Boblberg logo

Find nye fællesskaber i Aabenraa kommune

Kunne du tænke dig flere sociale fællesskaber i dit nærområde? Så vil du kunne lide denne side! Lær den danske fællesskabsplatfom, Boblberg at kende og se, hvordan andre fra Aabenraa og omegn har mødt nye fællesskaber i lokalområderne. Rul ned og bliv inspireret eller bliv en del af fællesskabet med det samme:

Boblberg i Aabenraa Kommune

Har du hørt om Boblberg? Danmarks største app og hjemmesiden for sociale fællesskaber, hvor mennesker mødes og deler deres interesser med hinanden. Er du nysgerrig? Tøv ikke! Gør som +600.000 andre og bliv en del af fællesskabet - I er mange fra Aabenraa! Lav dit eget opslag eller skriv til andre, der allerede søger nogle at dele deres interesser med. Uanset om du interesserer dig for sport, kreativitet, rejser, madlavning, børn eller generelt bare synes det vil være spændende med nye venner og bekendtskaber, så vil der helt sikkert være noget for dig på Boblberg!

Personlige bobler nær dig

Hvad er bobler på Boblberg? Det er opslag, som brugerne skriver om dem selv og deres interesser. Opret dig og gå på opdagelse iblandt alle boblerne, og skriv til dem, der fanger din interesse. Du kan også lave din egen bobl, hvor du præsentere dig selv, og skriver, hvilke fællesskaber du kunne tænke dig. Her kan du se eksempler på bobler, som andre brugere fra Aabenraa har oprettet:

Søger venner
Søger venner

Jeg er efter skilsmisse flyttet til Aabenraa og savner venner . Jeg er pensionist , 68 år profilbilledet er fra 2022 . Jeg bor i lejlighed , er udlært farmakonom men måtte på grund af sygdom gå på pension. Jeg er et friluftsmenneske , elsker naturen , gåture ved havet og i skoven. Jeg er kunstmaler og kreativ . Elsker dyr . Jeg savner socialt samvær , føler mig ind imellem meget ensom. Jeg har fået mig en kæreste men føler stadig, jeg mangler veninder.

musikalske legekammerater søges....
musikalske legekammerater søges....

hej alle,-jeg bor i tinglev og søger nogen at spille sammen med,har øverum og tyrus keyboard guitarer,både el og akustiske sang og forstærker anlæg trommesæt mv. min musik interesse er pop og balmusik...det dækker vist godt nok,men mangler nogen der vil spille med både m/k alder ligegyldigt,er selv 65 år føler mig kun gammel når konen vil have mig til at lave havearbejde.;-)..... mvh johniveco

Søger nye venner
Søger nye venner

Mange interesser Bor det meste af vinterhalvåret i Spanien, elsker min Mc ,elsker at fiske,men er ikke god til det. Danse og rejse,læse og og og men mangler nogen at snakke med og evt. lære nye interesser at kende.Humor er vigtig for mig

Bordrollespil (NEWB)
Bordrollespil (NEWB)

Hej fellow nerds :D Jeg flytter til Aabenraa med min hustru og barn på 15 mdr. Jeg har inderligt en passion for alt der har med fantasy og spil at gøre, men har aldrig haft muligheden for at spille DND eller lignende spil, så jeg søger med lys og lygte efter nogle jeg kan spille med og ikke mindst lærer mig det :D Lad os kaste terninger, slogs med drager og tage på fantastiske eventyr sammen!

Barselsveninde
Barselsveninde

Jeg er en 24 årig, som snart bliver mor til en lille dreng, og er nyflytter til Aabenraa. Derfor søger jeg en barselsveninde, som er i området, hvor vi kan mødes og snakke eller tage til barselsaktiviteter sammen med vores små guldklumper💙😍

mennesker

Arrangementer og begivenheder i Aabenraa

Aabenraa Kommune har masser skønne arrangementer at byde på! Oplev dem med nye venner fra Boblberg: Aabenraa Musikfestival Aabenraa Musikfestival er en årlig musikbegivenhed, der samler både lokale og nationale musikere og byder på et varieret program med forskellige musikgenrer. Den finder sted i byens centrum og tiltrækker musikelskere i alle aldre. Udover koncerter omfatter festivalen også madboder, aktiviteter og underholdning, hvilket skaber en festlig atmosfære for alle deltagere. Aabenraa Streetfood Festival Byen forvandles til et kulinarisk mekka med madboder, der tilbyder et bredt udvalg af streetfood fra forskellige kulturer. Festivalen tiltrækker madentusiaster, der kan nyde gourmetoplevelser, live musik og en hyggelig atmosfære. Det er et populært arrangement, der fejrer mangfoldigheden af smagsoplevelser og fremmer fællesskab og socialt samvær i Aabenraa. Kongehøj Festival Kongehøj Festival er en lokal musik- og kulturfestival i Aabenraa, der finder sted i Kongehøj området. Festivalen byder på optrædener af lokale og nationale bands og kunstnere, og inkluderer også kunstudstillinger, workshops og aktiviteter for alle aldre. Ringriderfesten Aabenraa Ringriderfesten Aabenraa er en traditionel folkefest, der afholdes årligt i Aabenraa og har rødder i middelalderens ridderturneringer. Festen inkluderer ringridning, hvor ryttere forsøger at fange ringe med en lanse, samt parader, tivoli, markeder, og koncerter. Det er en af de største ringriderfester i Danmark.

Du kan være få klik fra et værdigfuldt venskab

Du ved aldrig, hvornår der pludselig opstår nye bekendtskaber, som du senere ikke ville være foruden.... Hvem ved, måske ender du med at fortryde, at du ikke kiggede noget før.

Undersøg Boblberg nærmere

Hvem er Boblberg egentlig? Klik her og bliv klogere på, hvordan idéen om Boblberg opstod, hvem vi samarbejder med, og ikke mindst hvilke andre initiativer Boblberg også har udviklet! - Måske du også kan få gavn af disse

by
folkehjem
vand
skulptur

Seværdigheder i Aabenraa kommune

Vi har samlet nogle af de mest kendte seværdigheder i Aabenraa Kommune, som du kan blive inspireret til at se sammen med nye bekendtskaber fra Boblberg: Frøslevlejrens Museum Ved et besøg i Frøslevlejrens Museum kan I høre om historien om Frøslevlejren, som blev oprettet i 1944 under Anden Verdenskrig af tyskerne til danske modstandsfolk. Efter krigen blev lejren brugt til andre formål, herunder som flygtningelejr. Museet viser udstillinger om lejrens opbygning, dagligdagen for fangerne, og historiske artefakter. Det Maritime Kalvø Det Maritime Kalvø er et museum beliggende på Kalvø, og er dedikeret til at fortælle historien om det maritime liv og skibsbygningen på Kalvø, som var et vigtigt skibsbygningscenter i 1800-tallet. Udstillingerne omfatter skibsmodeller, værktøjer, og historiske dokumenter. FN Museet FN Museet, beliggende i Frøslevlejren fokuserer på Danmarks bidrag til FN's fredsbevarende missioner siden 1948. Museet udstiller uniformer, udstyr, fotografier og personlige beretninger fra danske soldater, der har deltaget i internationale missioner.

havn

Kunstmuseet Brundlund Slot Et kunstmuseum beliggende i det historiske Brundlund Slot fra 1400-tallet, som fokuserer på dansk kunst fra det 18. århundrede til nutiden, med særligt vægt på kunstnere fra Sønderjylland. Udstillingerne omfatter malerier, skulpturer og grafik, og museet arrangerer også skiftende særudstillinger og kunstarrangementer. Gendarmstien Gendarmstien er en naturskøn vandrerute i Sønderjylland, der strækker sig langs den dansk-tyske grænse fra Pasborg til Hørupshav. Stien følger ruten, som grænsegendarmerne patruljerede fra 1920 til 1958. Vandreruten er cirka 84 km lang og byder på varieret landskab, herunder kyststrækninger, skove og marker. Aabenraa Lystbadehavn Aabenraa Lystbadehavn er en moderne marina, som tilbyder faciliteter til bådejere og besøgende. Havnen ligger i Aabenraa Fjord, og er omgivet af smuk natur, hvilket gør den meget populær blandt sejlere og turister. Området omkring havnen byder også på restauranter og butikker.

Boblberg app

Download Boblbergs app 🫧

Den gratis app gør det nemmere at være opdateret på Boblberg og alt indholdet fra andre brugere. Med Boblberg app går du heller ikke glip af beskeder, når andre skriver til dig!

by

Byer i Aabenraa kommune

Aabenraa Aabenraa er hovedbyen i Aabenraa Kommune. Byen er kendt for sin charmerende havnefront, historiske bygninger og livlige handelsgader. Aabenraa har et rigt kulturliv med flere museer, herunder Kunstmuseet Brundlund Slot, og arrangerer årligt forskellige festivaler og markeder. Padborg Padborg er en grænseby tæt på den tyske grænse. Padborg har også et rigt foreningsliv og gode muligheder for handel og shopping. Løjt Kirkeby Løjt Kirkeby er en mindre by beliggende nord for Aabenraa. Den er kendt for sin smukke natur og landlige omgivelser. Byen har en række historiske bygninger, herunder Løjt Kirke, og er et populært område for fritidsaktiviteter som vandreture og cykling.

natur

Rødekro Rødekro ligger centralt i Aabenraa Kommune, og er en vigtig handelsby med mange butikker og erhvervsvirksomheder. Byen har gode transportforbindelser, herunder en togstation, og er kendt for sit aktive foreningsliv og forskellige kulturelle arrangementer. Tinglev Tinglev er en landsby beliggende tæt på den tyske grænse. Byen har en stærk lokal identitet og er kendt for sin landbrugsproduktion. Tinglev har også flere historiske seværdigheder og gode muligheder for naturoplevelser. Hjordkær Byen er præget af landbrug og naturskønne omgivelser. Hjordkær har en række lokale faciliteter, herunder en skole og sportsforeninger, og er kendt for sit tætte lokalsamfund.

Lokale foreninger i Aabenraa kommune

På Boblberg kan du nemt få et overblik over de mange foreninger i Aabenraa Kommune og de omkringliggende områder. Lokale foreninger har mulighed for at registrere sig på Boblberg, hvilket gør det let for brugerne at finde og udforske de forskellige tilbud. Når du vælger "Foreninger" i appen eller på hjemmesiden, får du en klar og overskuelig oversigt over foreningerne i dit område. Du kan søge efter specifikke foreninger, se deres placeringer på et kort og blive linket til deres hjemmesider med et enkelt klik for at få mere information.

Skal du være med i Fællesskabet i AAbenraa?

Det er aldrig for sent at møde nye mennesker, som du kan dele dine interesser og oplevelser med! Gør som 612.734 andre og opret dig gratis i dag - måske er din fremtidige ven eller veninde kun få klik væk!

Opret dig gratis her