Boblberg logo

Find fællesskaber i Vejle

Søger du efter nye venskaber og sociale forbindelser i dit lokalområde? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du få nyttige tips og blive inspireret til at finde nye bekendtskaber. Bliv også introduceret til Boblberg app'en, hvor du kan møde nye mennesker. Læs gode historier om, hvordan andre har fundet nye venskaber.

Boblberg i Vejle

Hvis du søger at udvide dit sociale netværk og finde flere gode venner og bekendtskaber, så er Boblberg en oplagt mulighed. På Boblberg, som er Danmarks største platform for fællesskaber, kan du møde nye mennesker og finde ligesindede venskaber i dit Vejle-område. Er du nysgerrig på, hvad folk omkring dig søger, og har af interesser? Kom i gang helt gratis og udforsk et univers af nye fællesskaber. Brugerne på Boblberg er personer i alle aldre, som søger nogle at dele deres interesser sammen med. Måske er du flyttet til Vejle, og mangler nye bekendtskaber? Måske har du nogle interesser, som dine andre venner ikke deler? Eller måske er der sket en ændring i dit liv, som gør at du nu søger nye fællesskaber og ligesindede venskaber? Uanset hvad dine interesser er, så er der nogle at dele dem med på Boblberg.

Billede af Mette

Boblberg førte til en ny veninde til oplevelser

Mette på 39 år manglede bekendtskaber, og hun tog derfor sagen i egen hånd og oprettede sig på Boblberg, da hun hørte om platformen. På Boblberg lavede hun en bobl, hvor hun søgte efter veninder til bl.a. gåture, oplevelser, biograf- og caféture mm. Mette fik kontakt med en kvinde, som hun hurtigt aftalte at mødes med. De mødtes til en kop kaffe på en café, og kemien var god lige fra start. I dag har det udviklet sig til en rigtig god veninde, som Mette er rigtig glad for at have fået ind i sit liv. Mette, Vejle

Events og arrangementer i Vejle Kommune

Vejle Havn Festival En festlig begivenhed ved Vejle Havn med koncerter, madboder og aktiviteter, der fejrer byens maritime arv. Vejle Jazz Festival En årlig jazzfestival, der præsenterer en bred vifte af jazzmusikere og koncerter i forskellige genrer og stilarter. Jelling festival Jelling Festival er en af Danmarks mest populære musikfestivaler og en årlig begivenhed, der finder sted i byen Jelling i Vejle Kommune. Festivalen er kendt for sin unikke kombination af musik, kultur og historie og tiltrækker tusindvis af festivalgængere. Jelling Festival er også en fejring af fællesskab og kultur og tiltrækker mennesker i alle aldre og baggrunde.

Havnen
Koncert til festival
Arrangement i gågaden

Vejle Idrætsevent En sportsbegivenhed, der tiltrækker både eliteatleter og amatører til at deltage i forskellige sportsdiscipliner og konkurrencer. Hærvejsmarchen En international vandremarch, der finder sted i Vejle Kommune hvert år. Det er en begivenhed, der tiltrækker vandrere fra hele verden og byder på smuk natur og udfordrende ruter. Vejle Fjord Festival En musik- og kulturfestival, der fejrer livet ved Vejle Fjord. Festivalen inkluderer koncerter, kunstudstillinger, madoplevelser og sjove aktiviteter for hele familien. Vejle Food Festival En festival, der hylder madkultur og kulinariske oplevelser. Besøgende kan smage på lokale specialiteter, deltage i madlavningsdemonstrationer og nyde gourmetretter.

Bobler på Boblberg

På Boblberg er der fyldt med opslag som andre brugere har oprettet - disse opslag kaldes for bobler. Indholdet af boblerne er valgfrit og individuelt. De fleste skriver lidt om dem selv og deres interesser, samt hvilke fællesskaber og venskaber de søger. Nogle søger venner og veninder, andre søger gåture, madklubber, rejsemakker, kreative fællesskaber, barselsveninder og meget andet. Når du opretter dig på Boblberg, er der ikke krav om at lave en bobl. Oprettelse på Boblberg giver blot adgang til platformen, hvor de kan se alle de andres bobler, og skrive til dem. Hvis du har lyst kan du også lave din egen bobl (opslag). Herunder kan du se eksempler på bobler fra andre brugere i Vejle Kommune.

Venner/veninder søges
Venner/veninder søges

Hej alle, jeg søger venner/veninder, da min vennekreds er nærmest ikke eksisterende så jeg vil prøve mig frem herinde. Jeg er en mand, 27 år gammel og bor i Vejle midtby ✨ Ingen krav andet end at bare være dig selv. Er introvert så har i den grad brug for nogle der ved hvad det er og hvad det indebærer og kan acceptere det✨ Selvom jeg skal trækkes ud nogle gange så er jeg da også klar på en fest ude i byen, så nogle at drikke med vil også være perfekt✨ Håber at høre fra dig/jer☺️✨

Padel makker/makre
Padel makker/makre

Leder efter en eller flere der er klar på at spille Padel mindst 1 gang om ugen, om vi er 2,4,6 eller flere er lidt underordnet bare vi får noget spil og folk er klar på at have det sjovt, samt være med til at vinde. Og om du er mand, kvinde eller nybegynder eller ej. Så tøv ik med at skriv

Legeaftaler til Viggo 🐶🥰
Legeaftaler til Viggo 🐶🥰

Kære hundeejere. Jeg søger gode venner, til min kærlige hund Viggo. Jeg forstiller mig, at du som ejer, også har lyst til at indgå socialt - i form af snakke, ( kortere ) gåture med vapserne, måske en kop kaffe / caféture og andet socialt - hvis der er kemi, og stemning for det. Vi er nye i byen, så det ville bestemt være rart, med et bredere netværk. Viggo er 6 år og yderst rolig & kærlig. Han er nok ik’ til så vilde lege, men han elsker selskab, i form af andre hunde & mennesker. Viggo er en krydsning af Lhasa Apso & Shihtzu ♥️🐾 De kærligste hilsner Jane.

Søger veninder
Søger veninder

Hej Jeg søger nogle veninder, idet jeg næsten lige er flyttet til Give. Jeg bor sammen med min kæreste. Jeg er en pige på 24 år Jeg søger nogle veninder, der har lyst til at gå nogle ture, lave lidt sport, en hyggelige pige aften osv. Skriv endelig.

søger forsanger i band🤘🏻🎤
søger forsanger i band🤘🏻🎤

Vi er en metal band der øver hver onsdag og lørdag. Vi har spillet sammen i et halvt år og vi har allerede optrådt live, hvilke gik meget godt, men vi kommer ingen steder uden en sanger. Vi har sangene klar, og hvis du føler at du er den rette, skrive til mig så får du en af sangene at høre.

Download Boblbergs app 🫧

Gør det nemmere at holde dig opdateret det nyeste indhold med Boblbergs gratis app. Gå ikke glip af at andre rækker ud til dig! Med app'en får du notifikationer, når du modtager en privat besked.

Fjordhus

Besøgsværdige seværdigheder i Vejle

Fjordenhus Fjordenhus er et ikonisk og bemærkelsesværdigt arkitektonisk mesterværk beliggende på havefronten i Vejle. Bygningen blev designet af den anerkendte dansk-islandske kunstner og arkitekt Olafur Eliasson. Fjordenhus er kendt for sin spektakulære arkitektur, der er inspireret af naturens former og mønstre. Fjordenhus er en fejring af design, kunst og innovation, og det er et besøg værd for alle, der ønsker at opleve et enestående arkitektonisk vidunder midt i den naturskønne omgivelse af Vejle. Giveskud Zoo Givskud Zoo, også kendt som "Løveparken," er en spændende zoologisk have beliggende i den naturskønne by Givskud nær Vejle. En af de mest populære attraktioner i Givskud Zoo er safarituren. Besøgende kan hoppe på en safaribus og drage ud på en spændende ekspedition gennem dyreparken. Undervejs kan du komme helt tæt på dyrene og observere dem i deres naturlige omgivelser.

Paraplyerne i Vejle Midtpunkt Paraplyerne i Vejle Midtpunkt er en bemærkelsesværdig og ikonisk kunstinstallation, der pryder bymidten i Vejle. Farverige, oplyste paraplyer hænger i luften, og skaber en magisk og fortryllende atmosfære. Paraplyerne er blevet et populært vartegn og en velkendt del af Vejles bybillede. Jelling-monumenterne (UNESCO) Jelling-monumenterne er en historisk skat og et UNESCO-verdensarvsted, der er beliggende i Jelling, en by i Vejle Kommune. Disse monumenter er en afgørende del af Danmarks historie og er kendt som "Danmarks vugge" på grund af deres betydning som en tidlig symbol på det danske kongerige og dets kristendom. Den mest berømte del af Jelling-monumenterne er Jellingestenen, som regnes for at være Danmarks dåbsattest. Økolariet Økolariet, også kendt som Økolariet - Vejle Naturskole, er en natur- og miljølæringsinstitution. Det er et sted, der fokuserer på at fremme miljøbevidsthed og uddannelse omkring natur og bæredygtighed for både børn og voksne. Økolariet fungerer som et undervisningscenter, hvor børn og unge kan udforske og forstå de naturlige processer, der sker i deres omgivelser. Derudover arrangerer Økolariet også offentlige arrangementer, workshops og aktiviteter, der giver besøgende mulighed for at deltage aktivt i miljøbevarelse

Paraplyerne
Bølgen
Jellinge stenene
bølgen

Bølgen Bølgen er en imponerende og moderne arkitektonisk perle, der ligger ved havnefronten i Vejle. En unik kombination af boligkompleks og kulturcenter og har hurtigt etableret sig som et symbol på innovation i byen. Bølgen i Vejle er designet af den anerkendte danske arkitekt Henning Larsen. Kulturcentret i Bølgen er et pulserende samlingssted for kunst- og kulturliv i Vejle. Det byder på en bred vifte af kulturelle begivenheder, forestillinger og udstillinger, der beriger byens kulturelle scene. Derudover er Bølgen også et sted for fællesskab og sociale aktiviteter, og giver mulighed for at deltage i kreativt og intellektuelt berigende arrangementer. Vejle Stadion Vejle Stadion er en betydningsfuld sportsarena, og er hjemsted for Vejle Boldklub, som er en af landets mest prestigefyldte fodboldklubber. Stadionet har en lang og stolt historie og har været vidne til utallige spændende sportsbegivenheder og fodboldkampe i årenes løb. Vejle Musikteater Dette teater er kendt for sin dedikation til at bringe musikalske forestillinger og kulturelle begivenheder til byens beboere og besøgende. Med sin moderne teknologi og førsteklasses faciliteter kan Vejle Musikteater levere en førsteklasses teateroplevelse til sit publikum.

Billede af Anne

Tilflytter fandt en veninde for livet via Boblberg

Det kan være svært at være tilflytter i en by, hvor man ikke kender til andre end sin kæreste. Anne på 32 år var dog modig nok til at kontakte en anden tilflytter gennem Boblberg, og har i dag fundet en veninde for livet. Med et nystartet fuldtidsjob havde Anne ikke tid eller overskud til at melde sig til fritidsaktiviteter, hvor man plejer at stifte nye bekendtskaber. Derfor har hun været glad for at bruge Boblberg, hvor hun har fundet nye en ny tæt veninde. Veninderne har kendt hinanden i over et år, og mødes både på café, holder nytår og spiser aftensmad sammen, samt tager til events eller i byen. Kæresterne er også blevet gode venner, og de bor allesammen kun fem minutter fra hinanden. "Jeg synes at Boblberg er et fantastisk forum, især til ensomme". Anne, Vejle

gågade

Byer i Vejle Kommune

Vejle Kommune består af flere større og mindre byer. Disse byer i Vejle Kommune kan du udforske sammen med dit nye fællesskab fra Boblberg: Vejle Hovedbyen i Vejle Kommune og en af Danmarks største byer, Vejle, er kendt for sin smukke beliggenhed ved Vejle Fjord. Byen har en travl bymidte med shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder, og den tiltrækker både lokale og besøgende med sin charme og livlige atmosfære. Give En idyllisk by omgivet af natur og grønne områder, Give er et perfekt sted for dem, der søger fred og ro. Byen er også kendt for sin årlige Høstfest, der tiltrækker besøgende fra hele landet. Brejning Brejning ligger ca 14 km fra Vejle og har +3.000 indbyggere. En dejlig bydel, som bl.a. huser en efterskole, Hotel Brejning, en kirke, en station og en frivillig café, der drives af lokale beboere.

natur

Børkop En hyggelig by, der ligger ved Lillebælt-kysten, Børkop byder på maleriske udsigter over fjorden og smukke naturområder. Det er et ideelt sted for dem, der ønsker at nyde stranden og det maritime miljø. Jelling Kendt som hjemstedet for de berømte Jellingstenene og gravhøje, Jelling er en historisk perle. Byen er også et UNESCO-verdensarvssted og et vigtigt kulturelt centrum med en fascinerende fortid. Egtved Egtved er en charmerende landsby med en velbevaret landsbykerne og en afslappet atmosfære. Her finder du også Egtvedpigens grav, en arkæologisk skat fra bronzealderen. I Børkop ligger også det populære Hotel Comwell Kellers Park.

Foreninger i Vejle Kommune

Er du interesseret i at udforske lokale foreninger i dit nærområde? Nu kan du opdage dem med blot ét enkelt klik på "Foreninger" sektionen her på Boblberg. Boblberg har sammensat en omfattende liste over foreningerne i Køge Kommune, så du let kan finde information om, hvad hver forening tilbyder, og få nem adgang til deres officielle hjemmesider. At blive medlem af en forening åbner også op for muligheden for at skabe nye fællesskaber og udvide dit sociale netværk. Her vil du møde andre lokale beboere, der deler din interesse ved at være en del af den specifikke forening.

Blev du inspireret til at finde flere fællesskaber i Vejle?

Undervurdér ikke gode venskaber! Nære relationer og sociale fællesskaber er vigtige i vores hverdag og for vores trivsel. Sommetider ændrer livet sig, og det gør vores relationer og interesser også. Venskaber kommer og går, og derfor skal vi værne om de venskaber og fællesskaber vi allerede har, og ikke mindst være åben for også at møde nye mennesker, og sikre os selv nogle værdifulde fællesskaber i fremtiden. Tøv ikke med at udforske mulighederne for nye fællesskaber! Gør som 606.745 andre, og spring ud i det!

Opret dig gratis her