Boblberg logo

Find nye fællesskaber i Brønderslev Kommune

Er du interesseret i at styrke dine sociale forbindelser i Brønderslev Kommune? Så er du kommet til det helt rette sted for at udforske dine muligheder! På Boblberg åbner der sig en bred vifte af muligheder for at opbygge forbindelser og finde nye bekendtskaber med fælles interesser. Tilmeld dig gratis nu og udforsk de mange sociale fællesskaber i Brønderslev Kommune!

Boblberg i Brønderslev Kommune

Er du interesseret i at skabe nye venskaber og udforske sociale fællesskaber i Brønderslev Kommune? På Boblberg findes der mange fællesskaber. Uanset om du søger en trænings- eller gåmakker, en rejsemakker, en strikkeklub, nogle at dele oplevelser med eller bare nye venner og veninder, så kan det udforskes på Boblberg. Hvis nysgerrigheden har fanget dig, kan du nemt oprette en bruger på Boblberg helt gratis og blive en aktiv del af fællesskabet. Gå på opdagelse i brugernes bobler (opslag) i Brønderslev Kommune og deres forskellige interesser - måske støder du på en ny ven eller veninde? Glæd dig til at blive en engageret del af fællesskabet i Brønderslev og omegn!

Portræt af Elsebeth

Efter tabet af sin mand fandt Elsebeth en ny vennegruppe på Boblberg

Elsebeth på 67 år mistede sin mand efter et længere sygdomsforløb. Vennekredsen blev indsnævret og de venner, der var tilbage, boede alle langt væk. Hun ville ikke belemre sine børn, og derfor tog hun sagen i egen hånd ved at søge ind på Boblberg. På Boblberg er det lykkes Elsebeth at stable en vennegruppe på benene med i alt tre mænd og tre kvinder. De ses samlet, men også på kryds og tværs, til bl.a. spisning, gåture, koncerter og kortspil. Elsebeth har ikke kun haft succes med denne vennegruppe, men også med Nytårsvenner.dk, hvor hun havde dejligt besøg af en herfra. Elsebeth, Brønderslev - Bruger af Boblberg

Personlige bobler nær dig

På Boblberg skaber brugerne deres egne bobler (opslag), hvor de deler en smule om sig selv og deres ønsker eller behov. Det kan være veninder, venner, strikke-/løbeklubber eller en at dele oplevelser med, såsom koncerter, museumsbesøg, nye rejsedestinationer og mange andre fællesskaber. Når du har oprettet dig på Boblberg, åbner der sig en stor og spændende verden af bobler. Når du finder en bobl, der vækker din interesse, kan du kontakte personen, og I får her skabt jeres eget private chatrum. Hvis lysten melder sig til at skabe din egen bobl, kan du i din boble frit formulere indhold, interesser og præferencer for et potentiel bekendtskab. Fodr din nysgerrighed, og kom i gang med at gå på opdagelse iblandt boblerne! Nedenfor finder du eksempler på bobler fra andre brugere nær dig i Brønderslev Kommune:

Venskaber og hygge
Venskaber og hygge

Er blevet enke mand så jeg søger nye venner til hygge og natur oplevelser strand ture om sommeren med hygge og god mad eller i naturen alt har interesse alder ingen hindring eller handicap eller lignende

Veninder søges i Brønderslev og ome
Veninder søges i Brønderslev og ome

Hej.😀 Jeg bor sammen med min mand og vores 2 piger, er lige blevet 40 år føler mig dog meget yngre i sindet 😁😀. Jeg søger veninder til hygge så som bio, cafe ture og en by tur engang imellem og hvad man ellers kan finde på😀. I min fritid kan jeg godt lide at være aktiv gå ture, løbe og gå i motionscenter. 😀 I er velkommen til at skrive.

Cykelvenner
Cykelvenner

jeg søger cykel bekendtskaber. til både hverdag eller måske ferie i varmen og højderne. Jeg er 53 år og søge en der har de samme interesse som mig.

Egen mødregruppe laves/søges 👶🏼
Egen mødregruppe laves/søges 👶🏼

Hej! Jeg er 29 år gammel. Jeg har en lille søn, han er omkring 3 1/2 måned nu. Jeg er førstegangs mor. Måske der er andre som har børn på den alder eller deromkring og som også er førstegangsmor? Min mødregruppe blev ikke til noget og jeg synes det kunne være hyggeligt at mødes med andre mødre som også er blevet mor for første gang. Jeg har en lille hund. Jeg tænker vi kunne mødes her den første gang og så snakke om hvad rammerne evt. skal være for at ses i fremtiden. Jeg tænker områderne heromkring: Tylstrup, Brønderslev, vestbjerg, Sulsted. Håber at høre fra nogle 🥰🤩👶🏼

Reservebedsteforældre søges
Reservebedsteforældre søges

Hej😊 jeg er lige flyttet til Dronninglund med mine to piger og kæreste jeg søger noget reserve bedste som vil være en del af mine pigers liv da jeg er blevet skilt fra deres far i januar og det er meget hårdt for dem da vi var sammen i 10år så nu mangler jeg nogle der kan hygge ekstra godt om dem og forkæle dem de hedder Annabell og Frida-my❤️ Annabell er 9år og Frida-my er 3år bliver 4 her den 1 september vi har ikke rigtig noget nætværk herover så håber at der er nogen der vil være en del af vores liv😊

Gruppe på kunst udflugt

Seværdigheder i Brønderslev Kommune

Brønderslev Kommune byder på en bred vifte af seværdigheder, som museer, fine slotte og ældre bygninger, som du kan opleve sammen med nye bekendtskaber. Herunder præsenteres nogle af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder, som du kan udforske med din nye ven eller veninde fra Boblberg: Brønderslev Vandtårn Er I til at udforske gamle bygninger, som har haft eller fortsat har en stor betydning i kommunen, så kan dig og dit nye bekendtskab besøge Brønderslev Vandtårn. Vandtårnet i Brønderslev står med sine 15 meter og findes i den nordlige del af byen. Det var pioner, der opførte tårnet i 1955, som var det første af sin art, og har siden inspireret til opførelsen af mange lignende tårne rundt i landet. Dronninglund Kunstcenter Er I måske mere til kunst og moderne arkitektur, så er Dronninglund Kunstcenter lige noget for dig og din nye ven. Dronninglund Kunstcenter er et imponerende bygningsværk på 1200 kvadratmeter, blev opført i 1977 i et naturskønt område. På kunstcenteret er der årlige udstillinger med alt fra keramik til skulpturer og malerier, som er ideelt for dig, der holder af smukke kunstværker! Museum for Forsyning og Bæredygtighed Er I i stedet interesseret i kultur og historie-området, vil Museum for Forsyning og Bæredygtighed (MOSS) være det rette sted for jer. Museum for Forsyning og Bæredygtighed er et officielt statsanerkendt kulturhistorisk museum, der præsenterer fortællingen om livet i Vildmosen og Jyske Ås. Museet fortæller om den fascinerende historie om befolkningens liv og arbejde i Vendsyssel. Dette omfatter århundreder på en møllegård, kampen for overlevelse i Store Vildmose's barske terræn samt udviklingen af selvforsyning og industrialisering både på landet og i byen.

natur

Voergaard Slot På Voergaard slot kan I opleve de smukke kunstskatter og samtidig høre fortællinger på en rundvisning gennem slottet. I butikken på slottet kan dig og dit nye bekendtskab gå på opdagelse i de lækre-, lokale specialiteter, det smukke kunsthåndværk og de relevante bøger, og en kop kaffe kan nydes i caféen på slottet. Rhododendronparken Er det naturen, der fanger dig og din nye ven- eller veninde? Så skal I besøge Rhododendronparken, som er centralt beliggende i Brønderslev by. Parken siges at være byens ikoniske vartegn og strækker sig over 7 hektar. Med over 10.000 planter fordelt på 130 sorter er det Nordeuropas største af sin slags. I maj og juni blomstrer parken i en farvesymfoni, hvor de forskellige arter præsenteres i særlige bede, som giver de besøgende en helt unik oplevelse. Hjallerup Mekaniske Museum Er du til gamle biler, traktorer eller gamle radio- og fjernsynsapparater? Så er Hjallerup Mekaniske Museum helt sikkert noget for dig og dit nye bekendtskab, som eventuelt deler samme interesse. Hjallerup Mekaniske Museum byder på en unik oplevelse med en række bemærkelsesværdige genstande, herunder Danmarks første el-bils prototyp, ældre fungerende traktorer, solbilen der krydsede Australien i 90'erne, samt Pastor Laiers Opel fra 1937 og mange andre spændende udstillinger. Brønderslev Golfklub Brønderslev er også et ideelt sted at spille Golf, da byen er indehaver af et stort Golfanlæg på 36 huller fordelt på 4 sløjfer - en rød, blå, gul og hvid. Så er I til Golf, eller ønsker eventuelt at starte en lille gruppe af Golfspillere, kan I med fordel benytte jer af Brønderslev Golfklub!

Er du klar til at udforske seværdigheder i Brønderslev?

Er du blevet inspireret til at opleve en eller flere af de ovenstående seværdigheder med en ny ven eller i fællesskab med flere bekendtskaber? Så er det nu du skal slå til. Kom hurtigt i gang ved at klikke på knappen herunder og opret en gratis bruger! Så møder du måske nye fællesskaver at opleve med.

Boblberg app

Download Boblbergs app 🫧

Opdag lethed i at finde nærtliggende fællesskaber ved at downloade Boblberg som en app. Forbliv opdateret med beskeder fra andre og skab kontakt via bobler direkte på din telefon! Forbliv altid logget ind i appen. Tryk for at downloade Boblberg nedenfor:

Luftbillede af Hjallerup marked

Arrangementer og begivenheder i Brønderslev Kommune

I Brønderslev Kommune kan du blandt andet opleve begivenheder som markeder og festivaler, der vil være ideelt at deltage i, i fællesskab med andre. Hjallerup Marked Hjallerup Marked er et gammelt hestemarked, som har været afholdt siden 1744. Til markedet er der flere forskellige stande, forlystelser og sjove aktiviteter, som du sammen med dit nye bekendtskab med fordel kan udforske. Bålhøj Festival Hvis du er til musik, fest og farver, skal dig og din nye ven helt klart besøge Bålhøj Festival, som er fuld af god stemning. På Festivalspladsen kan I blandt andet opleve Ice Kiid, Sanne Salamonsen og Johnson optræde på scenen. Store Brønderslev Marked Endnu et marked i Brønderslev Kommune er Store Brønderslev marked, som er et kræmmermarked, der afholdes hvert år over fire dage. På markedet er der eksempelvis Have traktortræk, børneoptog, markedsløb og børnekrammer samt forskellige boder at opleve. Hiv dit nye bekendtskab eller fælleskab med til Store Brønderslev Marked.

Ønsker du yderligere viden om Boblberg?

Er din nysgerrighed blevet vakt af denne side, og vil du gerne have endnu mere viden om Boblberg og dets muligheder? Tryk på knappen nedenfor, og du vil blive ledt direkte til en side, der uddyber, hvad Boblberg har at tilbyde. Her deler vi detaljer om platformens funktioner, og hvordan du kan bruge platformen til at finde dit næste fællesskab eller din næste ven. Klik på knappen herunder - god læse lyst!

Personer på gåtur
Billede af Brønderslev byskilt
Personer samlet om bålplads
En masse mennesker på torvet

Byer i Brønderslev Kommune

Brønderslev Kommune er en kommune i det nordlige Jylland, som byder på flotte landskaber, historiske seværdigheder og et levende lokalsamfund på smukkeste vis. Herunder nævnes de største og mest kendte byer i Brønderslev Kommune, som du kan udforske sammen med dit nye bekendtskab fra Boblberg: Brønderslev Brønderslev er en hyggelig by, der kombinerer moderne faciliteter med en behagelig atmosfære. Byen byder på en rar kultur og en hyggelig bymidte. Dronninglund Dronninglund er en frisk by med en afslappet stemning. Byen byder på kulturelle oplevelser, kunstudstillinger og en smuk natur, som tiltrækker besøgende fra hele landet. Øster Brønderslev Øster Brønderslev er en lille, idyllisk bydel præget af et roligt lokalsamfund og naturskønne omgivelser. Det charmerende miljø blandet med den afslappende stilhed og nærheden til Brønderslev gør området endnu mere attraktivt.

En smuk hvid bro i en park

Hjallerup Hjallerup er en dejlig by kendt for bl.a. sit årlige marked, der tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Byen byder på en hyggelig stemning, lokale forretninger og et engageret lokalsamfund. Asaa Asaa er en charmerende kystby med smuk udsigt over Kattegat. Byen byder på en afslappet atmosfære, lokale fiskerestauranter og naturskønne strandområder, der tiltrækker besøgende og sommerhusejere. Jerslev Jerslev er en lille, hyggelig by præget af rolige naboskaber og landlige omgivelser. Byen tilbyder lokale genbrugsbutikker, forsamlingshus, kirke og en rolig stemning, der afspejler den nordjyske charme.

Find dit nye fællesskab i Brønderslev Kommune

Del dine interesser, styrk fællesskabet og opbyg venskaber med de lokale fra Brønderslev Kommune på Boblberg! Kom i gang med det samme ved at klikke nedenfor:

Foreninger i Brønderslev

Drømmer du om at dykke ned i foreningslivet i Brønderslev Kommune? Besøg Boblbergs hjemmeside eller brug Boblberg appen, hvor knappen "Foreninger" findes. Her åbnes op til en verden af lokale foreninger i Brønderslev Kommune. Få korte beskrivelser af, hvad foreningen har at tilbyde og direkte links til foreningernes egne hjemmesider for mere information. Foreningsoversigten inkluderer også et interaktivt kort, som viser den geografiske placering af de forskellige foreninger i Brønderslev Kommune samt vejvisning via Google Maps. Det gør det nemt for borgerne at opdage og deltage i lokale foreninger i Brønderslev Kommune, og samtidig øger det synligheden af foreningerne.

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Er du blevet inspireret til at udforske fællesskaber på Boblberg og skabe nye forbindelser i Brønderslev Kommune? Vent ikke! Gør som 606.745 andre og opret dig gratis i dag. Find nye bekendtskaber, sjove oplevelser og fuldendte fællesskaber. Boblberg står klar til at byde dig velkommen – skab din egen plads i Brønderslev Kommunes sociale liv og bliv en del af fællesskabet i dag. Hvem ved, måske venter din næste gode ven eller veninde derinde? Tilmeld dig gratis lige her.

Opret dig gratis her