Boblberg logo

Fællesskaber i Faxe

Er du på udkig efter nye værdifulde fællesskaber? Så er du landet det helt rigtige sted. På Boblberg har du mulighed for at finde nye venner og bekendtskaber, som du kan dele dine interesser med. Spring ud i det og opdag fællesskaberne i Faxe

Boblberg i Faxe og omegn

Det vrimler med fællesskaber i Faxe Kommune, og der er rig mulighed for at møde nye mennesker, som du kan dele dine interesser med. Er du nysgerrig på at se, hvad folk fra dit område søger efter? Så kan du logge ind på Boblberg i Faxe Kommune. Her vil du se lokale bobler (opslag), hvor folk søger efter forskellige sociale relationer, som f.eks. nye venskaber, træningsfællesskaber, kreative bekendtskaber, og meget mere.

Bobler i Faxe

På Boblberg kan du oprette dit eget opslag, også kaldet ”bobler”, hvor du kan søge efter nye venner med samme interesser. Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå i din bobl, men en god idé er at starte med at skrive lidt om dig selv og hvad du evt. søger i en ny ven. Du kan f.eks. søge efter nye venner og veninder, en rejsemakker, madklub, kulturgruppe, barselsveninder, træningsmakker og meget andet. Du kan også finde nogen at snakke og skrive med, hvis du søger nogle ligesindede personer. Når du har oprettet din egen bobl, kan andre kontakte dig, og opbyggelsen af nye venskaber starter. Herunder kan du se eksempler på andre fra Faxe, som har oprettet bobler, hvor de søger flere nye venskaber, træningsfællesskaber, madklubber, kulturgrupper og meget mere:

Venner søges m/k
Venner søges m/k

Hej Ønsker at lære nogle mennesker at kende i Haslev/Faxe kommune. Er tilflytter. Bor i hus med dejlig have og terrasse samt kæmpe grill, så det kunne blive til nogle grill hygge middage. Jeg er 60 år, har en dejlig kat. Er til lidt af hvert, Cafe, bio, gåture, havearbejde, udflugter, hygge, brætspil, kort og andre spil. Arbejder fuld tid, så det må blive om eftermiddagen/aften vi kan ses. Har bil og cykel, så intet problem med at komme rundt. Lad mig høre fra dig hvis du har lyst til at lære mig at kende. Glæder mig til at lære nye bekendtskaber at kende😊

 Ny på Sydsjælland
Ny på Sydsjælland

Jeg flyttede til Faxe-egnen for godt to år siden sammen med min dejlige kone Mette. Vi har to voksne børn, som begge bor i CPH. Nu ville det være fantastisk at møde nogle ligesindede nye venner her sydpå. Jeg vil beskrive mig selv som en, der har det godt med mit eget selskab, men jeg anerkender, at det er dejligt og sundt at have nogle venner i nærheden af ​​hjemmet. Jeg er 53 og kommer oprindeligt fra midtvesten af ​​U.S.A. Jeg har boet i DK siden 1994 med blot et par korte udlandsophold blandet ind. Jeg taler dansk ret godt efter mange år i Danmark, men stadig langt fra perfekt. Uanset hvad kan jeg føre en noget intelligent samtale på mit 'nye' andetsprog :-) Til daglig arbejder jeg som research & design manager hos en softwarevirksomhed i København. Det ville være rart at tage lidt tid til at være sammen med nye vennerne over en hurtig kop kaffe eller en drink, måske aftensmad nu og da, deltage i stort set enhver form for aktivitet, og få lidt lokal viden om, hvad der er omkring os her i Sydsjælland. Jeg søger bekendte i og omkring Faxe området. Jeg er nede på jorden og fordomsfri. Jeg nyder et godt grin og prøver ikke at tage livet så alvorligt. Jeg er kreativ og videbegærlig, og jeg kan godt lide at prøve at forstå, hvordan tingene fungerer. Jeg er generelt en meget positiv person, der prøver at se efter den lyse side af tingene.

Hundelegekammerat
Hundelegekammerat

Buster søger ligesindede legekammerater i Haslev/omegn. Buster er Cairn Terrier, født 31/5-2023. Håber at finde en anden lille hundedreng til leg og socialisering. Slutvægt 8-10 kg.

5 km. gå-motion i Karise
5 km. gå-motion i Karise

Vi er i alle aldre nogle som gerne vil have en ugentlig motions-time. Vi møde ved Karise station mandag kl. 10.00. Vi går 4-5 kvarter. Vi går ca. 4-5 (6) km. Vi få en god snak og måske lidt historie om hvor vi går eller hvad vi ser.

Søger nye bekendtskaber
Søger nye bekendtskaber

Søger nye bekendtskaber. Grænserne er få og jeg er frisk på lidt af hvert. For nylig flyttet til Haslev og har ikke det store netværk hernede. Hvilket kunne være rart. Har kæreste og arbejde i Roskilde, har en dreng på 12 og en pige på 14 som er hos mig i lige uger. Jeg er ærlig, loyal, direkte, uden filter, lige til, nede på jorden, og så elsker jeg bare at grine. Har til tider lidt for meget krudt i måsen, men elsker nu også bare at ligge med stængerne i vejret engang imellem. Er 38 år. Er sosu assistent og arbejder som nattevagt.

Portræt af Søren, der smiler

Boblberg førte til en brætspilsmakker at fylde de ensformige hverdage ud med

Søren på 40 år manglede nye venner i sit nærområde, da han ved siden af arbejdet følte, at dagene blev for ensformige. En dag blev Søren anbefalet af hans veninde at bruge Boblberg. Han blev nysgerrig og gik oprettede sin egen bobl, hvor han fortalte om sine interesser som brætspil, gåture, og at han manglede en "hverdagsven" at dele oplevelser med. Kort tid efter fik han de første henvendelser fra andre med samme interesser, som var det samme sted i livet. Én af henvendelserne var fra jævnaldrende Mikael, og de to begyndte at skrive sammen om deres fællesinteresse for brætspil. Ingen af dem havde et stort netværk, og besluttede hurtigt at de ville sætte sig ned og spille et brætspil sammen. I dag mødes de stadig forskellige steder og spiller brætspil, og Søren har siden hen afholdt spilleaftener med andre bekendte, hvor Mikael også er inviteret med. "Boblberg er et fedt sted med et rigtig fint koncept og en god mulighed for at finde nye fællesskaber” Søren, Faxe

Jomfruens Egede herregård
Faxe Kalkbrud
Lystrup Gods

Oplev Faxe Aktiviteter og arrangementer

Søger du efter nogle aktiviteter i nærheden af dig? og mangler du et nemt overblik over, hvad man kan lave af aktiviteter? I Boblbergs arrangementskalender kan du finde lokale aktiviteter, events og tilbud i nærheden af dig. I arrangementskalenderen kan du finde mange forskellige aktiviteter, som du kan deltage i. Du kan vælge imellem forskellige kategorier indenfor f.eks. kultur, musik, motion, foredrag og frivillighed, samt aktiviteter for børn, unge og ældre. Via den indbyggede kalender kan du se, hvornår de forskellige aktiviteter afholdes, og du kan ligeledes se på et kort, hvorhenne aktiviteterne finder sted. Foreninger, og andre arrangører af diverse arrangementer, har mulighed for selv at lægge deres arrangementer og aktiviteter ind i kalenderen.

Faxe Ladeplads Havn

Seværdigheder i Faxe

Faxe Kommune byder på flere interessante seværdigheder og attraktioner, som tiltrækker besøgende. Her har vi listet nogle af de mest populære: Faxe Ladeplads: En charmerende kystby med en dejlig sandstrand. Ved Faxe Ladeplads finder du også Faxe Ladeplads Lystbådehavn med hyggelige restauranter og butikker langs havnen. Det er et godt sted at tilbringe en dag ved vandet. Faxe Kalkbrud og Geomuseum: Faxe Kalkbrud og Geomuseum er et imponerende kalkbrud med et tilhørende museum. Her kan du udforske de store kalkstensgrave og lære om områdets geologiske historie gennem udstillinger i Geomuseet. Vallo Slotspark: Vallo Slot er en historisk bygning med smukke haver og parkområder. Du kan udforske slotsparken, der indeholder gamle træer, rosenhaver og voldgravene omkring slottet.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fællesskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 599.788 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her

Sort/hvid portræt af Maria, der smiler

Maria - Fik en ny bedste veninde

27-årige Maria har social angst og oplevede for alvor, hvor meget man var alene, da hun flyttede hjemmefra. I samme periode havde hendes bedste veninde igennem syv år valgt at stoppe kontakten til Maria, hvilket ramte ekstra hårdt. Selvom det var grænseoverskridende for Maria, sprang hun ud i det, og søgte efter nye venskaber på Boblberg. I dag har hun fået en ny bedste veninde – og mødet med både hende og Boblberg, har i den grad hjulpet på hendes sociale angst. ”Det var slet ikke akavet, og der blev grint og smilet til den helt store guldmedalje” - Maria

Vil du lære Boblberg bedre at kende?

Hvis du er nysgerrig, kan du her læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger det, og hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:

En hvid sandstrand med blå skyfri himmel
Luftbillede af Gisselfeld Kloster og området omkring
Skovtårnet ved Camp Adventure
Faxe by og gågade med  blomster krukker og blå himmel

Byerne i Faxe Kommune

Faxe Kommune består af flere små byer og lokalsamfund. Hver af disse små byer i har sin egen unikke charme og tiltrækker folk med forskellige interesser og livsstil. Her er en kort beskrivelse af nogle af de små byer i Faxe Kommune: Faxe: Kommunens administrative centrum og har en charmerende atmosfære. Byen byder på historiske bygninger, hyggelige gader og et lokalt kulturliv. Rønnede: Rønnede er en charmerende by, som har en hyggelig og historisk atmosfære. Byen er omgivet af smukke naturområder, og har en række butikker, restauranter og lokale forretninger, der giver byen en livlig atmosfære. Den har også adgang til togtransport, hvilket gør det nemt at komme til og fra byen. Rønnede er kendt for sin rolige livsstil og er et godt sted for dem, der søger fredelige omgivelser. Haslev: En større by i kommunen og fungerer som et handelscentrum. Byen har et godt udvalg af butikker, skoler og kulturelle faciliteter.

Smukt landskab med et lille gammelt hus ved en sø

Dalby: En historisk landsby med en imponerende kirke og velbevarede gamle huse. Det er et stille sted med et nært forhold til den omkringliggende natur. Pederstrup: En mindre by med en landlig atmosfære og en smuk beliggenhed i det åbne landskab. Terslev: En lille landsby i kommunen, hvor landbrugstraditioner stadig spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet. Karise: En mindre by med en idyllisk beliggenhed i det naturskønne område. Byen tilbyder ro og fred og er kendt for sin landsbycharme.

Boblberg app

Download Boblberg app

Hav altid Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

Foreninger i Faxe

Mangler du et let overblik over, hvilke lokale foreninger der findes i nærheden af dig? Så kan du finde dem her på Boblberg, ved blot ét klik. Inde på Boblberg finder du knappen "foreninger", hvor du ved ét klik får et let tilgængeligt overblik over foreninger i Faxe Kommune. Her kan du læse lidt om, hvad de forskellige foreninger tilbyder, og du kan ligeledes blive henvist direkte videre til den enkelte forenings hjemmeside, hvis du ønsker at indhente yderligere informationer. Under foreningerne på Boblberg finder du også et kort over, hvor foreningerne geografisk befinder sig i Faxe. På denne måde kan du se, hvor tæt du befinder dig på den enkelte forening, og du kan ligeledes få hjælp til at finde vej dertil, da kortet også henviser til Google Maps. Dette foreningsmodul er en oplagt mulighed for foreninger, som ønsker at synliggøre sig yderligere, og som ønsker at nå ud til en helt ny gruppe mennesker.

Gisselfeld kloster

Attraktioner i Faxe og omegn

GRISSELFELD KLOSTER: En historisk klosterruin, som blev grundlagt i det 12. århundrede , og som i dag er en populær attraktion for besøgende. Klostret er kendt for sin smukke arkitektur og det rolige, naturskønne område, det er beliggende i. Ruinerne er omgivet af skov og marker, hvilket giver besøgende en fornemmelse af at træde tilbage i tiden. BIOGRAFEN "KANTEN": En hyggelig lokalbiograf, som ligger på kanten af Faxe Kalkbrud. Biografen skaber en hyggelig atmosfære for filmelskere med komfortable sæder og moderne lyd- og billedteknologi for at give en førsteklasses filmoplevelse. KULTURMUSEUM ØST: Et kultur- og lokalhistorisk museum, som fokuserer på at bevare og formidle områdets kulturarv og historie for besøgende og lokalbefolkningen. Museet fungerer som et lærerigt og kulturelt centrum for både lokale og besøgende, der ønsker at udforske og forstå Faxe Kommunes historie og kulturarv.

Skovtårnet ved Camp Adventure

Skovtårnet - Camp Adventure

Skovtårnet er en af de mest populære om omtalte attraktioner på hele Sjælland, og byder mange besøgende velkommen hvert år. Camp Adventure Skovtårn er en imponerende trækonstruktion, der stiger op i skovens trætoppe i Rønnede. Tårnet er designet som en spiralformet gangbro, der giver besøgende mulighed for at gå i højden og få en enestående panoramaudsigt over landskabet. En unik oplevelse, hvor natur og menneskelig kunst smelter sammen. Udover at besøge Camp Adventure Skovtårn, tilbyder Camp Adventure en række andre aktiviteter og oplevelser for besøgende. Her er nogle af de ting, du kan gøre der: KLATREPARK: Camp Adventure har en klatrepark, hvor du kan udfordre dine klatrefærdigheder og bevæge dig gennem forskellige klatrebaner og forhindringer i træerne. ARRANGEMENTER OG WORKSHOPS: Camp Adventure arrangerer lejlighedsvis events, workshops og aktiviteter for besøgende, såsom naturvandringer, klatreundervisning og andre udendørs oplevelser. RESTAURANT OG CAFÉER: Der er en restaurant og en cafe på stedet, hvor du kan nyde måltider eller en forfriskning efter dine eventyr i skoven. TEAM-BUILDING OG GRUPPER: Camp Adventure tilbyder også programmer for virksomheder og grupper, hvilket gør det til et populært sted for team-building arrangementer og udflugter. GLAMPING: Glamping i Camp Adventure tilbyder en luksuriøs campingoplevelse i midten af en smuk skov. Besøgende kan nyde komfortable overnatningsmuligheder, som f.eks. veludstyrede telte eller hytter, privat badeværelse, og nogle gange endda inkluderede måltider. Dette giver mulighed for at fordybe sig i naturen og det udendørs eventyr uden at skulle gå på kompromis med bekvemmelighederne. Samlet set er Camp Adventure et alsidigt udendørscenter, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der passer til både enkeltpersoner og grupper, og det er et ideelt sted at fordybe sig i naturen og udforske det smukke danske landskab.