. Andre brugere kan kun se de informationer, du selv vælger at skrive. Ingen kan se dine personlige oplysninger som fx mail og telefonnummer.

Særtilfælde for dem, du har skrevet sammen med: Dem, du har været i personlig kontakt med, kan du give adgang til at se enkelte oplysninger i din profil: profilbillede, alder og kommune.
Hvad er forskellen på profiler og bobler?
Din profil = den bruger, du har oprettet med dine personlige oplysninger. Ingen kan se/finde dette, medmindre du giver dem adgang, efter I har været i kontakt.

Bobler = opslag i oversigten. Du er først synlig for andre på Boblberg, hvis du opretter en bobl - dette er valgfrit.
Koster det noget at benytte Boblberg?
Nej, det er gratis for alle at oprette sig og finde fællesskaber på Boblberg.
Hvordan kommer jeg i kontakt med Boblberg?
Du kan skrive en mail til support@boblberg.dk, og så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt.

Til dig, der allerede benytter Boblberg

Kan jeg slette min bruger på Boblberg?
Du kan altid forlade Boblberg, hvis du ikke længere vil være medlem.

Find din profil i menuen og tryk på ”Anmod om sletning af konto” nederst på siden. Herefter vil din konto blive permanent slettet inden for senest 14 dage.
Alternativt kan du sende en mail og bede om sletning: support@boblberg.dk

Når din bruger slettes, bliver alle oplysninger og alt indhold fjernet permanent og kan ikke hentes tilbage af hensyn til GDPR. Det er derfor nødvendigt at skrive til vores support, inden sletningen gennemføres, så vi kan sikre, at du er fuldt informeret om konsekvenserne.
Hvad gør jeg, hvis jeg flytter til en anden kommune?
Hvis du flytter til en anden kommune, kan du ændre den nede på 'Menu' nederst til højre og derefter trykke på 'Profil'. Ellers kan vi hjælpe dig med at ændre din kommune på Boblberg. Du sender blot en mail til support@boblberg.dk
Hvordan logger jeg ud af Boblberg?
Når du først er logget ind på Boblberg, husker siden dine oplysninger, så du ikke behøver at indtaste login hver gang.

Hvis du ønsker at logge ud, skal du klikke på menuen nederst i højre hjørne. Her kan du vælge Indstillinger og derefter Log ud.
Hvordan nulstiller jeg mit kodeord?
Hvis du er logget ud og ikke kan huske dit kodeord: Har du glemt dit password, når du skal logge ind, kan du trykke på knappen "Nulstil her".

Hvis du allerede er logget ind og gerne vil opdatere dit kodeord: Gå ind under din profil via Menu nede i højre hjørne - klik derefter på "Skift adgangskode".
Hvad sker der med mine personlige oplysninger?
Alle oplysninger, der indtastes på platformen, behandles fortroligt.
Ønsker du at vide mere om, hvordan vi behandler data og personlige oplysninger, kan du læse mere i vores vilkår og betingelser.

Spørgsmål til bobler

Hvad er en bobl?
En bobl er et personligt opslag om dig selv og det, du søger inden for fællesskaber. Det er valgfrit, om du vil lave din egen bobl.
Er det et krav med billede på min bobl?
Ja, det er et krav, at der skal være et billede på din bobl – men der er intet krav om, at det skal være et billede af dig selv. Hvis du ikke har lyst til at have et personligt billede på din bobl, kan du finde et billede af noget, der matcher det, du søger.
Er det muligt at oprette mere end én bobl?
Ja, du kan oprette alle de bobler, du har lyst til – med måde…
Hvordan redigerer jeg min bobl?
Når du er inde på Boblberg, står der Mine øverst på siden. Klik ind på din bobl, og klik derefter på det lille ikon øverst i højre hjørne - her kan du både redigere og slette din bobl.
Hvem kan se min bobl?
Alle, der er oprettet på Boblberg, kan se din bobl, og du kan ligeledes se alle andres bobler.
Lokation i min bobl
Når du opretter din bobl, kan du tilføje en lokation, som kan gøre det muligt for andre i samme område at finde lige netop din bobl. Det er også en måde at vise, hvor du ønsker at finde nye fællesskaber.
Tilføj køn til din bobl
Du kan vælge, om din bobl skal vises til alle køn eller kun dit eget køn.
Hvorfor er der ikke datoer på boblerne?
Vi har tidligere haft datoer på boblerne. Det resulterede dog i, at nogle brugere havde en oplevelse af at få færre henvendelser, og at deres bobler blev nedprioriteret af andre brugere, fordi de havde ligget i noget tid. Der opstod en tendens til at tro, at personerne bag boblerne ikke længere søgte et fællesskab, hvis boblen ikke var ny, hvilket ikke nødvendigvis var tilfældet.
Derfor har vi i dag gjort det valgfrit, om man vil tilføje en dato på sin bobl. På den måde kan brugeren selv bestemme, hvordan boblen præsenteres.
Opret en god bobl
Her er en kort guide med råd og vejledning, så du kan få det bedst mulige ud af din bobl på Boblberg.

Billede: Der skal være et billede på din bobl. Det er en fordel, hvis det er et billede af dig selv, men det er ikke et krav.

Overskrift: Skriv en kort og præcis overskrift, der beskriver boblens overordnede indhold og budskab. Overskriften må max. fylde 35 tegn.

Tekst: Du bestemmer selv, hvad din bobl skal indeholde. For at få så mange svar og henvendelser som muligt, anbefaler vi, at du skriver lidt om dig selv og dine interesser, så andre brugere kan lære dig at kende. Det er ligeledes en god idé at nævne, hvad dine behov og forhåbninger er til et nyt fællesskab.

Beskeder

Hvad er en besked/samtale?
Brugerne på Boblberg skriver sammen i private beskeder, som samles i en samtale – ligesom vi kender det fra andre medier. Disse beskeder vil ikke være synlige for andre end dem, der er med i samtalen.
Hvor ser jeg mine beskeder?
Dine beskeder finder du i bunden af skærmen.
Kan jeg lave en gruppesamtale?
Ja, det er muligt at oprette en gruppesamtale mellem dig og andre brugere. Gå ind under dine beskeder og find muligheden øverst på siden. Du kan starte en gruppesamtale med de personer, du tidligere har været i kontakt med.
Har nogen skrevet en privat besked til mig?
Du finder dine private beskeder i bunden af skærmen på besked-knappen. Hvis der er et lille rødt ikon med et tal i, indikerer det, at du har ulæste beskeder. Du modtager en mail eller notifikation, når nogen skriver til dig.
Hvordan tager jeg kontakt til andre brugere?
Du kan komme i kontakt med andre brugere ved at trykke på knappen "Send besked" inde på vedkommendes bobl.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Skriv til vores support, så hjælper vi dig hurtigst muligt.

support@boblberg.dk