Boblberg logo

Fællesskaber i Svendborg Kommune

Er du på jagt efter at styrke dit sociale netværk i dit nærområde i Svendborg Kommune? Så er du havnet det helt rette sted! På Boblberg åbner der sig en bred vifte at muligheder for at etablere nye forbindelser og finde nye venner og veninder med fælles interesser. Tilmeld dig nu og udforsk de mange fællesskaber i Svendborg Kommune!

Boblberg i Svendborg og omegn

Vil du udvide din kreds af venner og bekendte i Svendborg og omegn? Så er Boblberg det perfekte sted for dig! Boblberg er Danmarks største online fællesskabsplatform, som åbner døren for nye venskaber og fællesskaber. I Svendborg Kommune deler mange allerede deres interesser og hobbyer med hinanden. Du kan for fx søge efter nye venner, veninder, trænings- eller gåmakker, kreative fællesskaber, madklubber, kultur- og rejsegrupper og meget mere, som kun din fantasi sætter grænser for, kan findes på Boblberg. Er du nysgerrig på at udforske de mange mulige fællesskaber i dit lokalområde? Opret dig gratis på platformen og undersøg om en eller flere fællesskaber er noget for dig.

Personlige bobler nær dig

Når du åbner Boblberg, vil du blive mødt af en masse opslag - som på Boblberg kaldes for bobler. Brugerne opretter bobler, hvor de deler en smule om sig selv og angiver, hvad de leder efter. Det kan være veninder, venner, krea-, løbe- eller læseklubber, nogen at dele oplevelser som koncerter, foredrag, rejser samt kulturelle seværdigheder med og mange andre fællesskaber. Når du har oprettet en bruger på Boblberg, åbner der sig en stor verden af spændende bobler. Hvis du støder på en boble, der vækker din interesse, kan du kontakte personen bag boblen, og I skaber her et privat chatrum. Hvis du selv får lyst til at oprette din egen boble, har du frihed til at formulere indhold, interesser og præferencer for et potentiel bekendtskab. Vi anbefaler, at du deler lidt om dig selv, dine interesser og præcis, hvad du leder efter, samt hvor i landet du befinder dig. Gå på opdagelse iblandt boblerne i Svendborg Kommune. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Søger golf ven Svendborg..
Søger golf ven Svendborg..

Hygge golf med et godt venskab i Svendborg søges af pæn moden fyr.. Hcp 16

Lgbt+ fælleskab/venner søges
Lgbt+ fælleskab/venner søges

Svendborg og Sydfyn. Mand, 38, single, ingen børn. Jeg er tilflytter til Svendborg via uddannelse (SIMAC), men byen har fanget mit hjerte og jeg planlægger at opbygge mit liv her. Så jeg søger andre lgbt positive fælleskaber og venskaber med mennesker, der også nyder Sydfyn og tænker at bruge deres tid her nede. Jeg har mange interesser både ude i verden og hjemme, som jeg enten allerede har, eller som jeg ønsker at opleve, så som motorcykler, naturliv, standup paddleboard/kajak, mad og vin, musik og koncerter, selvudvikling, D&D, warhammer, gaming.

Stand up Komiker
Stand up Komiker

Hej Søger nogle Venner der er Stand up Komiker der kan give mig nogle Tips skal selv på min første Open Mic på Mandag og kunne godt bruge nogle tips og tricks

Shelter venner søges
Shelter venner søges

Hej friluft mennesker Mit navn er Anders og jeg er 33 Og jeg er på udkig efter nye venner jeg kan tage på friluft turer med Lidt om mig selv Jeg hedder som sagt Anders Jeg er lige blevet 33 Jeg er forlovet Jeg bor i Svendborg Ps alle er velkomne til at skrive.

Veninder i Svendborg søges
Veninder i Svendborg søges

Hej. Jeg hedder Jennie er 70 år og Bosat i Svendborg Er tilflytter fra Kbh.for år tilbage. Men savner stadig en omgangskreds . Er interesseret i café, musik, bytur loppemarkeder Og naturen, gå og cykelture. Strikker lidt. En kop kaffe og hyggeligt samvær. Samtaler , både dybe og de mindre seriøse. Et godt grin og god humor. Jeg har gigt og blodpropper så energien er lidt lav. Har humor og er ærlig Ikke ryger . Bor alene med en kat . Ses med min ven i weekenden. Kunne de være interesseret i at høre mere så skriv.

lorem ipsum

Christina fandt en madklub på boblberg

På Boblberg blev Christina på 54 år kontaktet af Ida, der var i gang med at starte en madklub for 4-6 personer. Christina blev inviteret til at være en del af Idas madklub, sammen med to andre, og de mødtes alle fire ude i byen første gang. Snakken gik lystigt, og grinene var høje, så der ikke var nogen tvivl om, at de skulle mødes igen. I dag mødes madklubben en gang om måneden, hvor de skiftes til at arrangere. Enten finder de et hyggeligt sted i byen, eller hjem til dem selv og laver maden. "Boblberg er en god måde at skabe kontakt til ligesindede, oprette nye venskaber og samles om fælles interesser.” Christina, Svendborg

by

Seværdigheder i Svendborg Kommune

Svendborg Kommune byder på en række af forskellige seværdigheder, som du og dit nye bekendtskab fra Boblberg med fordel kan opleve i fællesskab sammen. Herunder listes de mest kendte og attraktive seværdigheder beliggende i Svendborg Kommune: Valdemars Slot Er I til smukke slotte og gamle bygninger, så er Valdemars Slot lige noget for dig og din nye ven eller veninde. Valdemars Slot på Tåsinge, nær Svendborg, blev opført af Kong Christian 4. i perioden 1639-1644 som en gave til sin søn, Valdemar Christian. En ældre middelalderborg i nærheden, kendt som Kærstrup, blev nedrevet og inkorporeret i konstruktionen af det nye slot. Thurø & Drejø Thurø og Drejø er via en bro forbundet med Svendborg, og da øerne ikke er store, er det ideelt at udforske dem til fods med dit nye bekendtskab. Der venter smukke og karakteristiske kyststrækninger, som bestemt er værd at opleve. Alternativt kan I hoppe på cyklen og udforske de mange snoede stier og hyggelige veje sammen. Ved færgelejet på Drejø finder I en købmand, kro og en lejrplads. Der er mange gode badestrande og fine fiskemuligheder langs kysten, især i den sydlige og vestlige del af øen, hvis I er til en hyggelig fisketur sammen. Svendborg Museum Er I til det kulturelle og historiske? Så skal I helt sikkert besøge Svendborg Museum. Museet er et statsanerkendt kulturhistorisk museum, som blandt andet beskæftiger sig med sydfynsk lokalhistorie, forsorgshistorie, arkæologi og søfart. Få en hyggelig dag sammen med din nye ven omgivet af spændende udstillinger!

tårn

Danmarks Forsorgsmuseum På museet får du indblik i en ellers ofte overset eller forsømt del af historien – fortællingen om de talrige mennesker, der har levet eller lever på samfundets skyggeside. Museet dedikerer sig til at bevare, forske i og formidle samfundets forsorg, som har udspillet sig på forskellige institutioner såsom børnehjem, fattiggårde, arbejdsanstalter og alderdomshjem - med særligt fokus på perioden fra midten af 1800-tallet og frem til i dag. Hvis I er mere til en lidt anderledes museum-oplevelse, skal I bestemt besøge Danmarks Forsorgsmuseum! Naturama Naturama er et naturhistorisk museum, hvor et væld af udstoppede dyr er udstillet. Det er alt fra dyr i vandet, på landet og i luften. Spændende og fantastiske oplevelser venter hele familien. Udstillinger og aktiviteter sigter mod at lære, fascinere og underholde ved hjælp af varierende lys, avanceret lyd, imponerende film og billeder, der præsenterer dyr og fugle i et naturteater. Har I børn, ville det være ideelt at hive dem under armen og besøge Naturama i Svendborg med dit nye bekendtskab fra Boblberg! Broholm Slot Besøg eller ophold på Broholm Slot er en fascinerende rejse gennem næsten 700 års danmarkshistorie, med 29 konger og 1 dronning som medspillere. Slottets opholdsrum er unikke og autentiske, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Slap af og nyd forkælelse i historiske omgivelser med ro og natur. Restauranten tilbyder Gourmetmad, og det professionelle personale byder dig og dine nye venner eller veninder velkommen med glæde. Stranden ved Christiansminde Er I til natur og strande? Så er det Stranden ved Christiansminde, I skal besøge! Det er en lækker sandstrand, hvor vandet ikke er særlig dybt. På stranden finder I blandt andet et ishus, minigolf og legepladser samt mulighed for sejlture. Der er derfor lidt af hvert at lave på Stranden ved Christiansminde. Hiv din nye ven, veninde eller fællesskab med til en hyggelig dag på stranden eller nyd solnedgangen på en dejlig sommeraften!

Vil du opleve disse seværdigheder i fællesskab med andre?

Du kan på nedestående knap oprette dig og begynde din rejse mod at finde ny venner og fællesskaber, som du kan dele oplevelser og seværdigheder med. Kom igang!

Boblberg app

Download Boblbergs app 🫧

Opdag nemt fællesskaber i Svendborg Kommune ved at downloade Boblberg som en app. Hold dig opdateret med beskeder fra andre og opret forbindelse gennem private beskeder direkte på din telefon! Forbliv altid logget ind på appen. Tryk nedenfor for at downloade Boblberg.

fest aften

Arrangementer og begivenheder i Svendborg Kommune

Kulinarisk Sydfyn Kulinarisk Sydfyn er en samling af en række forskellige arrangementer. Blandt disse er Fødevaremarkeder, strandsafari, svampeture, Suppens Dag mm. at finde. Begivenhederne er fordelt på de forskelligge årstider, og finder derfor sted hele året rundt. Det er derfor ideelt for jer, som ønsker at opleve lidt forskelligt på autentisk- og hyggeligvis. Skarø Festival Er I festivalstyper, men måske ikke de største fans af de helt store festivaler? Så skal I tage på Skarø Festival! På den lille ø Skarø, midt i Det sydfynske Øhav, bor til dagligt omkring 20 beboere, men når august og sensommeren kommer, åbner øen sig for gæster fra nær og fjern. Æblehaven midt på øen fyldes med dejlige mennesker, skøn musik og en festival, som er hyggelig, rar og nær. Hansted Live Hansted Live er Sydfyns største havefest, og er en musikfestival. Festivalen egner sig til både familier, børn og unge. Aktiviteter som hoppeborg, boksemaskiner og køb af popcorn samt is vil være til at finde på festivalspladsen. Er dig og dit nye fællesskab til en lidt større festival, som stadig er lokal beliggende? Så er det Hansted Live, I skal tage til. Dansktopfestivalen i Svendborg Dansktopfestivalen i Svendborg er Danmarks største dansktopfestival. Her nydes god dansk musik fra forskellige danske kunstere. 18 fulde koncerter, madarrangementer og camping-muligheder tæt ved festivalspladsen. Hvis I er til god dansk musik, skal du og dit nye bekendtskab klart besøge Dansktopfestivalen. Vær med til at skabe en fantastisk dag sammen i fællesskab!

lorem ipsum

Torvedage Hver lørdag fra kl 9:00 - 14:00, kan I besøge Torvet i Svendborg og opleve de mange boder, der blandt andet sælger ost, fisk, friske blomster og meget mere. Det foregår hele året rundt - så tøv ikke med at hive dit nye bekendtskab under armen og få en hyggelig Torvedag i Svendborg! Måske allerede nu på lørdag? Svendborg Jazzfestival Er du og din nye ven til jazzmusik i verdensklasse? Så bør I absolut besøge Svendborg Jazzfestival, en populær jazzfestival, der strækker sig over to dage med fantastiske musikoplevelser i øerne. Blandt de mange fremragende bands, der optræder, kan I opleve kunstnere som Blood, Sweat, Drum + Bass og Horse Orchestra, som blandt andet har spillet tidligere år. I kan nyde en lækker bid mad mellem koncerterne på festivalspladsen eller spise på en af Svendborgs mange lækre restauranter, før I drager mod festivalen. Kør med Det Lille Futtog I sommermånederne og omkring julen kan du og din nye ven, måske sammen med jeres børn, nyde en køretur rundt i Svendborgs gader med Det Lille Futtog. Det er en hyggelig tur, som mange børn vil elske. Toget har bevaret sit gamle look samtidig med, at det er kommet med på den grønne miljø-bølge, da det kører på en elmotor og er udstyret med solceller på toppen. Udover den fornøjelige oplevelse har du også mulighed for at støtte en god sag ved at blive støttemedlem, hvilket giver adgang til en række fordele. Thurømarked Thurømarked er et årligt loppemarked på Thurø, hvor alle husstande har mulighed for at deltage ved at opstille en stand foran deres hjem. Gæster fra nær og fjern har således mulighed for at besøge de mange stande og finde spændende skatte. Dette hyggelige arrangement finder sted hvert år omkring maj måned og er en elsket tradition på øen. Er du og din nye ven eller veninde fra Boblberg til gamle og måske værdifulde fund? Så tag en tur til Thurømarkedet!

Vil du gerne blive endnu klogere på Boblberg?

Har denne side vækket en interesse i dig, og ønsker du at udforske yderligere om Boblberg og dine muligheder med platformen? Klik på knappen nedenfor, og du vil blive ført direkte til en side, hvor du kan lære meget mere om Boblberg. Her vil vi guide dig gennem, hvordan platformen fungerer, og hvordan du personligt kan drage fordel af den til at finde dit nye fællesskab. Bliv også klogere på hvilke andre initiativer og muligheder, Boblberg tilbyder.

vand
musik
aften
svendborg

Byer i Svendborg Kommune

Lad os tage et kig på nogle af de mest bemærkelsesværdige byer i Svendborg Kommune, der hver især har sin egen unikke charme og attraktioner. Herunder nævnes de største og mest kendte byer i Svendborg Kommune, som du kan udforske sammen med dit nye bekendtskab fra Boblberg: Svendborg Svendborg, en perle på Fyns sydkyst, er berømt for sin smukke havn, hvor sejlbåde og fiskekuttere spejler sig i det rolige vand. Byen byder på en hyggelig bymidte med brostensbelagte gader og smukke gamle huse, der emmer af charme og god stemning. Omkring Svendborg strækker den smukke fynske natur sig med grønne skove, idylliske landsbyer og dejlige badestrande, der gør området til et populært rejsemål for både lokale og besøgende. Vindeby Vindeby er en landsby på det sydfynske øhav, charmerer besøgende med sin fantastiske beliggenhed ved vandet. Byen byder på rolige gader og en afslappet atmosfære. Omgivet af smuk natur og med en hyggelig havnepromenade, er Vindeby et skønt sted at udforske og nyde roen. Skårup Skårup er en hyggelig by beliggende i det sydfynske landskab, byder besøgende velkommen med en rolig atmosfære og smukke omgivelser. Med sin historiske kirke, skønne gader og smukke natur er Skårup et dejligt sted at udforske og slappe af. I kan blandt andet nyde rolige gåture langs de lokale stier og opleve den fredelige stemning, der kendetegner denne skønne landsby.

Thurø

Thurø By Thurø By byder på en unik charme og rar atmosfære. Med sin hyggelige havn, farverige huse og smukke kystlinje, er Thurø By et skønt sted at udforske. Byen byder på historiske seværdigheder, hyggelige caféer, Thurø kro og fantastiske udsigter over det omkringliggende øhav. Et besøg i Thurø By er en rejse tilbage i tiden og en oplevelse af ægte fynsk kultur. Rantzausminde Rantzausminde er en hyggelig kystby beliggende ved det sydfynske øhav. Med sin havn, lækre fiskerhuse og rolige strande er Rantzausminde et dejligt sted at udforske og nyde naturen med dit nye bekendtskab. Byen byder på muligheder for fiskeri, sejlsport og afslappende gåture langs vandet, og dens nærhed til både Svendborg og naturskønne områder gør den til et populært rejsemål på Fyn. Stenstrup Stenstrup er en by beliggende på det sydfynske land, byder besøgende velkommen med sin rolige atmosfære og charmerende landskab. Med sine smukke gamle huse, historiske seværdigheder og rolige omgivelser er Stenstrup et dejligt sted at udforske og slappe af. Byen har et rigt kulturliv med kunstgallerier, lokale butikker og hyggelige spisesteder, der tiltrækker både lokale og besøgende.

Find din plads i fællesskabet i Svendborg Kommune

Del dine interesser med andre, styrk fællesskabet og skab venskaber med folk fra dit lokalområde i Svendborg Kommune på Boblberg! Klik herunder og kom i gang:

Foreninger i Svendborg Kommune

Drømmer du om at deltage i foreningslivet i Svendborg Kommune? Det er nemt med få klik her på Boblberg. Besøg enten Boblbergs hjemmeside eller brug Boblberg appen, hvor du finder knappen "Foreninger". Denne åbner døren til en verden af lokale foreninger i Svendborg Kommune, hver med deres egne unikke tilbud. Få en kort beskrivelse af, hvad de har at byde på, og find direkte links til deres hjemmesider for mere information. Boblbergs foreningsmodul inkluderer også et interaktivt kort, der viser placeringen af forskellige foreninger i Svendborg Kommune. Dette gør det let for dig at vurdere afstanden til hver forening, og kortet tilbyder endda vejvisning via Google Maps. Foreningsmodulet på Boblberg er ikke blot en skattekiste for dem, der ønsker at udforske lokale foreninger, men også en enestående mulighed for foreninger, der ønsker at øge deres synlighed. Det gør det let for borgerne at opdage og deltage i lokale foreninger i Svendborg Kommune. Klik herunder og udforsk foreninger nær dig!

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Har du fået lyst til at blive en del af fællesskabet på Boblberg og dermed bidrage til det sociale liv i Svendborg Kommune? Vent ej! Gør som 612.751 andre og opret dig gratis i dag. Begynd din rejse mod nye venskaber, spændende oplevelser og ægte fællesskaber i dit nærområde. Boblberg står klar til at byde dig velkommen - skab din egen plads i Svendborg Kommunes sociale liv og bliv en del af fællesskabet allerede i dag. Hvem ved, måske finder du en ny ven eller veninde eller en klub, du altid har drømt om at være medlem af? Opret dig nemt og gratis lige her.

Opret dig gratis her