Boblberg logo

Fællesskaber i Skanderborg Kommune

Er du på jagt efter venskaber og flere oplevelser? Her kan du blive inspireret af, hvordan folk fra Skanderborg har opdaget nye fællesskaber og få gode idéer til lokale aktiviteter. Lær også Boblberg at kende - Danmarks største platform for fællesskaber. Her kan du finde venskaber og interessefællesskaber i kommunen.

Boblberg i Skanderborg Kommune

Boblberg.dk er Danmarks førende platform i at skabe fællesskaber. Her kan du finde venner i dit lokalområde. Fælles for brugerne af Boblberg, er ønsket om at møde nye mennesker, som de kan dele deres interesser med. Er du for nylig flyttet til Skanderborg og søger nye venskaber? Søger du nogen med samme interesse? Eller har der været ændringer i dit liv, der motiverer dig til at søge efter nye fællesskaber? Opret dig gratis på Boblberg og udforsk alle opslagene - måske finder du nye bekendtskaber i dag.

Billede af Elin

Flyttede til Skanderborg og fandt en veninde for livet via Boblberg

Elin på 57 år blev skilt for mange år siden, og efter hun flyttede til Skanderborg, havde hun brug for en veninde, som bedre kunne sætte sig ind i hendes situation, da hendes veninder fra den gamle hjemby alle er gift. Gennem Boblberg fandt Elin frem til Dorthe, som nu er gået hen og blevet en meget tæt veninde. Det var et godt match fra start af, og nu er de ikke til at skille ad. De ses flere gange om ugen til biografture, cafébesøg, hjemme til en kop te, gode snakke og evigt støtte. Elin, Skanderborg

Bobler i Skanderborg Kommune

Brugerne på Boblberg laver opslag, hvor de deler information om sig selv og deres interesser. Disse opslag kaldes "bobler." På denne måde fungerer Boblberg som en opslagstavle for sociale forbindelser og nye fællesskaber. Uanset om du leder efter vandreture, kreative fællesskaber, madklub, træningsmakker, barselsveninder, oplevelsesgrupper eller blot ønsker at møde nye mennesker og skabe venskaber, så kan du finde det på Boblberg! Det er valgfrit, om du vil vil lave din egen bobl, når du opretter dig på Boblberg. du kan nøjes med at kigge på andres bobler, og skrive til dem. Nedenfor kan du finde inspiration og eksempler på, hvad andre har delt i Skanderborg Kommune.

Nye veninder
Nye veninder

Hejsa, Jeg kunne godt tænke mig lidt flere bekendtskaber. Jeg er en super glad og snaksaglig 21 årig, som elsker at møde nye mennesker. Min hverdag er travl med arbejde og huslige pligter, men altid plads til nye mennesker. Når jeg ikke arbejder, er jeg meget kreativ. Alt fra maling til garn! Skriv endelig :p

Legekammerater søges
Legekammerater søges

Hej jeg er en blandning af en Lhasa apso og pekingeser dreng på 7,5 md som søger legekammerater i Århus, Skanderborg området. Mange hilsner Lukas

spansk samtale gruppe
spansk samtale gruppe

Jeg søger personer, som er interesseret i at mødes for at øve spansk samtale på et let niveau. Jeg har søn og børnebørn i Sydamerika som jeg besøger, og har rejst en del i spansktalende lande.

feel free to message me
feel free to message me

Hi there! My name is Rose, and I'm a 33 year old woman from Skanderborg. I'm an outgoing and passionate person who loves trying new things. I'm an animal lover and enjoy spending time outdoors, walking and exploring in nature. In my free time, I like to cook and watch films, as well as spend time with my friends and family. I also enjoy socializing and meeting new people, and I'm always looking for a good conversation.

Lille familie søger bedste ❤️
Lille familie søger bedste ❤️

Lille familie søger kærlig, stabil og engageret reservebedste/bedsteforældre/tante… ❤️ Marie på 4 år er en glad og tillidsfuld pige, der desværre er udfordret på bedsteforældre-kontoen. Vi har kun mormor tilbage, som en sparsom kontakt, da hun er begrænset både mentalt og helbredsmæssigt. Vi ønsker os sådan, for Marie, at kunne tilbyde hende dét hendes børnehavevenner har, og som hun efterspørger: hygge, samvær, leg og snak med en anden end mor og far. Vi bor i Skanderborg Kommune, men er villige til også selv at køre efter en god kontakt. Er ønsket der, fra din/Jeres side, er vi som familie åbne ift. velkomst af et nyt medlem med alt, hvad det indebærer af ture, måltider, oplevelser, snakke osv. Skriv meget gerne en privat besked - vi krydser fingre, og håber på, at der findes nogle derude, der mangler os, ligesom vi mangler dem🤞🏼❤️

Download Boblberg app 🫧

Med Boblbergs gratis app kan du altid udforske lokale fællesskaber nemt og hurtigt. Hent app'en og udforsk et væld af muligheder for at møde nye mennesker i dit lokalområde!

skov og mennesker
badested
cykler i skoven

Foreninger i Skanderborg Kommune

Er du nysgerrig på hvilke foreninger, der findes i nærheden af dig? Vi har gjort det nemt for dig på Boblberg. Ved blot ét klik på "foreninger" får du et let overblik over foreningerne i Skanderborg Kommune. Her får du informationer om de enkelte foreninger, og du kan se på et kort, hvor foreningen hører til geografisk. På foreningsoversigten på Boblberg kan du også komme direkte videre til foreningernes hjemmesider med blot et enkelt klik. Er din forening endnu ikke kommet på Boblberg? Opret den her. Du vil skabe synlighed for mange brugere på platformen.

Udsigt over sø
Skovtur
Badeområde

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i Skanderborg?

Undervurder aldrig betydningen af gode venskaber! Tætte relationer og sociale forbindelser spiller en afgørende rolle i vores daglige liv og påvirker vores velvære i høj grad. Livet er uforudsigeligt, og vores relationer og interesser ændrer sig med tiden. Venskaber kan opstå og forsvinde, og derfor er det essentielt at værdsætte de forbindelser og fællesskaber, vi allerede har skabt. Samtidig skal vi være åbne over for at møde nye mennesker, da dette kan sikre os værdifulde relationer i fremtiden. Vær modig og udforsk mulighederne for at danne nye forbindelser! Gør som 612.742 andre og kast dig ud i det!

Opret dig gratis her