Boblberg logo

Find fællesskaber i Vejle

Søger du efter nye venskaber og sociale forbindelser i dit lokalområde? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du få nyttige tips og blive inspireret til at finde nye bekendtskaber. Bliv også introduceret til Boblberg app'en, hvor du kan møde nye mennesker. Læs gode historier om, hvordan andre har fundet nye venskaber.

Boblberg i Vejle

Hvis du søger at udvide dit sociale netværk og finde flere gode venner og bekendtskaber, så er Boblberg en oplagt mulighed. På Boblberg, som er Danmarks største platform for fællesskaber, kan du møde nye mennesker og finde ligesindede venskaber i dit Vejle-område. Er du nysgerrig på, hvad folk omkring dig søger, og har af interesser? Kom i gang helt gratis og udforsk et univers af nye fællesskaber. Brugerne på Boblberg er personer i alle aldre, som søger nogle at dele deres interesser sammen med. Måske er du flyttet til Vejle, og mangler nye bekendtskaber? Måske har du nogle interesser, som dine andre venner ikke deler? Eller måske er der sket en ændring i dit liv, som gør at du nu søger nye fællesskaber og ligesindede venskaber? Uanset hvad dine interesser er, så er der nogle at dele dem med på Boblberg.

Billede af Mette

Boblberg førte til en ny veninde til oplevelser

Mette på 39 år manglede bekendtskaber, og hun tog derfor sagen i egen hånd og oprettede sig på Boblberg, da hun hørte om platformen. På Boblberg lavede hun en bobl, hvor hun søgte efter veninder til bl.a. gåture, oplevelser, biograf- og caféture mm. Mette fik kontakt med en kvinde, som hun hurtigt aftalte at mødes med. De mødtes til en kop kaffe på en café, og kemien var god lige fra start. I dag har det udviklet sig til en rigtig god veninde, som Mette er rigtig glad for at have fået ind i sit liv. Mette, Vejle

Events og arrangementer i Vejle Kommune

Vejle Havn Festival En festlig begivenhed ved Vejle Havn med koncerter, madboder og aktiviteter, der fejrer byens maritime arv. Vejle Jazz Festival En årlig jazzfestival, der præsenterer en bred vifte af jazzmusikere og koncerter i forskellige genrer og stilarter. Jelling festival Jelling Festival er en af Danmarks mest populære musikfestivaler og en årlig begivenhed, der finder sted i byen Jelling i Vejle Kommune. Festivalen er kendt for sin unikke kombination af musik, kultur og historie og tiltrækker tusindvis af festivalgængere. Jelling Festival er også en fejring af fællesskab og kultur og tiltrækker mennesker i alle aldre og baggrunde.

Havnen
Koncert til festival
Arrangement i gågaden

Vejle Idrætsevent En sportsbegivenhed, der tiltrækker både eliteatleter og amatører til at deltage i forskellige sportsdiscipliner og konkurrencer. Hærvejsmarchen En international vandremarch, der finder sted i Vejle Kommune hvert år. Det er en begivenhed, der tiltrækker vandrere fra hele verden og byder på smuk natur og udfordrende ruter. Vejle Fjord Festival En musik- og kulturfestival, der fejrer livet ved Vejle Fjord. Festivalen inkluderer koncerter, kunstudstillinger, madoplevelser og sjove aktiviteter for hele familien. Vejle Food Festival En festival, der hylder madkultur og kulinariske oplevelser. Besøgende kan smage på lokale specialiteter, deltage i madlavningsdemonstrationer og nyde gourmetretter.

Bobler på Boblberg

På Boblberg er der fyldt med opslag som andre brugere har oprettet - disse opslag kaldes for bobler. Indholdet af boblerne er valgfrit og individuelt. De fleste skriver lidt om dem selv og deres interesser, samt hvilke fællesskaber og venskaber de søger. Nogle søger venner og veninder, andre søger gåture, madklubber, rejsemakker, kreative fællesskaber, barselsveninder og meget andet. Når du opretter dig på Boblberg, er der ikke krav om at lave en bobl. Oprettelse på Boblberg giver blot adgang til platformen, hvor de kan se alle de andres bobler, og skrive til dem. Hvis du har lyst kan du også lave din egen bobl (opslag). Herunder kan du se eksempler på bobler fra andre brugere i Vejle Kommune.

Nye bekendtskaber/veninder.
Nye bekendtskaber/veninder.

Jeg er en glad og positiv single kvinde på 57 år, der søger andre kunst og kulturinteresserede kvinder, til at skabe gode oplevelser og relationer sammen med. Jeg er også interesseret i mindre koncerter, loppemarkeder, spise og brætspils aftener, håndarbejde (nybegynder) Jeg flyttede til vejle medio september 2023

Interrail i sommeren ´24
Interrail i sommeren ´24

Hej med jer Mit navn er Stine, er 25 år gammel og jeg planlægger lige pt. en interrailrejse i ca. 3 uger i sommeren ´24. Da ingen af mine veninder har mulighed for at tage med på denne rejse, så tænkte jeg det måske var muligt at finde en pige eller to herinde der enten ville med på hele rejsen eller dele af den. Planen er at tage afsted i starten af juli, jeg planlægger at besøge følgende lande/byer: Luxemborg Frankrig: Paris, Nice Italien: Rom, Napoli, Venedig Jeg har endnu ikke planlagt om hjemrejsen skal gå igennem østeuropa eller Saltzburg og sydtyskland. Jeg er også meget åben for tilpasninger, besøge mindre byer eller ændringer. Skulle dette lyde som noget for dig, så er du meget velkommen til at skrive til mig :D

Badmintonmakker
Badmintonmakker

Hej. Jeg søger en badmintonmakker i Vejle. Jeg er 54 og totalt ude af form, men vil gerne i gang med noget motion. I mine unge dage spillede jeg rigtig meget badminton. Dengang jeg havde luft til det. Nu vil jeg gerne i gan igen , men mangler lige dig. Mit store ønske er at du har bil så vi kan lave samkørsel da jeg ikke selv har bil. Betaler selvfølgelig for transport. Bor i centrum i Vejle. Om du er øvet eller let øvet betyder ikke noget. Men helst ikke en der kører mig rundt i manegen. Om vi har samme niveau kan vi jo kun finde ud af ved at prøve.

Kvinde 73 år søger nye venner
Kvinde 73 år søger nye venner

Gåture, cafe, bio/teater, musicals . Loppemarkeder , strik, weekendophold, rejser , hygge med at spise ude eller hjemme, gode snakke ,

Venskab søges, Vejle
Venskab søges, Vejle

Jeg er 67 år, og bor i Vejle. Jeg søger venskab til at dele mine oplevelser med, så det ikke bliver så kedeligt. Jeg er meget til rejser i udlandet, hvad enten det er i bil eller med Fly. Jeg interesserer mig for det fremmede. Jeg er også til gåture ude i naturen, hygge med god mad og en god vin, enten hjemme ved grillen eller ude på restaurant. Samt ikke mindst hyggesnak. Jeg elsker det spontane. jeg arbejder stadigvæk, så der er kun i "fritiden" Håber at høre fra dig med samme interesser.

Download Boblbergs app 🫧

Gør det nemmere at holde dig opdateret det nyeste indhold med Boblbergs gratis app. Gå ikke glip af at andre rækker ud til dig! Med app'en får du notifikationer, når du modtager en privat besked.

Fjordhus

Besøgsværdige seværdigheder i Vejle

Fjordenhus Fjordenhus er et ikonisk og bemærkelsesværdigt arkitektonisk mesterværk beliggende på havefronten i Vejle. Bygningen blev designet af den anerkendte dansk-islandske kunstner og arkitekt Olafur Eliasson. Fjordenhus er kendt for sin spektakulære arkitektur, der er inspireret af naturens former og mønstre. Fjordenhus er en fejring af design, kunst og innovation, og det er et besøg værd for alle, der ønsker at opleve et enestående arkitektonisk vidunder midt i den naturskønne omgivelse af Vejle. Giveskud Zoo Givskud Zoo, også kendt som "Løveparken," er en spændende zoologisk have beliggende i den naturskønne by Givskud nær Vejle. En af de mest populære attraktioner i Givskud Zoo er safarituren. Besøgende kan hoppe på en safaribus og drage ud på en spændende ekspedition gennem dyreparken. Undervejs kan du komme helt tæt på dyrene og observere dem i deres naturlige omgivelser.

Paraplyerne i Vejle Midtpunkt Paraplyerne i Vejle Midtpunkt er en bemærkelsesværdig og ikonisk kunstinstallation, der pryder bymidten i Vejle. Farverige, oplyste paraplyer hænger i luften, og skaber en magisk og fortryllende atmosfære. Paraplyerne er blevet et populært vartegn og en velkendt del af Vejles bybillede. Jelling-monumenterne (UNESCO) Jelling-monumenterne er en historisk skat og et UNESCO-verdensarvsted, der er beliggende i Jelling, en by i Vejle Kommune. Disse monumenter er en afgørende del af Danmarks historie og er kendt som "Danmarks vugge" på grund af deres betydning som en tidlig symbol på det danske kongerige og dets kristendom. Den mest berømte del af Jelling-monumenterne er Jellingestenen, som regnes for at være Danmarks dåbsattest. Økolariet Økolariet, også kendt som Økolariet - Vejle Naturskole, er en natur- og miljølæringsinstitution. Det er et sted, der fokuserer på at fremme miljøbevidsthed og uddannelse omkring natur og bæredygtighed for både børn og voksne. Økolariet fungerer som et undervisningscenter, hvor børn og unge kan udforske og forstå de naturlige processer, der sker i deres omgivelser. Derudover arrangerer Økolariet også offentlige arrangementer, workshops og aktiviteter, der giver besøgende mulighed for at deltage aktivt i miljøbevarelse

Paraplyerne
Bølgen
Jellinge stenene
bølgen

Bølgen Bølgen er en imponerende og moderne arkitektonisk perle, der ligger ved havnefronten i Vejle. En unik kombination af boligkompleks og kulturcenter og har hurtigt etableret sig som et symbol på innovation i byen. Bølgen i Vejle er designet af den anerkendte danske arkitekt Henning Larsen. Kulturcentret i Bølgen er et pulserende samlingssted for kunst- og kulturliv i Vejle. Det byder på en bred vifte af kulturelle begivenheder, forestillinger og udstillinger, der beriger byens kulturelle scene. Derudover er Bølgen også et sted for fællesskab og sociale aktiviteter, og giver mulighed for at deltage i kreativt og intellektuelt berigende arrangementer. Vejle Stadion Vejle Stadion er en betydningsfuld sportsarena, og er hjemsted for Vejle Boldklub, som er en af landets mest prestigefyldte fodboldklubber. Stadionet har en lang og stolt historie og har været vidne til utallige spændende sportsbegivenheder og fodboldkampe i årenes løb. Vejle Musikteater Dette teater er kendt for sin dedikation til at bringe musikalske forestillinger og kulturelle begivenheder til byens beboere og besøgende. Med sin moderne teknologi og førsteklasses faciliteter kan Vejle Musikteater levere en førsteklasses teateroplevelse til sit publikum.

Billede af Anne

Tilflytter fandt en veninde for livet via Boblberg

Det kan være svært at være tilflytter i en by, hvor man ikke kender til andre end sin kæreste. Anne på 32 år var dog modig nok til at kontakte en anden tilflytter gennem Boblberg, og har i dag fundet en veninde for livet. Med et nystartet fuldtidsjob havde Anne ikke tid eller overskud til at melde sig til fritidsaktiviteter, hvor man plejer at stifte nye bekendtskaber. Derfor har hun været glad for at bruge Boblberg, hvor hun har fundet nye en ny tæt veninde. Veninderne har kendt hinanden i over et år, og mødes både på café, holder nytår og spiser aftensmad sammen, samt tager til events eller i byen. Kæresterne er også blevet gode venner, og de bor allesammen kun fem minutter fra hinanden. "Jeg synes at Boblberg er et fantastisk forum, især til ensomme". Anne, Vejle

gågade

Byer i Vejle Kommune

Vejle Hovedbyen i Vejle Kommune og en af Danmarks største byer, Vejle, er kendt for sin smukke beliggenhed ved Vejle Fjord. Byen har en travl bymidte med shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder, og den tiltrækker både lokale og besøgende med sin charme og livlige atmosfære. Give En idyllisk by omgivet af natur og grønne områder, Give er et perfekt sted for dem, der søger fred og ro. Byen er også kendt for sin årlige Høstfest, der tiltrækker besøgende fra hele landet. Brejning Brejning ligger ca 14 km fra Vejle og har +3.000 indbyggere. En dejlig bydel, som bl.a. huser en efterskole, Hotel Brejning, en kirke, en station og en frivillig café, der drives af lokale beboere.

natur

Børkop En hyggelig by, der ligger ved Lillebælt-kysten, Børkop byder på maleriske udsigter over fjorden og smukke naturområder. Det er et ideelt sted for dem, der ønsker at nyde stranden og det maritime miljø. Jelling Kendt som hjemstedet for de berømte Jellingstenene og gravhøje, Jelling er en historisk perle. Byen er også et UNESCO-verdensarvssted og et vigtigt kulturelt centrum med en fascinerende fortid. Egtved Egtved er en charmerende landsby med en velbevaret landsbykerne og en afslappet atmosfære. Her finder du også Egtvedpigens grav, en arkæologisk skat fra bronzealderen. I Børkop ligger også det populære Hotel Comwell Kellers Park.

Foreninger i Vejle Kommune

Er du interesseret i at udforske lokale foreninger i dit nærområde? Nu kan du opdage dem med blot ét enkelt klik på "Foreninger" sektionen her på Boblberg. Boblberg har sammensat en omfattende liste over foreningerne i Køge Kommune, så du let kan finde information om, hvad hver forening tilbyder, og få nem adgang til deres officielle hjemmesider. At blive medlem af en forening åbner også op for muligheden for at skabe nye fællesskaber og udvide dit sociale netværk. Her vil du møde andre lokale beboere, der deler din interesse ved at være en del af den specifikke forening.

Blev du inspireret til at finde flere fællesskaber i Vejle?

Undervurdér ikke gode venskaber! Nære relationer og sociale fællesskaber er vigtige i vores hverdag og for vores trivsel. Sommetider ændrer livet sig, og det gør vores relationer og interesser også. Venskaber kommer og går, og derfor skal vi værne om de venskaber og fællesskaber vi allerede har, og ikke mindst være åben for også at møde nye mennesker, og sikre os selv nogle værdifulde fællesskaber i fremtiden. Tøv ikke med at udforske mulighederne for nye fællesskaber! Gør som null andre, og spring ud i det!

Opret dig gratis her