Boblberg logo

Boblberg i Brønderslev Kommune

Opret dig på Boblberg i din kommune og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Reserve bedster søges.
Reserve bedster søges.

Vi er et par på hhv 29 og 36 år, der har 2 børn sammen - vi ønsker os brændende et eller måske to sæt reserve bedster til vores børn på 4 år (pige) og 9 mdr (dreng), der på sigt vil kunne tage begge børn til sig, som var de deres egne børnebørn - vi ved, det vil kræve tid, men tid har vi rigeligt af, og intet skal forhaste sig. Vi sætter med stor glæde gerne masser af tid af, for at I og vores børn kan lære hinanden at kende uden stress. Det skal ikke være nogen økonomisk byrde for Jer, det skal vi nok klare. Hvordan relationen skal være i fremtiden - kan vi altid tage en snak om. Grunden til vores søgning bunder i, at vi ingen familie har her i Jylland, de er bosat ovre på den anden side af Storebælt. Vi forventer blot, at I har tiden og overskuddet til at være reserve bedster.

Ny bekendtskaber
Ny bekendtskaber

Hej, jeg hedder Alexander og jeg er en ung fyr på 29, som søger nye bekendtskaber i det nordjyske - interesser svinger imellem en lille bytur eller en tur i fitness

Søger veninder/venner
Søger veninder/venner

Efter skilsmisse er det lidt ensomt de uger hvor jeg ikke har mine 3 børn og savner noget voksen selskab. Er til gåtur, biograf, cafe og ja generelt hygge

Cykelvenner
Cykelvenner

jeg søger cykel bekendtskaber. til både hverdag eller måske ferie i varmen og højderne. Jeg er 53 år og søge en der har de samme interesse som mig.

Barselsveninde(r) søges
Barselsveninde(r) søges

Jeg er en 27 årig kvinde, som bor med min kæreste, vores søn og fælles hund i eget hus. Lige nu går jeg hjemme på barsel, og søger derfor en/nogle veninder som er klar på cafebesøg, gå ture eller noget helt tredje ✨. Udover hunden har jeg også en hest som der også går lidt tid med 🐴. Jeg elsker naturen, få lidt jord under neglene og frisk luft. Jeg er uddannet ergoterapeut. Er smilende, udadvendt og helt lige til ✨😌.

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Gør som null andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her