Boblberg logo

Fællesskaber i Skanderborg Kommune

Er du på jagt efter venskaber og flere oplevelser? Her kan du blive inspireret af, hvordan folk fra Skanderborg har opdaget nye fællesskaber og få gode idéer til lokale aktiviteter. Lær også Boblberg at kende - Danmarks største platform for fællesskaber. Her kan du finde venskaber og interessefællesskaber i kommunen.

Boblberg i Skanderborg Kommune

Boblberg.dk er Danmarks førende platform i at skabe fællesskaber. Her kan du finde venner i dit lokalområde. Fælles for brugerne af Boblberg, er ønsket om at møde nye mennesker, som de kan dele deres interesser med. Er du for nylig flyttet til Skanderborg og søger nye venskaber? Søger du nogen med samme interesse? Eller har der været ændringer i dit liv, der motiverer dig til at søge efter nye fællesskaber? Opret dig gratis på Boblberg og udforsk alle opslagene - måske finder du nye bekendtskaber i dag.

Billede af Elin

Flyttede til Skanderborg og fandt en veninde for livet via Boblberg

Elin på 57 år blev skilt for mange år siden, og efter hun flyttede til Skanderborg, havde hun brug for en veninde, som bedre kunne sætte sig ind i hendes situation, da hendes veninder fra den gamle hjemby alle er gift. Gennem Boblberg fandt Elin frem til Dorthe, som nu er gået hen og blevet en meget tæt veninde. Det var et godt match fra start af, og nu er de ikke til at skille ad. De ses flere gange om ugen til biografture, cafébesøg, hjemme til en kop te, gode snakke og evigt støtte. Elin, Skanderborg

Bobler i Skanderborg Kommune

Brugerne på Boblberg laver opslag, hvor de deler information om sig selv og deres interesser. Disse opslag kaldes "bobler." På denne måde fungerer Boblberg som en opslagstavle for sociale forbindelser og nye fællesskaber. Uanset om du leder efter vandreture, kreative fællesskaber, madklub, træningsmakker, barselsveninder, oplevelsesgrupper eller blot ønsker at møde nye mennesker og skabe venskaber, så kan du finde det på Boblberg! Det er valgfrit, om du vil vil lave din egen bobl, når du opretter dig på Boblberg. du kan nøjes med at kigge på andres bobler, og skrive til dem. Nedenfor kan du finde inspiration og eksempler på, hvad andre har delt i Skanderborg Kommune.

Kortklub
Kortklub

Jeg er 67 og søger nogle, der gerne vil spille kort i Skanderborg kommune…. Romme’ eller andet eller brætspil, yazzi ….

Par 60+ - nye venner?
Par 60+ - nye venner?

Min mand og jeg søger andre par til socialt samvær, (som kan udvikle sig til venskab) - f.eks. biografture, spilaftner, teater/koncerter, ture ud i det blå, eller bare en hyggelig kop kaffe🤗. Vi er friske og aktive, sidst i 60-erne, bor i hus og har hund. Vi er tilflyttere og vil gerne opbygge ny omgangskreds i Skanderborg.

Legekammerater søges
Legekammerater søges

Hej jeg er en blandning af en Lhasa apso og pekingeser dreng på 4,5 md som søger legekammerater i Århus, Skanderborg området. Mange hilsner Lukas

Kreative bekendtskaber
Kreative bekendtskaber

Kvinde og 76 år. Søger m-k’ere til kreative udfoldelser på stor ubebygget sommerhusgrund nær vand med henblik på fællesskab i “simpel living” - altså NATUR. Har ansøgt om byggetilladelse og venter spændt på svar. Er god til kort- og brætspil, til kryds-og-tværs, samt gå-ture og opbyggelige samtaler. Er også til kunst og kultur. Hilsen Hanne

Kan du spille et instrument?
Kan du spille et instrument?

Hej alle. Jeg arbejder som aktivitet og trænings assistent på et plejecenter i Galten. Hver torsdag kl 10-11.30 har vi sang og musik og vi mangler VIRKELIG en der kunne have lyst til at komme og spille sammen med os. Det er en rigtig hyggelig stund, hvor vi synger efter senior sangbogen. Det er et samarbejde med et frivillig kor som kommer og underholder. Kontakt gerne Mette.Bay.cramer@skanderborg.dk Hvis dette lyder interessent. Kærlig hilsen Mette Cramer

Download Boblberg app 🫧

Med Boblbergs gratis app kan du altid udforske lokale fællesskaber nemt og hurtigt. Hent app'en og udforsk et væld af muligheder for at møde nye mennesker i dit lokalområde!

skov og mennesker
badested
cykler i skoven

Foreninger i Skanderborg Kommune

Er du nysgerrig på hvilke foreninger, der findes i nærheden af dig? Vi har gjort det nemt for dig på Boblberg. Ved blot ét klik på "foreninger" får du et let overblik over foreningerne i Skanderborg Kommune. Her får du informationer om de enkelte foreninger, og du kan se på et kort, hvor foreningen hører til geografisk. På foreningsoversigten på Boblberg kan du også komme direkte videre til foreningernes hjemmesider med blot et enkelt klik. Er din forening endnu ikke kommet på Boblberg? Opret den her. Du vil skabe synlighed for mange brugere på platformen.

Udsigt over sø
Skovtur
Badeområde

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i Skanderborg?

Undervurder aldrig betydningen af gode venskaber! Tætte relationer og sociale forbindelser spiller en afgørende rolle i vores daglige liv og påvirker vores velvære i høj grad. Livet er uforudsigeligt, og vores relationer og interesser ændrer sig med tiden. Venskaber kan opstå og forsvinde, og derfor er det essentielt at værdsætte de forbindelser og fællesskaber, vi allerede har skabt. Samtidig skal vi være åbne over for at møde nye mennesker, da dette kan sikre os værdifulde relationer i fremtiden. Vær modig og udforsk mulighederne for at danne nye forbindelser! Gør som null andre og kast dig ud i det!

Opret dig gratis her