Boblberg logo

Boblberg i Struer Kommune

Opret dig gratis på Boblberg og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Strikke / hækle venner i struer
Strikke / hækle venner i struer

Hejsa er en en pige på 50+ det løse der gerne vil strikke og hækle lider af angst sp skal øve mig i at komme ud. Så jeg vil elske at finde sammen om strik.

Ud i naturen
Ud i naturen

Savner en at dele oplevelser sammen med. Mine interesser er jagt fiskeri sanke svampe og bær i naturen. Køreture ud I det blå gåture og bålhygge. Jeg er 60 år og førtidspensionist. Tonny fra Struer.

Veninde søges Struer/Holstebro
Veninde søges Struer/Holstebro

🌸 Holstebro-Struer🌸 Hejsa, Mit navn er Nadia og jeg er 21 år. Jeg bor i Vejrumstad med kæresten, hvor vi lige har købt hus. Her bor vi sammen med vores 2 udendørs katte og vores skønne hvalp Alba. Det kunne være hyggeligt at få nogle flere bekendtskaber i Holstebro-Struer området, da jeg ikke kender så mange heromkring. Jeg leder efter en veninde eller 2 omkring de 20 år og op efter, som måske deler nogle af de samme interesser som mig👇🏼 Lidt om mig: - Jeg elsker en god shoppetur, hvor man kan rende rundt og hygge dagen lang. - Jeg kan godt lide at være aktiv (Dog har jeg haft en lidt “doven” periode, men skal HELT sikkert igang igen!💪 Så om du er til en hyggelig gåtur, løbetur eller en tur i fitness så er jeg også frisk.🏃🏽‍♀️ - Jeg elsker spontane aftale, er altid frisk på at lave noget (Både i weekender og hverdage). - Jeg nyder et hyggeligt glas vin der hjemme på altanen, men har heller ikke noget imod en god bytur🪩🥂 - Jeg er ALTID frisk på en hyggelig cafetur eller for den sags skyld shoppetur. Hold dig endelig ikke tilbage fra at skrive, hvis jeg minder lidt om dig🥰

Veninder søges
Veninder søges

Hej 😊 Jeg er 30 år og bor i Bremdal sammen med min mand. Jeg har ikke rigtig nogen tætte veninder, så derfor har jeg lyst til at finde nogen, der har lyst til gode snakke, drikke kaffe, gå på café, nyde naturen, gå på loppemarkeder og alt muligt andet sammen med mig 😊 Jeg er stille og rolig, humoristisk og glad for dyr, natur og planter. (Læs: blomsterfreak 😂) Skriv endelig, hvis du også mangler en god veninde.

Friluftsliv Vestjylland / Struer
Friluftsliv Vestjylland / Struer

Hej ☀️ Lad os få et friluftsnetværk op at stå, i Struer og omegn! Tanken er, at vi er en håndfuld der kan mødes, enten alle, eller hvad der er stemning for, til ture, bålmad, hygge, evt temaer (mad, snitning, vandring, sankning etc) Kunne det være noget du er interesseret i?

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Gør som 612.745 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her