Boblberg logo

Fællesskaber i Middelfart Kommune

Leder du efter nye venskaber og flere sociale fællesskaber i hverdagen? Her på siden kan du få inspiration til Boblberg, som er Danmarks største app for fællesskaber. Se hvordan andre fra Middelfart har brugt siden til at skabe nye venskaber og oplevelser i dit lokalområde.

Hvad er Boblberg?

Næsten uanset hvad du søger, kan du finde det/dem på Boblberg! Boblberg er en gratis app og hjemmeside, hvor du kan møde nye mennesker at dele dine interesser med - også lokalt i dit Middelfart område. Uanset om du søger nye venner/veninder i din hverdag, eller om du søger noget mere specifikt som en gå-makker, strikkeklub, træningsmakker, madfællesskab eller nogle at dele nye oplevelser med, så findes det på Boblberg! Blandt +550.000 andre brugere er der helt sikkert også nogle, der matcher dig og dine interesser.

Bobler nær dig

Boblberg er én stor opslagstavle med bobler og fællesskaber. Opret din egen 'bobl', som andre kan se og interagere på. En 'bobl' er det samme som et opslag, og laves af brugerne, der skriver lidt om dem selv og deres interesser. Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan søge efter på Boblberg. Opret dig gratis her og få adgang til opslagstavlen, hvor du kan se, hvad andre søger.

Ven/venner
Ven/venner

Jeg søger mandlige venner, der deler mindst en af mine interesser for natur, vandreture, træer og buske, klassisk musik og opera. Din alder er mindre vigtig, jeg er pensionist, født i 1942.

Søger nye venner og bekendtskaber
Søger nye venner og bekendtskaber

Hejsa 👋 Jeg er tilflytter til Middelfart og har været det siden marts 2023. Jeg kommer oprindeligt fra Roskilde på Sjælland og er 42 år. Jeg søger nye venner og bekendtskaber da jeg kun har lidt svigerfamilie på Fyn at gøre godt med. Derfor, så søger jeg nogle nye gode, søde og rare spændende mennesker som kunne tænke sig alt lige fra caféture, biografen, gåture, bowling, gokart, paintball, koncerter o.m.a. Jeg ser frem til at høre fra dig. Bh. William

Søger venner/veninder
Søger venner/veninder

Hejsa derude!😁 Jeg er tilflytter til Middelfart, da mit arbejde-uddannelse er her. Det vil også sige, at jeg absolut ingen kender, og det eneste jeg møder er sure stamkunder og dumme arbejdskollegaer. Jeg har brug for lidt mere liv i min hverdag end bare arbejde og søvn Jeg hedder Mikkel, er 20 år, elsker vandreture-bajer-hygge, Håber vi snakkes?🤟🏼☺️

Akustisk Café, Middelfart egnen.
Akustisk Café, Middelfart egnen.

Hej derude, Middelfart og omegn. Vi har nu slået gang i en gruppe vi kalder Akustisk Café, og har fået tilsagn og at bruge det store lokale i Strib Biblotek, fra tidligt efterår. Så: Er der nogen (fra omkring de midt 50 og op) der har lyst til at mødes, omkring musik, sang og hygge? Instrumenter kan være det meste, men typisk strengeinstrumenter, blæse instrumenter, er det en mundharmonika er det fint, så længe vi har en tone, kan vi være i live på en sjov måde :-) Vi kunne. arrangere musik undervisning samt hjælpe hinanden med den gode stemning. Sang, lidt jamming, af alt lige fra Alm classic rytmisk rock og ballader, folkemusik med humør. Hvad end vi bliver enige om at prøve. Vi er nu 5 stk (Guitar, klaver, tromme og sang) og enige om at lave en lille forening, men kom endelig frisk uden medlemskab :-) sammen stikker vi retningen. Blot Du har lyst og glæde ved musik. Personligt er jeg 66 og musikalsk på lidt over begynder niveau, Har haft for travlt og fik lyst til dedikere mere tid, til at udvikle guitar spillet på mine ældre dage. Kom frisk, uanset evner og niveau.. Sang eller instrumenter, hvad har Du lyst til? Vi kalder gruppen “Akustisk Café” og håber vi kan mødes et par gange om måneden. Der er køkken i vores lokale, så alt er muligt, fra kaffe til Tappaz ;-) kom ombord, hvis sjovt selskab og musik lyder som dig.. også uden en tone i livet kan Du være med; Det retter vi op på.

Gåture,shelter/naturovernatning
Gåture,shelter/naturovernatning

Jeg er en frisk mand på 58 ,single med 3 voksne sønner. Bor tæt på skov,strand og naturpark- som bruges hver dag. Interesser er især natur/gåture og mange former for sport

Billede af Jannie

Efter tabet af sin mand søgte Jannie nyt netværk og fandt syv nye veninder på Boblberg

Da Jannie mistede sin mand, flyttede hun væk fra alt, hun kendte, til en ny by uden andet netværk end sin datter. Datteren opfordrede Jannie til at møde nye mennesker på Boblberg. Hun søgte derfor efter nogle nye veninder, og efter at have mødtes med den første kvinde, som hun klikkede godt med, blev de enige om at invitere flere og lave en veninde gruppe. De endte med at mødes syv kvinder over kaffe og kage hjemme hos Jannie. Efter mødet var alle enige om, at de gerne ville mødes igen. I dag ses de 7 kvinder ofte, og er blevet hinandens veninder. ”Jeg var helt overrumplet over, at de alle ville komme. Vi snakkede nærmest i munden på hinanden.” I dag er Jannie super glad for hendes nye veninder, som er tæt på hende. Jannie, Middelfart - bruger af Boblberg

Kom med i fællesskabet 🫧

Mere end 550.000 personer deler allerede deres interesser med hinanden på Boblberg. Tag det første skridt mod nye sociale relationer i dag, og skab værdigfulde bekendtskaber.

Billede af Brian

Nye venner fra Boblberg hjalp Brian gennem ensom tid efter skilsmisse

Brian på 47 år blev, efter hans skilsmisse, ensom og manglede pludselig nye sociale relationer. Han havde mistet kontakten til mange af hans venner og var derfor på udkig efter nye bekendtskaber, som ville tage med ham på ture ud i det blå. På Boblberg blev han kontaktet af både André og Karina. André er hjerneskadet, og havde derfor brug for følgeskab til gode gåture, hvilket han har fundet i Brian. Karina mødes han med ofte, og de har nogle rigtig gode snakke sammen over gode gåture. Brian, Middelfart - bruger af Boblberg

Foreninger i Middelfart Kommune

Er du interesseret i at finde lokale foreninger i Middelfart Kommune på en nem og hurtig måde? Boblberg er løsningen med blot et enkelt klik. Besøg Boblbergs online platform eller brug Boblbergs app, hvor du vil finde en dedikeret sektion kaldet "Foreninger". Denne sektion giver dig et overblik over forskellige foreninger i Middelfart Kommune. Få hurtige oplysninger om hver forening med korte beskrivelser af deres aktiviteter og direkte links til yderligere information på deres hjemmesider. Boblbergs foreningsmodul inkluderer også et interaktivt kort, der viser præcise placeringer af forskellige foreninger i Middelfart. Dette gør det nemt for dig at identificere, hvor hver forening er placeret, og kortet tilbyder endda nem vejvisning via Google Maps. Foreningsmodulet på Boblberg er også det ideelle værktøj for foreninger, der ønsker at forbedre deres synlighed og nå ud til en ny målgruppe. Gør det let for folk at opdage og deltage i lokale foreninger i Middelfart.

Hent Boblbergs app 🫧

Gør det endnu nemmere at finde nye fællesskaber! Download den gratis Boblberg app, og hav det nyeste indhold lige ved hånanden.

Oplevelser og tilbud i Middelfart Kommune

Er du nysgerrig på, hvad Middelfart Kommune har at byde på mht. oplevelser og andre sociale tilbud? Se følgende to hjemmesider her

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i Middelfart?

Fællesskaber og venskaber er essentielt for vores trivsel. I Middelfart kan du styrke dine sociale bånd ved at bruge Boblberg - en platform, der forbinder os på tværs af fælles interesser. Gør som 612.750 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her