Boblberg logo

Fællesskaber i Varde Kommune

Er du på udkig efter et nyt venskab eller fællesskab i dit nærområde? Så kan du her læse meget mere om det at finde nye bekendtskaber i Varde Kommune! Hos Boblberg er mulighederne mange, uanset om du leder efter et tæt venskab eller bare ønsker at udvide dit sociale netværk, kan du finde det her. Opret dig gratis nu og start din rejse mod et rigere socialt liv i Varde Kommune!

Boblberg i Varde Kommune

Er du på udkig efter nye venskaber og fællesskaber i Varde Kommune? På Boblberg kan du finde andre med samme interesser som dig selv. Om du ønsker en trænings- eller gåmakker, rejsemakker, oprette en strikke-/ madklub eller blot nye venner og veninder, kan alt dette udforskes på Boblberg. Hvis nysgerrigheden har meldt sin ankomst hos dig, kan du nemt og gratis oprette en bruger på Boblberg, og for alvor tage del i fællesskabet i Varde Kommune! Udforsk de mange bobler (opslag) i dit nærområde - måske støder du på din nye ven eller veninde?

Billede af Heidi

Heidi startede en brætspilsgruppe gennem Boblberg

Heidi på 52 år følte sig lidt alene, efter hun var blevet separeret, og var flyttet til en ny by. Hun ønskede nye relationer, og kunne godt tænke sig at starte en spilleklub. Hun oprettede et opslag på Boblberg, og der gik ikke længe før, at netop det ønske var gået i opfyldelse. Heidi fik flere henvendelser, og fik startet hendes brætspilsklub, som i dag mødes ca. en gang om måneden på skift hos hinanden til hyggelige aftener med en masse spil. ”Boblberg kan stærkt anbefales, hvis man mangler netværk, og har brug for nye relationer. Jeg har fået et hyggeligt fællesskab op at stå” Heidi, Varde

Bobler nær dig

På Boblberg kaldes opslag for 'bobler'. Hver bruger har mulighed for at oprette sin unikke boble, hvor de deler lidt om sig selv, sine interesser og ønsker for et eventuelt bekendtskab. Det kan være alt fra brugere, der søger venner, veninder, løbe-/strikkeklubber eller en at dele nye og spændende oplevelser med som koncerter, rejser, kulturelle begivenheder eller mange andre fællesskaber. Hvis du føler dig inspireret til skabe din egen bobl på Boblberg, kan du frit formulere dit eget indhold, interesser eller præferencer for dine sociale relationer. Så hvad venter du på, kom igang med at udforske de mange bobler på Boblberg! Herunder finder du eksempler på bobler skabt af brugere nær dig i Varde kommune:

Dansepartner
Dansepartner

Hej jeg søger en herre som kunne tænke sig at gå til dans i omegnen af 6800 Varde. Jeg går til kom og dans, men det kan også være andet pardans 🕺💃

Søger musikere til lydstudiet
Søger musikere til lydstudiet

Efter noget træls jeg har været igennem, ved jeg at noget af det vigtigste jeg vil med mit liv, det er at sprede budskaber om bedre vilkår for psykisk sårbare. Ikke som fuldtidsarbejde. Men bl.a. ved at skrive en bog og ved at lave små dokumentarer. Jeg har også en drøm om at komme til at lave metal, for der har jeg også nogle evner. Og hvis / når musikken eventuelt gik hen og blev kendt, så skulle formålet med det også være, at få større opmærksomhed på budskaberne om bedre vilkår. Der er ikke tale om at skulle blive rockstjerner, eller i det hele taget skulle ud og spille koncert. Det kommer til at handle om at have det sjovt og nørde med at lave metal i lydstudiet eller hjemmestudiet. Og der mangler jeg én eller flere musikere at lave det sammen med. Selv spiller jeg guitar og bas. Og subgenre mæssigt er jeg mest til Deathcore. Læg en besked for at høre nærmere.

Trænings makker.
Trænings makker.

Hej søger en træningmakker. Gerne i varde området. Til træning fra torsdagaften til søndag. På grund af mit arbejde er jeg sjældent hjemme fra mandag til torsdag. 😊 må gerne være en der også går op i kost.

Søger en at bruge tid med😊
Søger en at bruge tid med😊

Hejsa😊 Er du mellem 40-60år. Og sidder og tænker ligesom jeg, at du virkelig savner nogen at dele tid med?😊 ven/veninde… Har du lyst til at drikke kaffe, hygge med at få et glas vin, spise lidt mad, evt. spille spil, se film, snakke, gå en tur, opleve sammen, grine sammen, evt. i bio, eller en smut ned byen, eller på markeder mm, egentligt bare bruge tid sammen.. ?😊 så skriv da lige, og lad os se om vi kan komme frem til at mødes😊livet er kort og bedre når det deles med andre😊 Jeg er 51år. Du må meget gerne bo i Varde. Bor selv midt i Varde centrum😊

Mad, spil, vino, kaffe, film, cafe
Mad, spil, vino, kaffe, film, cafe

Hej. Singel mor på 47 år søger en eller flere til at hænge ud med når ungerne er hos deres far. Jeg er træt af at være 3 hjul hos vennepar 🙂 Det kunne derfor være rart at kunne finde en eller flere, som havde lyst til cafebesøg, madklub, biograf, koncerter, gode snakke, kaffe, vino, brætspil, gåture osv. Måske som også er singelforældre. Knus fra Christina 🤗

kultur

Arrangementer og begivenheder i Varde Kommune

Find forskellige arrangementer/ting man kan deltage i. Festivaler, kulturnat, loppemarkeder, byfest, sportsarrangementer, torvedage, veterantræf mm. Varde Middelalderfestival Er du frisk på sjov og leg, og interesser du dig for middelalderen? Så er Varde Middelalderfestival klart værd at besøge. Oplev både børn og voksne i udklædning, dans, musik og sang. Om aftenen kan I tage på byvandring og besøge Det Gamle Rådhus, hvor der er mulighed for at hilse på borgmesteren! Varde Open Air Er du til god musik og festival stemning? Så kan du hive dit nye bekendtskab eller fællesskab med til Varde Open Air. Varde Open Air er en af Danmarks ældste festivaler, og er placeret i smukke omgivelser midt i Arnbjergparken. Mød blandt andet kunstnere som Gobs, Svea S og Nik & Jay! Blåvandshuk Musikfestival Endnu mere festival og musik finder du på Blåvandshuk Musikfestival, hvor der er musik til en hver smag. Oplev blandt andet kunstnere som Lars Lilholt, sømændende og Kato eller Faustix! I fyrtårnet spiller DJ'en i alle pauserne fra hovedscenen. Hvad venter I på, tag dit nye bekendskab med og få en hyggelig dag fyldt med glæde og god musik! Boulevard Loppemarked Er I til antikke fund, og kan lide at gøre et godt køb? Så skal I besøge Boulevard Loppemarked. Her kan også lejes en bod, hvis man har lyst til at sælge ud. Om sommeren afholdes Boulevard Dagen, som er en hel dag med forskellige initiativer som pop up fitness, Vinspecialisten og Boulevardgrillen er at finde på pladsen. God mad og gode køb - kom afsted med din nye ven eller veninde!

Billede af Maria

Maria fandt en ny veninde til vin, bål i haven og en masse gode snakke

Maria på 24 år flyttede sammen med hendes familie til en lille by, men det var lidt svært at skabe nye venner og bekendtskaber i en ny by. Maria benyttede derfor Boblberg, og kom bl.a. i kontakt med Johanne, som også var tilflytter til samme by. De er blevet rigtig gode veninder, laver bål i haven, drikker vin og får snakket en masse sammen. - Maria, Varde

Vil du gerne lære endnu mere om Boblberg?

Har denne siden vækket din nysgerrighed, og vil du gerne lære endnu mere om Boblberg, og hvilke muligheder platformen kan skabe? Så kan du klikke på knappen nedenfor, og du ledes direkte til en side, som forklarer i dybden, hvad Boblberg er, og hvad det kan tilbyde. Du kan blandt andet læse om platformens funktioner, samt hvordan du kan bruge platformen til at finde dit nye fællesskab eller din nye ven og veninde. Tryk på knappen herunder og læs videre!

folk
mini by
vand
museum

Seværdigheder i Varde Kommune

Varde Kommune byder på en masse bemærkelsesværdige seværdigheder, blandt andet museer, strande, fyrtårne og smuk natur! Herunder nævnes nogle seværdigheder, som du med fordel kan udforske med din nye ven eller veninde fra Boblberg: Tirpitz Museum Er du til gamle historisk kultur? Så skal du hive dit nye bekendtskab fra Boblberg med på Tirpitz Museum, som finder sted i en ombygget bunker fra 2. verdenskrig. Museet huser flere historiske udstillinger, gå bl.a. på opdagelse i den gamle bunker, dyk ned under sandet og lyt til de skjulte historier fra Vestkysten om forliste skibe, værdifulde ravskatte og hemmelige kærlighedsforhold. Blåvandshuk Fyr Oplev Blåvandshuk fyr med sine 55 meter over Vesterhavet samt en fyrkarakter på tre hvide blink hvert tyvende sekund. I kan lave en tur i fællesskab og opleve fyrtårnet indefra, hvor der for enden af de 170 trappetrin venter en fantastisk udsigt over Vesterhavet. Henne Strand Henne Strand byder på naturskønne omgivelser hele året rundt. Der findes aktiviteter for voksne såvel som børn. Stranden huser blandt andet en 5-stjernet campingplads! Så er du til sommer og sol? Så skal du hive din nye ven, veninde eller fællesskab med på denne smukke strand ud til Vesterhavet.

fyr

Blåvand Zoo Er det dyrene, der fanger din interesse? Så har Varde Kommune også en Zoologisk have, netop Blåvand Zoo. Her kan du og dine nye venskaber opleve både eksotiske dyr, klappedyr og almindelige husdyr. Er du klar til fodre dit dyrehjerte? Så kom afsted til Blåvand Zoo og inviter dit nye fællesskab med på en hyggelig dag gennem den store have! Varde Miniby Blot få minutters gågang fra Varde centrum, finder du og dit nye bekendtskab Varde Miniby, som er verdens ældste historisk korrekte miniby. Kom forbi og dyk ned i de mange fine detaljer og føl jer som kæmper rundt i gaderne i Varde Miniby. Blåvand strand Endnu en smuk strand i Varde Kommune er Blåvand strand, som ligger lige ved Blåvandshuk Fyr. I kan derfor med fordel planlægge en tur til begge seværdigheder på samme dag, og derved nyde den smukke udsigt både over vandet og i højde med sandet! Museum Frello Varde Kommune byder på flere museer. Et at dem er Museum Frello, der blandt andet huser 24 malerier af Otto Frello, som museet anvender til at fremvise forskellige aspekter af museets kulturhistoriske samlinger.

Er du interesseret i at udforske de mange seværdigheder i Varde Kommune?

Hvis ovenstående seværdigheder har inspireret dig til at opleve nye aktiviteter i dit nærområde i fællesskab med eventuelt en ny ven eller veninde fra Boblberg, så kan du nu oprette dig en gratis bruger. Kom igang hurtigt, blot ved at klikke på knappen herunder, så møder du måske dit nye fællesskab, som du kan opleve netop disse seværdigheder med.

Boblberg app

Download Boblbergs app 🫧

Vidste du, at du kan downloade Boblberg som app? Du finder appen både i App Store samt på Google Play. Derved kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med andre brugere direkte fra din telefon, og altid holde dig opdateret med de nyeste beskeder!

varde by

Byer i Varde Kommune

Herunder nævnes de største og mest kendte byer i Varde Kommune, som du kan udforske sammen med dit nye bekendtskab fra Boblberg: Varde Hovedbyen i kommunen, Varde, er kendt for sin historiske bymidte, kulturelle aktiviteter og smukke natur, især langs Varde Å. Oksbøl En by med en rig historie og tæt på vestkystens strande, samt hjemsted for det populære Oksbøl Museum. Nørre Nebel En charmerende by med et aktivt lokalsamfund, tæt på naturskønne områder og populære turistattraktioner.

Vardes foreninger på Boblberg

Vidste du, at det også er muligt at dykke ned i lokale foreninger og aktiviteter i Varde Kommune på Boblberg? Du kan blive inspireret til at deltage i foreningslivet eller spændende aktiviteter i dit lokalområde på Boblberg. Varde Kommune har et blomstrende foreningsliv med et væld af forskellige foreninger inden for sport, kultur, fritidsaktiviteter og frivilligt arbejde. Uanset om du er lokal eller tilflytter, er der altid en forening klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at blive en del af det lokale fællesskab i Varde Kommune. Ved at deltage i forskellige foreninger kan du lære nye færdigheder og udfordre dig selv. Du kan også gennem foreningslivet få mulighed for at møde mennesker med fælles interesser og værdier, hvilket kan føre til nye venskaber og et stærkere socialt netværk. Foreningslivet har mange fordele, så udforsk Vardes foreningsliv på Boblberg i dag!

by

Ølgod Ølgod er kendt for sin landlige charme, lokale erhvervsliv og kulturelle arrangementer, som skaber en livlig bymidte. Tistrup En mindre by med stærkt lokalsamfund, omgivet af naturskønne områder og med en række lokale faciliteter. Ansager En hyggelig landsby med en afslappet atmosfære, gode muligheder for friluftsliv og et tæt sammenhold blandt beboerne.

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit Varde område?

i byder dig velkommen til fællesskabet med 612.742 andre på Boblberg! Du kan nemt oprette dig på Boblberg ved at udfylde disse fem felter. Så er du et skridt tættere på at finde dit næste venskab eller fællesskab, der kan berige dit liv med gode oplevelser og minder.

Opret dig gratis her