Boblberg logo

Fællesskaber i Aalborg by og omegn

Er du på udkig efter nye værdifulde fællesskaber? Så er du landet det helt rigtige sted. På Boblberg har du rig mulighed for at finde nye venner og bekendtskaber, som du kan dele dine interesser med. Spring ud i det og opdag fællesskaberne i Aalborg

Boblberg i Aalborg

I Aalborg Kommune bobler det med fællesskaber, og folk er ivrige efter at møde nye mennesker at dele deres interesser med. Er du også fra Aalborg og omegn, og nysgerrig efter at opdage, hvad folk fra dit område søger efter? Så kan du logge ind her på Boblberg og finde nye bekendtskaber. Her vil du støde på andre personer fra Aalborg området, som opretter bobler (opslag), hvor de søger efter flere sociale relationer, såsom nye venskaber, træningsfællesskaber, kulturgrupper, kreative personer og meget mere.

Billede af Michael

Michael – Fandt en træningsmakker i en ensom tid

Under en tid med corona og et land der var lukket ned, fandt 26-årige Michael sig pludselig i en ensom tid. Han faldt i den forbindelse over Boblberg og besluttede at give det et skud. Han oprettede sin egen bobl, hvor han søger efter en træningsmakker, da han syntes, at træningen var begyndt at blive lidt kedelig alene. ”Der gik faktisk ikke mere end et par dage, før jeg havde modtaget den første besked.” - Michael Efter at have skrevet lidt frem og tilbage med en jævnaldrende gut, besluttede de sig for at træne sammen i fitness, da det åbnede op igen. Michael sætter stor pris på hans nye bekendtskab, og deler også et råd til andre, som overvejer at bruge Boblberg: ”Gør det … det er virkelig det værd!” Michael, Aalborg

Bobler på Boblberg

På Boblberg har du mulighed for at oprette dit eget opslag, kaldet "bobler", hvor du f.eks. kan søge efter personer med samme interesser som dig. Du styrer indholdet af din egen bobl. Det er en god idé at skrive lidt om dig selv og dine interesser, og hvad du leder efter i en rejsepartner. Når du har oprettet din egen bobl, kan andre kontakte dig, og derfra kan I begynde at planlægge jeres rejse sammen og starte et nyt venskab. Nedenfor kan du se eksempler på andre personer, der søger fællesskaber i Aalborg, og har oprettet bobler, hvor de søger nye venskaber, kreative fællesskaber, træningsmakker, kulturgrupper og meget mere.

Søger veninder
Søger veninder

Hej Velkommen til min bobl.😄 Gør mig og dig selv den tjeneste at læse mit skriv inden du overvejer at skrive. Kun seriøse henvendelser besvares. 😊 Jeg er en kvinde på 45. Jeg har 2 store piger på henholdsvis 23 og 27 Og jeg er beriget med 2 skønne børnebørn, som jeg ser så ofte jeg kan. 😍 Jeg har en medfødt øjensygdom der udfordre mit syn og desværre har gjort at jeg har mistet synet på det ene øje grundet 13 operationer, og er svagtseende på det andet øje. Det gør selvfølgelig at jeg ikke lige har bil og kan se på lange afstande. Men jeg befærdes rundt som alle andre mennesker. Men jeg ved jo, at jeg ikke er den eneste i verden med dårligt syn. Så det hele går jo.😀 Som person er jeg smilende og ser alt det positive fremfor det negative. Jeg mener at man kommer langt i livet med en god portion humor og selvironi. 😊 Jeg er familiemenneske og er derfor meget tæt med mine piger og børnebørn . 😍Jeg flyttede til Jylland i Maj måned 2023 så det hele er meget nyt. Jeg har nogle dejlige venner og familie på Sjælland men ønsker at få udvidet mit netværk. Jeg søger venskaber med dybde og respekt for hinandens forskelligheder. Hvor tillid er i højsædet , få gode fortrolige snakke. Opleve ting sammen , som kan give gode minder på “mindekontoen.”😍 Mine interesser er cafeture, gåture, rejser, hjemlig hygge, brætspil, se en god film, biografture, teater, musik/koncerter, foredrag. Kan også fordybe mig i at tegne eller male, ikke at jeg er god til det, men det giver en ro, når jeg bruger tiden på det. Ja jeg kunne fortsætte. Er meget åben for alt hvad livet har at byde på.😍 Har du svært ved at jeg er dårligt seende, så “gå” du bare videre.😄👍 Tak fordi du læste med så langt. Hvis du ikke er blevet skræmt, ser jeg frem til at høre fra dig.🤗 (Svarer kun folk med profilbillede.)

Kreahygge Aalborg og omegn
Kreahygge Aalborg og omegn

Søger jævnaldrende kvinder +50 til kreahygge - strikke, hækle, perler, collage eller hvad man nu sysler med. Vi mødes på skift hos hinanden hver 3 tirsdag fra 11-15 til hygge og snak. Den der holder det står for let forplejning.

Nye bekendtskaber
Nye bekendtskaber

Jeg søger nye bekendtskaber - begge køn - som har interesse i kultur, ( jeg har en bred smag) natur, bio + meget mere. Jeg er 58 og og bosiddende i Aalborg.

Søger nye venskab
Søger nye venskab

Hej mit navn er Camilla - er 32 år. Jeg søger nye venskab både kvinder og mænd i alderen fra 25 til 40 :) Jeg er et meget åbent menneske, siger min mening, hvilket desværre også gør at andre tager afstand fra mig. Lad mig høre fra dig - glæder mig allerede ❤️

Søger venskaber/træningsmakker
Søger venskaber/træningsmakker

28år Hej, jeg søger nye venskaber her i Aalborg. Jeg arbejder som pædagog i en daginstitution, og bruger min fritid på træning. Så søger nogle der kunne tænke sig at mødes en gang imellem til en kop kaffe, gå tur og eller en omgang brætspil. Derudover ville det være dejligt, hvis det var en der også havde en interesse i træning.

Nordkraft

Udforsk Aalborg med nye bekendtskaber fra Boblberg

Nordkraft Aalborgs kulturelle hjerte, fyldt med kunst, teater og events. Om du er alene, eller sammen med dine venner og familie, så er Nordkraft et oplagt sted at tage hen, hvis du søger nogle sjove og spændende arrangementer. Der er altid mulighed for at få nogle gode oplevelser med dine bekendtskaber i Nordkraft. Kildeparken Aalborgs grønne pusterum med smukke stier og søer. Kildeparken er perfekt til afslapning, hyggelig picnic eller en afslappet gåtur i naturen. En park som Kildeparken, der ligger midt i byen, giver en helt særlig ro, og er helt sikkert et besøg værd. Jomfru Ane Gade Aalborgs natteliv med barer og klubber. Jomfru Ane Gade, også kaldet "Gaden" er fyldt med liv og god stemning blandt glade mennesker, som er ude for at nyde en sjov aften. Jomfru Ane Gade er det perfekte sted at nyde en hyggelig aften med dine venner og veninder, og der er barer til hver en stemning. Musikkens Hus Et epicenter for musikalske oplevelser i Aalborg. Oplev både klassisk og moderne musik i en fantastisk atmosfære, og del unikke musikalske oplevelser med dine bekendtskaber. Musikkens Hus er et godt sted at søge hen, hvis du vil have nogle kulturelle oplevelser i Aalborg.

Download Boblberg app

Hav altid Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

Luftbillede havnen
Udsigt over by
Fodbold stadion
Billede af Ina

Ina fandt ny spillegruppe på Boblberg efter at være blevet enke og mistet alle venskaber

Ina, på 77 år, var for nyligt blevet enke og havde i den forbindelse mistet flere af sine venner og veninder. Det resulterede i, at hun flyttede til det nye Aalborg, hvor hun en dag hørte om Boblberg og besluttede sig for at søge efter nye værdifulde bekendtskaber. Her kom hun i kontakt med hendes nu tre nye veninder, som hun fast spiller canasta med hver anden lørdag. De er sammen på skift, hvor de spiller, drikker kaffe og snakker om alt mellem himmel og jord. Ina, Aalborg - bruger af Boblberg

Aktiviteter og arrangementer i Aalborg

Søger du efter nogle aktiviteter i nærheden af dig? Og mangler du et nemt overblik over, hvad man kan lave af aktiviteter? I Boblbergs arrangementskalender kan du finde lokale aktiviteter, events og tilbud i nærheden af dig. I arrangementskalenderen kan du finde mange forskellige aktiviteter, som du kan deltage i. Du kan vælge imellem forskellige kategorier indenfor f.eks. kultur, musik, motion, foredrag og frivillighed, samt aktiviteter for børn, unge og ældre. Via den indbyggede kalender kan du se, hvornår de forskellige aktiviteter afholdes, og du kan ligeledes se på et kort, hvorhenne aktiviteterne finder sted. Foreninger og andre arrangører af diverse arrangementer har mulighed for selv at lægge deres arrangementer og aktiviteter ind i kalenderen.

Kirken
Badeområde
Musikkens Hus

Studiebobler.dk – Dit fællesskab på studiet

Er du studerende i Aalborg? Så har du også mulighed for at finde nye fællesskaber på dit studie igennem Studieboler.dk Aalborg er en af landets største studiebyer, og det betyder derfor, at der er mange tilflyttere i byen, når de begynder på deres drømmestudie. Studiebobler.dk er skabt i samarbejde med Aalborg Universitet og UCN. Her kan du møde andre studerende gennem fælles interesser og skabe forbindelser, der styrker din studietid. Studiebobler giver dig en platform til at udforske og deltage i forskellige aktiviteter og foreninger på dit uddannelsessted. Uanset om det er faglige diskussioner, kreative projekter eller sportslige udfordringer, vil du finde et bredt udvalg af muligheder, der passer til dine interesser. Bliv en del af Studieboler.dk og opdag et nyt niveau af studieliv, hvor du kan skabe netværk, dyrke passioner og engagere dig i det pulserende studiemiljø.

Billede af Julie

Julie – Ny ligesindet veninde

I søgen efter nye bekendtskaber, fandt 24-årige Julie Boblberg. Hun var nysgerrig og oprettede en bobl, hvorefter hun modtog en besked fra Christine. De to fandt hurtigt ud af, at de havde meget til fælles, og aftalte at mødes. På deres første møde besluttede de at tage i Zoologisk Have, hvor de kunne have en rolig dag og lære hinanden at kende. Dagen var en succes, og pigerne har siden både været i byen sammen, været på genbrugsshopping og haft hyggetaftener, hvor de har lavet mad og set film. ”Hvis man går hjemme og ikke har nogle at snakke med, så er Boblberg en smart måde at møde nogle på.” Julie, Aalborg

Nordkraft
Kirken på torvet
Havnen
Aalborg Tårnet

Spændende steder at opleve med dine nye bekendtskaber i Aalborg

LINDHOLM STRANDPARK: Tag en forfriskende dukkert i vandet ved Lindholm Strandpark. Den skønne strand, og det klare vand, giver dig mulighed for at slappe af og nyde en dejlig dag ved vandet. FODBOLD - OPLEV AAB: AaB, også kendt som Aalborg Boldspilklub, er en af Danmarks ældste og mest anerkendte fodboldklubber. Oplev en af AaB's fodboldkampe live på stadion, hvor spændingen på banen, og den fantastiske stemning, giver en uforglemmelig oplevelse. AALBORG TÅRNET: Stig op i Aalborgtårnet og oplev en betagende panoramaudsigt over byen. Fra toppen af tårnet kan du beundre Aalborgs skyline, Limfjorden og områdets charme fra et nyt perspektiv. Aalborgtårnet er også et landmærke og et symbol på byen Aalborg. LIMFJORDEN: Tag en afslappende gåtur langs Limfjorden og nyd de smukke omgivelser. De naturskønne stier, og den beroligende udsigt over vandet, skaber den perfekte ramme til en dejlig gåtur.

Aalborg - Nordens Paris med Dobbelt AA

Aalborg kaldes ofte "Nordens Paris" på grund af dens blanding af historisk elegance og moderne livsstil. Men Nordens Paris eller Aalborg Kommune dækker over mere end blot Aalborg. Nørresundby, som er den næst største by, ligger på den anden side af Limfjorden, og har en smuk udsigt over til Aalborg by. Derudover tæller Aalborg Kommune større byer som Svenstrup og Nibe. Sidst nævnte er særlig kendt for Nibe festival, hvor hele Nordjylland deltager i et brag af en musikfestival.

Havnefronten

Udvalgte byer i Aalborg og omegn

Nørresundby Den næststørste by i Aalborg Kommune er Nørresundby, beliggende på den anden side af Limfjorden fra Aalborg. Byen ligger lige overfor Aalborg og er adskilt fra Aalborg af Limfjorden. Nørresundby og Aalborg er faktisk vokset så tæt sammen, at de næsten opfattes som et sammenhængende byområde. Nørresundby har en lang historie og er kendt for sin maritime arv på grund af sin beliggenhed ved fjorden. Byen har en charmerende havnepromenade, hvor man kan nyde udsigten over fjorden og se både og skibe passere forbi. Særligt langs fjorden er der blevet opført meget byggeri og boliger i den seneste tid. Svenstrup Svenstrup er en hyggelig forstad til Aalborg beliggende i Nordjylland. Byen er kendt for sin venlige atmosfære og sit stærke fællesskab. Det er et populært sted for børnefamilier at bosætte sig, tæt på Aalborg centrum og med et aktivt foreningsliv med sportsklubber, kulturarrangementer og sociale begivenheder.

Nibe

Nibe Nibe er en charmerende kystby der ligger malerisk ved Limfjorden, hvilket giver den en smuk havnefront og en naturskøn beliggenhed. Byen er kendt for sin idylliske havn, hvor man kan se fiskekuttere og lystbåde, og hvor der er mulighed for at nyde friskfanget fisk og skaldyr på de lokale restauranter. Nibe har også en traditionel fiskerihavn, der giver byen en autentisk maritim atmosfære. Nibe er kendt for sine årlige begivenheder som Nibe Festival, der tiltrækker musikentusiaster fra nær og fjern, og Nibefestivalen, der hylder byens maritime arv med båd- og vandaktiviteter. Klarup Klarup er omgivet af smukke landskaber, herunder marker og skove, der giver mulighed for udendørsaktiviteter som vandreture, cykling og naturudflugter. Dette gør Klarup til et ideelt sted for dem, der værdsætter naturen og en rolig livsstil. Vodskov Vodskov ligger tæt på Aalborg, hvilket giver nem adgang til byens faciliteter, arbejdspladser og kulturelle begivenheder. Samtidig bevarer Vodskov sin rolige og naturskønne charme, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo for dem, der ønsker at nyde det bedste fra både byen og det danske landskab. Ordet "Vodskov" har sin oprindelse fra to ord, nemlig "vad" og "skov". Den korrekte udtale er "Woskov".

Foreninger på Boblberg

Mangler du et let overblik over, hvilke lokale foreninger der findes i nærheden af dig? Så kan du finde dem her på Boblberg, ved blot ét klik. Inde på Boblberg finder du knappen "foreninger" hvor du, med ét klik, får et let tilgængeligt overblik over foreninger i Aalborg Kommune. Her kan du læse lidt om, hvad de forskellige foreninger tilbyder, og du kan ligeledes blive henvist direkte videre til den enkelte forenings hjemmeside, hvis du ønsker at indhente yderligere informationer. Under foreningerne på Boblberg, finder du også et kort over, hvor foreningerne geografisk befinder sig i Aalborg. På denne måde kan du se, hvor tæt du befinder dig på den enkelte forening, og du kan ligeledes få hjælp til at finde vej dertil, da kortet også henviser til Google maps. Dette foreningsmodul er en oplagt mulighed for foreninger, som ønsker at synliggøre sig yderligere, og som ønsker at nå ud til en helt ny gruppe mennesker.

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i Aalborg?

Undervurder ikke betydningen af dyrebare venskaber! Tætte relationer og sociale forbindelser spiller en afgørende rolle i vores daglige liv og har en betydelig indvirkning på vores trivsel. Livet er fyldt med uforudsigeligheder, og vores relationer og interesser udvikler sig over tid. Venskaber kan opstå og forsvinde, hvilket gør det vigtigt at værdsætte de forbindelser og fællesskaber, vi allerede har etableret. Samtidig er det også vigtigt at forblive åben over for mulighederne for at møde nye mennesker, da dette kan føre til værdifulde relationer i fremtiden. Vær modig og udforsk de muligheder, der findes for at skabe nye forbindelser! Gør som 612.756 andre og tør springe ud i det

Opret dig gratis her