Boblberg logo

NYTÅRSVENNER

Dage
Timer
Min
Sek

Lad os få det nye år til at boble!

Søger du nogen at fejre nytår med? Så lad os springe ind i det nye år sammen. Her kan du gratis finde nytårsvenner til fx en hyggelig middag eller en god fest.

Lad champagneboblerne springe i selskab med nye venner. Gå på opdagelse i nytårsboblerne, og find dem du vil tilbringe din aften med, eller opret din egen nytårsbobl.

Opret dig gratis her

Hvad siger tidligere Nytårsvenner?

Bo på 39 år har holdt nytår sammen med sin fætter og deres fælles kammerat de sidste 15 år, men ville gerne invitere gæster til dette år, da det var mislykkedes de sidste år. Gennem Nytårsvenner inviterede de derfor tre fremmede hjem til dem, og det endte med, at de havde en fantastisk og festlig aften, hvor alle klingede med hinanden.

Camilla på 22 år og hendes venner ville gerne prøve noget nyt og søgte derfor efter en nytårsfest på Nytårsvenner. De endte med at finde fem andre jævnaldrende, som de havde den fedeste nytårsaften sammen med. Camilla er sygemeldt og har bl.a. angst, og det var derfor en stor personlig sejr, at det lykkedes at finde nogle fantastiske mennesker, som stod klar med åbne arme.

Danni på 26 år og hans kærestes oprindelige nytårsplaner gik i vasken, og de tænkte derfor, at finde nogle at fejre nytåret med på Nytårsvenner. Efter kort tid var de allerede inviteret hjem til Johnny og Helena sammen med syv andre. De mødtes til dronningens nytårstale, og ellers stod den på lækker 4-retters middag med efterfølgende hygge over flot bålsted i deres have.

Monica på 58 år skulle være alene nytårsaften, da hun ikke har noget familie, og vennerne bor langt væk. På Nytårsvenner fandt hun otte andre fra nær og fjern at springe ind i det nye år med. Monica hjalp værtinden med forberedelserne, og ellers havde alle ni en fantastisk aften, som første sluttede halv fem om morgenen med godt humør, kram og et ”på gensyn”.