Boblberg logo

Fællesskaber i Køge Kommune

Leder du efter nye venner og flere hverdagsoplevelser i dit område? Her på siden kan du blive inspireret til, hvordan andre fra Køge har fundet nye fællesskaber. Få et overblik over aktiviteter og seværdigheder nær dig. Sidst men ikke mindst: Bliv bekendt med Boblberg - Danmarks største fællesskabsplatform, hvor du kan finde venner og møde nye bekendtskaber.

Boblberg i Køge

Ønsker du at stifte nye bekendtskaber og udvide dit netværk? Så er det værd at lære Boblberg at kende! Boblberg.dk er Danmarks største platform for skabelse af nye sociale fællesskaber. her kan du finde ligesindede venskaber i dit Køge-område. Det er forskelligt, hvad brugene søger efter på Boblberg, men ens for alle er ønsket om at møde nogle nye mennesker at dele sine interesser med. Er du for nylig flyttet til Køge og ønsker at finde nye venner? Har du specifikke interesser, som dine nuværende venner ikke deler? Eller har der været ændringer i dit liv, der motiverer dig til at søge efter nye fællesskaber og ligesindede venskaber? Opret dig gratis på Boblberg, og gå på opdagelse i alle opslagene - måske møder du allerede dine nye bekendtskaber i dag.

Portræt af Louise

Ny veninde via Boblberg hjalp på ensomheden

Da Louise på 26 år blev bekendt med Boblberg, opdagede hun hurtigt at hun ikke var den eneste, der følte sig ensom, og ledte efter nye fællesskaber. Siden har hun gennem Boblberg mødt en ny veninde, som hun mødes et par gange om måneden hos hinanden, og ellers tager de på caféture og hygger sig. ”Der har virkelig manglet et sted som Boblberg, hvor man kan føle sig tryg til at skrive til andre - alle er i samme båd." Louise, Køge

Portræt af Herman

Fandt vennepar til hyggelige stunder gennem Boblberg

Herman på 56 år og hans kæreste var netop flyttet til Køge og manglede derfor en ny omgangskreds. De ønskede at finde vennepar til hyggelige stunder, men også bekendtskaber hver for sig. På Boblberg fik de kontakt til kæresteparret Gitte og Allan, som de er blevet rigtig tætte med i dag. De har bl.a. holdt ferie, været i sommerhus og holdt nytår sammen. På Boblberg fandt Herman også Reno, som han går ture med fast 1-2 gange om måneden. Udover at gå sammen laver de også praktiske ting, såsom at fælde træer. Herman, Køge

Køge Festuge

Populære arrangementer og oplevelser i Køge

Køge Festuge Køge Festuge er en årlig begivenhed, der spreder glæde og festlig stemning. Køge festuge er en fejring af kultur, kunst, musik, underholdning og fællesskab, der samler mennesker i alle aldre. Veterantræf - "Kør til Køge træf" I sommerhalvåret samles bilentusiaster på Køge Marina hver mandag aften. De gamle veteranbiler passer godt ind i billedet, når de holder parkeret ude foran Stacy's Diner. "Kør til Køge træf" er en populær tradition, hvor folk kommer langvejs fra - uanset om man selv ejer en af gammel bil, eller blot kommer for oplevelsens skyld. Torve dage på Køge Torv Hele året rundt afholdes der torvedage på Torvet i Køge hver onsdag og lørdag fra kl. 8-15. Oplev en fantastisk stemning, når du går rundt blandt blomster, brugskunst og friske råvarer som frugt, grøntsager, fisk, kød og meget mere. Der spilles koncerter, afholdes events og arrangementer, opstilles lækre madboder og meget mere. Køge Festuge er den mest populære begivenhed i Køge og omegn, og trækker glade feststemte gæster langvejsfra.

Bobler i Køge Kommune

På Boblberg opretter brugerne opslag, hvor de skriver om dem selv og deres interesser. Disse opslag kaldes for bobler. På den måde fungerer Boblberg som en opslagstavle for venskaber og nye fællesskaber. Uanset om du søger gåture, træningsmakker, madklub, barselsveninder, kultur- og oplevelsesgrupper eller bare nye venner og veninder, så kan du finde det på Boblberg! Der er ingen krav om at oprette sin egen bobl på Boblberg. Hvis du ikke ved hvad du skal skrive, kan du nøjes med at læse de andre bobler og skrive til dem. Herunder kan du blive inspireret og se eksempler på som andre har oprettet i Køge Kommune.

20 lange år
20 lange år

Hej alle, jeg håber i har det pisse skønt!🫶🏽 Jeg er en 20 årig pige, jeg bor i Køge med min dejlige kæreste og vores to katte🐱 Jeg søger nogle nye veninder, og nogle nye fede personligheder i mit liv! Jeg mangler nogle nye bekendtskaber. Jeg søger nogle som ik kun går op i spurt og stoffer hver eneste weekend. Det skal der jo selfølgelig være plads til ind i mellem, Men måske nogle som er mere til at holde en hygge aften, med lækkert mad, noget vin, nogle spil, måske en fed tøse film eller noget i den dur🥰 Skriv endelig! Ik hold dig tilbage!❤️ knus Clara.

Golfmakker søges
Golfmakker søges

Golfmakker søges til at spille sammen med på Sjælland. Er selv medlem i Køge Golfklub.

Bordrollespil
Bordrollespil

Hej, mit navn er Marcus, jeg er 24 år. Jeg leder efter folk som kunne have lyst til at spille bordrolle spil (DnD, Pathfinder, Call Of Cthulhu). Jeg spiller selv mest Call of Cthulhu og mangler nogen at spille med. Jeg spiller primært one shots og har mest erfaring som keeper (Game Master) og ville elske at udvide i de spil jeg spiller, jeg vil gerne prøve DnD, pathfinder og andre bordrollespil, og ellers vil jeg meget gerne finde nogle spillere som har lyst til at udforske CoC og opleve de mange scenarier der er at tilbyde. Uanset om du har prøvet det før eller bare er nysgerrig er du mere end velkommen, jeg tager dig gerne i hånden og hjælper dig med at lære spillet. Jeg har en masse udstyr og terninger så du behøver ingen engang at finde et sæt terninger selv før du ved om du kan lide de her spil :) Jeg håber at kunne samle et lille hold til at mødes med for at spille :) Håber at høre fra dig/jer

Sy/slægtsforskning , gåture, museum
Sy/slægtsforskning , gåture, museum

Jeg leder efter venskaber til fælles sydage/aftner ligeledes har jeg en passion for slægtsforskning. Jeg er arbejdende pensionist ( fri hver onsdag) gift med Jan der også er arbejdende pensionist. Det kunne sagtens også være andre kreative ting eller måske nogle gåture, eller hvad vi kunne finde på.

Mangler nogen single veninder😂
Mangler nogen single veninder😂

Jeg er for nyligt blevet single, og da de få veninder jeg har tilbage har fyr på. Mangler jeg virkelig nogen veninder, som måske har letter til at finde tid i weekenderne. Jeg føler mig tit alene, da jeg primært bruger mine weekender hjemme. Hvilke jeg holder af, men kunne være fart at lave noget eller dele weekenderne sammen der hjemme😊 Er 21

køge miniby

Unikke seværdigheder i Køge

Køge Mini-By Køge Mini-By er en detaljeret miniatureby, der giver gæsterne mulighed for at træde ind i en skalamodel af den historiske by Køge. Mini-Byen er et fantastisk sted at udforske for både børn og voksne. Den indeholder nøjagtige reproduktioner af byens ikoniske vartegn, historiske bygninger, og selv de mindste detaljer er omhyggeligt gengivet. Tag en nostalgisk tur tilbage i tiden og oplev Køges udvikling gennem århundrederne. Køge Torv Køge Torv er hjertet og centrum Køge. Dette charmerende torv er kendt for sin historiske betydning, arkitektoniske skønhed og livlige atmosfære. Torvet er omgivet af smukt bevarede bindingsværkshuse, der giver et idyllisk og tidløst udseende. De historiske bygninger har en unik charme og vidner om Køges rige fortid. Mange af dem huser nu hyggelige caféer, restauranter og butikker, hvor man kan nyde en lækker måltid eller shoppe efter lokale håndværksprodukter

Køge Museum Køge Museum er centralt placeret i Køge by, kun en kort gåtur fra både Køge Station og Køge Torv. Museet er indkvarteret i en smuk historisk købmandsgård, der daterer sig tilbage til 1619. Det byder på en række fascinerende udstillinger, der fører dig gennem Køges historie, fra den spændende vikingetid til det enestående jæger-samler-samfund i stenalderen. Vallø Slot Vallø Slot er en betagende herregård, der er beliggende i det naturskønne landskab. Det imponerer med sin imponerende facade, tårne, spir og elegante slotshave. Vallø Slot er kendt for sin harmoniske blanding af renæssance- og barokarkitektur og er omgivet af velplejede haver, skove og søer, der skaber en idyllisk atmosfære. Stacy's Diner Et besøg på Stacy's Diner er som at træde ind i en amerikansk tidslomme fra 50'erne i ægte gennemført Grease og Elvis Presley stil. Nyd en overdådig burger med en tilhørende milkshake, når du sidder i de pastelfarvede lædersæder i den gamle amerikanske skolebus til lyden af Elvis Presley livemusik.

Stacy's Diner
Stacy's Diner
Stacy's Diner
Køge marina

Køge Marina Køge Marina er en smuk og livlig havn, der giver byen en kystlig charme. Besøgende kan tage en afslappet gåtur langs marinaens kajer og promenader, hvor de kan nyde udsigten over vandet og alle bådene, der ligger til i havnen. Køge Marina er mere end blot en bådhavn; den er også vært for forskellige arrangementer og aktiviteter året rundt, som fx sejlsportskonkurrencer, der tiltrækker entusiaster og besøgende fra nær og fjern. Kunstmuseet Køge Skitsesambling Kunstmuseet Køge Skitsesamling er et enestående kunstcenter. Museet er kendt for sin imponerende samling af skitser og forstudier, der er skabt af nogle af Danmarks mest berømte kunstnere. Museet er også vært for skiftende udstillinger, kunstworkshops og arrangementer, der inviterer besøgende til at engagere sig aktivt med kunsten. Køgehallerne - Sport og events Køgehallerne er et centralt samlingspunkt i hjertet af Køge Kommune, der fungerer som et multifunktionelt idræts- og kulturcenter. Med sin alsidige anvendelse tilbyder Køgehallerne en bred vifte af aktiviteter såsom idræt, messer og kulturelle begivenheder. Dette moderne facilitet rummer faciliteter til sportsaktiviteter samt plads til arrangementer og koncerter.

Få mere viden om Boblberg

Er du nysgerrig på, hvad Boblberg er og ellers gør af initiativer for at styrke fællesskaber? Klik her og bliv klogere på dine muligheder med Boblberg som fællesskabsplatform.

statue Køge Torv
Køge luftbillede
køge by

Foreninger i Køge Kommune

Ønsker du at opdage lokale foreninger i dit område? Nu kan du finde dem med blot ét klik via "foreninger" inde på Boblberg. Boblberg har lavet et samlet overblik over foreningerne i Køge Kommune, så du nemt kan indhente informationer om foreningernes tilbud, og nemt kan komme direkte videre til foreningens hjemmeside. At være medlem af en forening er også en god oplagt mulighed for at skabe nye fællesskaber og udvide dit netværk. Her møder du andre lokale borgere, som deler samme interesse ved at være en del af den pågældende forening.

Mindre byer i Køge Kommune

Udover Køge by, som er kommunens største by og absolutte centrum, har Køge Kommune også andre omkringliggende mindre byer: Bjæverskov - Vemmendrup - Borup - Gørslev - Herfølge - Ejby - Lille Skensved - Hastrup - Lellinge Disse mindre byer har skøn charmre med idylliske naturområder, og består af små hyggelige lokalsamfund.

Køge Torv vinter
Vallø Slot
Køge Nord station
Boblberg app

Download Boblbergs app 🫧

Med Boblbergs gratis app er det enkelt at udforske lokale fællesskaber når som helst. Installer appen og opdag de mange muligheder for at møde nye mennesker i dit nærområde!

Blev du inspireret til at finde nye venskaber i Køge?

Nye venskaber og fællesskaber opstår ikke kun i ungdommen. Det er vigtigt at have sociale relationer, og ikke mindst blive ved med at skabe dem. Et godt netværk og nogle man kan dele livets op- og nedture sammen med. Det er aldrig for sent at skabe nye fællesskaber og venskaber - og man får aldrig for mange!! Hvad venter du på? Gør som 606.744 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her