Boblberg logo

Fællesskaber i Silkeborg Kommune

Find dit næste fællesskab og skab varige venskaber i Silkeborg og omegn. Uanset om du søger nye venner til hyggelige stunder eller ønsker at deltage i spændende fællesskaber, så er Boblberg det perfekte sted at starte. Rul længere ned og opdag et hav af muligheder, mød ligesindede og dyrk det sociale sammenhold i Silkeborg kommune!

Boblberg i Silkeborg Kommune

Du kan oprette dig nemt og gratis på Boblberg og åbne muligheden for at finde nye venskaber og fællesskaber i Silkeborg kommune. Boblberg er Danmark største platform for fællesskaber og venskaber. Du kan starte din rejse mod nye venner og oplevelser her. Når du opretter dig kan du udforske alle de opslag og fællesskaber, der allerede ligger derinde, og både finde kreative fællesskaber, spiselige oplevelser, sportslige interesser og meget mere!

Billede af Nana

Nana fik 30 henvendelser på Boblberg, og gik fra at være introvert til udadvendt og åben

Nana skulle flytte på kolligie pga. nyt studie, hvilket var grænseoverskridende, da hun følte sig introvert og havde social angst. Da Nana opdagede Boblberg, oprettede hun en bobl, hvor hun søgte efter en gå-ven, og kort tid efter havde Nana modtaget 30 henvendelser fra forskellige personer, som gerne ville gå ture og lære Nana at kende. I blandt de 30 henvendelser var Ninna, som i dag er blevet Nanas bedste veninde. Derudover har hun også fået to andre rigtig gode venner, Freja og David. ”Nu tør jeg faktisk at være mig selv foran ”fremmede” mennesker. Det har jeg aldrig kunne før. Men det kan jeg takke dem, som jeg har skrevet med gennem Boblberg.” Nana, Silkeborg

Bobler nær dig

På Boblberg er der fyldt med personer, der søger andre at dele deres interesser med. Opslagene inde på Boblberg kalder vi for 'bobler'. Du kan selv oprette dine egne bobler eller gå på opdagelse iblandt andre brugeres bobler. Hvis du finder en interessant bobl, kan du skrive til vedkommende, og et nyt venskab kan måske blomstre. Her ser du eksempler på bobler, som er oprettet af andre brugere i Silkeborg Kommune:

Sileborg gågade

Seværdigheder, aktiviteter og begivenheder i Silkeborg Kommune

Silkeborg kommune byder på en masse seværdigheder, aktiviteter og begivenheder. Du kan læse mere om nogle af disse herunder, og blive inspireret til at opleve disse med en ven eller veninde fra Boblberg. Silkeborg søerne Silkeborgsøerne er en smuk søgruppe omgivet af frodig natur og skovklædte bakker. Søerne er kendt for deres krystalklare vand og maleriske landskaber, hvilket gør dem til et populært sted for badning, sejlads og naturoplevelser. Museum Jorn Besøg Museum Jorn, der med sin smukke placering ved Gudenåen, er et nytænkende og moderne museum, som udfordrer normer og vaner. Museet overrasker og inspirerer med deres specielle tilgang til kunstens verden. Det er også muligt at eksperimentere med kreative aktiviteter for hele familien med fri tilgængelighed til materialer og med mulighed for at tage eksperimenterne med hjem. Museet har også en cafe, hvor i kan nyde noget at drikke og udsigten over Gudenåen. AQUA Akvarium & Dyrepark AQUA er Nordeuropas eneste ferskvandsakvarium, og byder på både indendørs og udendørs eventyr. Du kan opleve dyr som fisk, padder, fugle, pattedyr og krybdyr. Du kan se dyrene blive fodret, selv prøve at fodre og høre dyrepasseren fortælle fascinerende historier om dyrene. Find et venskab på Boblberg, hvor i sammen kan dykke ned i naturen og det danske dyreliv i AQUA Akvarium & Dyrepark.

Gudenåen med både på

Gudenåen Gudenåen, Danmarks længste vandløb, på 176 kilometer, snor sig gennem det smukke landskab og spiller en central rolle i dansk natur. Floden byder på enestående oplevelser for både naturelskere og eventyrlystne, med mulighed for sejlture, fiskeri og afslappende vandreture langs dens bred. En gåtur langs Gudenåen med naturskønne omgivelser kunne være en god start på et nyt venskab eller fællesskab. Find venskab eller fællesskab på Boblberg i dag. Silkeborg Bad Beliggende i nogle af de historiske bygninger fra kurstedet Silkeborg Bad, hylder KunstCentret både fortidens arv og nutidens kunstneriske udtryk. Centret præsenterer skiftende udstillinger med danske og internationale kunstnere, med hovedvægten på samtidskunst. Jysk Park Hjertet af fodbold i Silkeborg! Jysk Park er hjemmebane for Silkeborg IF med plads til op til 10.000 tilskuere er der masser af plads til at opleve spændingen og energien fra tribunerne. Tag dine venner, veninder eller dit fællesskab fra Boblberg med og oplev den unikke stemning på Jysk Park. Uanset om I er hardcore fans eller bare nyder en god kamp, vil et besøg på Jysk Park være en oplevelse til mindebogen. Silkeborg Museum Oplev Silkeborgs rige historie gennem tre unikke afdelinger på Silkeborg Museum! Hovedgården og Papirmuseet i Silkeborg samt Blicheregnen i Thorning. I Hovedgården kan du fordybe dig i Silkeborgegnens fascinerende historie fra oldtiden og frem til i dag. Udstillingen kaster lys over jernalderen og præsenterer den verdensberømte mosekrop, Tollundmanden, der dateres mere end 2200 år tilbage i tiden. Tag et venskab eller fællesskab fra Boblberg med på en rejse gennem fortidens mysterier og opdagelser på Silkeborg Museum!

Billede af Yasmina

Yasmina samlede en gruppe for enlige mødre til hyggelige sammenkomster

Yasmina på 44 år søgte mod Boblberg i håb om at etablere en lille gruppe for andre enlige mødre, da hendes veninder er spredt ud til alle sider. Gennem Boblberg lykkedes det hende at samle tre andre enlige mødre med børn i samme aldersgruppe, der opfylder alle hendes krav og ønsker. Mødrene ses 1-2 gange om måneden og deler glæder og frustrationer med hinanden og har en masse hyggelige timer. Udover at de snakker, slapper af og hygger sig i hinandens selskab, har de også for nyligt været i byen sammen, hvor den stod på drinks og dans. ”Boblberg er et super fint sted at være, når mennesker har brug for andre mennesker af den ene eller den anden årsag.” - Yasmina, Silkeborg

Find dit næste venskab på Boblberg

På Boblberg er der fyldt med personer, der søger andre at dele deres interesser med. Her kan du oprette opslag, som vi kalder for bobler, hvor du kan skrive om dig selv, og hvilket venskab eller fællesskab du søger. Du kan også søge blandt de mange eksisterende bobler på platformen, og blive inspireret til nye interesser eller oplevelser. Du kan finde nye venskaber og fællesskaber på Boblberg fra Silkeborg kommune, og sammen kan i udforske byernes mange facetter og skabe mindeværdige oplevelser sammen. Lyder det som noget for dig? Prøv Boblberg i dag

Telefoner der er logget ind på Boblberg app

Download Boblbergs app 🫧

Du kan nemt og gratis downloade Boblberg som app på både App Store og Google Play, og på den måde have lettere tilgængelighed til platformen. Appen giver dig mulighed for at modtage notifikationer om nye aktiviteter, beskeder fra andre brugere og opdateringer fra dine favoritfællesskaber. Prøv Boblbergs app her

Silkeborg by luftbillede

Byer i Silkeborg Kommune

Velkommen til Silkeborg Kommune, med både store og mindre byer beliggende i et smukt område i det midtjyske landskab, rigt på natur, kultur og byliv. Herunder nævnes de største og mest kendte byer i Silkeborg Kommune, som du kan udforske sammen med dit nye bekendtskab fra Boblberg: Silkeborg Silkeborg er hjertet af kommunen og en levende by ved bredden af Silkeborgsøerne og Gudenåen. Byen byder på en blanding af naturskønne omgivelser, kulturelle seværdigheder, og et pulserende byliv med shopping, restauranter og caféer. Sejs-Svejbæk Beliggende ved Silkeborgsøerne, er Sejs-Svejbæk en charmerende landsby med idylliske sølandskaber og et aktivt lokalsamfund. Byen er et populært udgangspunkt for vandreture, sejlture og andre udendørsaktiviteter langs søbredden. Them Them er omgivet af smukke naturområder som Bryrup Bakker og Himmelbjerget og tilbyder en rolig og naturskøn atmosfære. Byen er kendt for sine muligheder for udendørsaktiviteter såsom vandreture, mountainbiking og fiskeri, og er et ideelt sted for dem, der søger fred og ro.

Kjellerup by

Kjellerup En hyggelig lokal handelsby med en bred vifte af butikker og spisesteder, supermarkeder, samt en række kulturelle begivenheder og arrangementer. Kjellerup er en by der står sammen og omfavner stærke værdier som tillid og tryghed, og ønsker at skabe muligheder for en god og sikker fremtid. Virklund Virklund er en lille landsby nær Silkeborg, der er omgivet af skovklædte bakker og grønne områder. Virklund tilbyder en fredelig atmosfære og et tæt fællesskab, og er et populært sted for dem, der søger natur og friluftsliv tæt på byen. Ans Ans er en lille og charmerende landsby med historiske og landlige omgivelser. Byen byder på lokale seværdigheder , om Ans Kirke og et aktivt lokalsamfund, der værner om traditioner og fællesskabets ånd. Sinding Sinding er en lille, hyggelig landsby beliggende i Silkeborg Kommune, kendt for sin rolige atmosfære og naturskønne omgivelser. Byen er præget af et stærkt lokalsamfund, hvor naboer kender hinanden, og der er gode muligheder for friluftsliv og naturoplevelser. Sinding tilbyder en charmerende, landlig livsstil tæt på Silkeborgs faciliteter.

Tag det første skridt mod nye venskaber på Boblberg

Det kan være svært at tage det første skridt, men Boblberg giver dig muligheden for at blive en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle. På Boblberg søges mange former for venskaber og fællesskaber, og derfor er der noget for de fleste, og sikkert også for dig! Boblberg ønsker at skabe bro mellem mennesker, og derfor er vores platform en muligheden til dig, for at tage et skridt mod nye venskaber og fællesskaber.

trold
Silebordsøerne med so0lnedgang
skovtur

Foreninger i Silkeborg Kommune

Vidste du, at det også er muligt at dykke ned i lokale foreninger og aktiviteter i Silkeborg kommune på Boblberg? Du kan blive inspireret til at deltage i foreningslivet eller spændende aktiviteter i dit lokalområde på Boblberg. Silkeborg Kommune har et blomstrende foreningsliv med et væld af forskellige foreninger inden for sport, kultur, fritidsaktiviteter og frivilligt arbejde. Uanset om du er lokal eller tilflytter, er der altid en forening klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at blive en del af det lokale fællesskab i Silkeborg Kommune. Ved at deltage i forskellige foreninger kan du lære nye færdigheder og udfordre dig selv. Du kan også gennem foreningslivet få mulighed for at møde mennesker med fælles interesser og værdier, hvilket kan føre til nye venskaber og et stærkere socialt netværk. Foreningslivet har mange fordele, så udforsk Silkeborgs foreningsliv på Boblberg i dag!

Boblberg er også...

Vidste du. at du også kan bruge Boblberg til at finde frivilligt arbejde i dit lokalområde, sprogvenner til at lære forskellige sprog med, ligesindende til at snakke med svære ting om eller finde reservebedsteforældre til sine børn. Boblberg er en platform med en bred vifte af interesser og behov, du kan søge hvad du har af interesse på Boblbergs platform.

Blev du inspireret til at finde nye venskaber eller fællesskaber i Silkeborg?

Vi byder dig velkommen til fællesskabet med 606.745 andre på Boblberg! Du kan nemt oprette dig på Boblberg, ved at udfylde disse fem felter. Så er du et skridt tættere på at finde dit næste venskab eller fællesskab, der kan berige dit liv med gode oplevelser og minder.

Opret dig gratis her