Boblberg logo

Fællesskaber i Randers

Er du interesseret i nye og berigende fællesskaber? Velkommen til det rette sted! På Boblberg åbner der sig en verden af muligheder for at finde nye venner og ligesindede, som du kan dele dine interesser med. Tag springet og udforsk de spændende fællesskaber i Randers.

Boblberg i Randers

Er du på udkig efter nye muligheder for at få nye venskaber i dit lokalområde? På Boblberg er der mange sociale fællesskaber iblandt indbyggerne i Randers Kommune, og du har rig mulighed for at indgå i nye fællesskaber. Er du nysgerrig på, hvad folk i dit område søger og har af interesser? Så opret dig gratis på Boblberg og udforsk alle boblerne (opslagene). Her deler folk information om sig selv og de interesser, de gerne vil dele med andre. Dette er stedet, hvor spirende venskaber tager form - vi glæder os til, at du bliver en del af fællesskabet.

Billede af Jane

Gik fra et manglende netværk til en hyggelig madklub og en masse nye veninder

En dag gik det op for Jane, at hun faktisk manglede veninder, og kunne føle sig en smule alene engang imellem. Derfor oprettede hun sig på Boblberg, og har i dag både fundet en hyggelig madklub og en masse nye veninder. Selvom hun syntes det var grænseoverskridende at skulle møde nye mennesker, hjalp det hende til et helt nyt netværk. ”Det handler bare om at kaste sig ud i det, og så skal der nok være nogen, man aldrig kunne have levet uden.” - Jane, Randers

Personlige bobler i Randers

Når du bliver en del af Boblberg, får du adgang til at se andres opslag, også kaldet 'bobler'. Når du støder på en bobl, der vækker din interesse, klikker du på den og kontakter vedkommende, der har oprettet boblen. Det er den måde, brugerne på Boblberg etablerer kontakt med hinanden. Hvis du føler lyst til at skabe din egen bobl, har du fuld frihed til at formulere indholdet selv. Det anbefales at dele lidt om dig selv, dine interesser og eventuelt det, du gerne vil dele med andre. Du kan fx søge nye venskaber, en træningspartner, nogle at dele oplevelse med, eller måske starte en mad- eller strikkeklub. Valget er dit. Herunder ser du nogle eksempler på opslag fra andre personer i Randers-området:

Bogklub - Randers
Bogklub - Randers

Jeg hedder Nanna og er 27 år. Jeg har boet i Randers det meste af mit liv, men alle mine veninder er flyttet til Aalborg og Århus - så det kunne være fedt at få nogle nye veninder i Randers👭 Jeg kan godt lide at læse, men alligevel er det ikke altid, jeg får det gjort - jeg vil gerne læse lidt mere. Når man har læst en bog, kunne det være fedt, at have nogle at snakke om den med bagefter. Derfor vil jeg gerne starte en bogklub🤓 Jeg tænker også, at det er smart, at være “forpligtet” til at læse - så jeg kan få læst så meget som jeg egentlig gerne vil. Man kan måske også få udvidet sin horisont lidt fordi, man får læst nogle bøger, som man ellers ikke ville have læst fordi, det ikke er nogle, man selv ville have valgt. Jeg har mest læst biografier og selvhjælpsbøger - men jeg vil gerne læse flere romaner. Jeg tænker, at vi kan være 4-6 personer indenfor aldersgruppen 18-37 år, som kan skiftes til at vælge en bog, som vi alle læser og snakker om, når vi mødes. Jeg forestiller mig, at vi kan mødes en gang om måneden på skift hos hinanden (måske på biblioteket eller en cafe de første gange). Nogen der kunne være interesseret i at starte en bogklub/læsekreds?📚

Træningsmakker 🥳
Træningsmakker 🥳

Hej piger! Er der mon nogle af jer derude som træner i RGF hallen, på deres hold? 🥳 Jeg kunne vildt godt bruge en træningsmakker, så tøv ikke med at skrive, hvis du kunne være frisk på at prøve hold som jumping fitness, bungee fitness, aqua crossgym osv. 😎😁 7/6-2024

Søger golfpartnere i randers
Søger golfpartnere i randers

Da jeg efterhånden er den eneste i min vennekreds der har holdt kærligheden til golf vedlige søger jeg derfor nogle nye ansigter at spille en god runde golf med. Mit hcp ligger på 38,5 så er stadig nybegynder men nyder sporten 😊 om du er mand eller kvinde ung eller gammel er lige meget. Så længe du er frisk på en hyggelig runde golf uden det skal være alt for seriøst.

Selskab til traveture mv.
Selskab til traveture mv.

Hej 😎 Godt selskab søges til traveture 🥾 nogle af de gode steder i og omkring Randers, krydret med nogle hyggelige snakke, både mere seriøse og dem med et godt grin. Jeg er også åben for andre ting, man kan gøre sammen.😀 Jeg er 55 år, arbejder i Aarhus og bor i Randers. Siden påsken sidste år har jeg boet alene med Benny🐈, ja, en rød hankat.

Skrivende kunstner her!
Skrivende kunstner her!

Hey folkens! Er der mon litteratur skrivende folk der har lyst til at lave en læse/skrive gruppe med mig! Så tøv ikke med at sende en besked min vej! Jeg hedder Kasper og skriver hovedsageligt digte og knæk prosa! Ud over det bor jeg i Randers C og driver snart et kunst og kultur galleri i brødregaden! Jeg læser ofte højt i Århus. Og drømmer om at lave en scene hvor vi kan samles om tekstuniverser eller smalle digte! Alt er velkomment! Vi tales ved håber jeg! Mvh Kasper

Randers regnskov

Seværdigheder, aktiviteter og begivenheder i Randers

Randers byder på et væld af seværdigheder, som spænder fra historiske steder til naturskønne oplevelser. Se nogle eksempler herunder og bliv klogere på, hvad du kan opleve i Randers med nye bekendtskaber fra Boblberg: Randers Regnskov Randers Regnskov er en tropisk dyrepark og regnskov, som åbnede i 1995, og er en af Danmarks største attraktioner i området. I Randers Regnskov kan I opleve en tropisk atmosfære med planter og vandfald samt et rigt dyreliv med aber, leoparder, slanger, krybdyr og meget mere. Randers Kunstmuseum Museet præsenterer en bred vifte af kunstværker, herunder malerier, skulpturer, grafik og fotografier, der viser udviklingen i dansk kunst gennem forskellige perioder og stilarter. Derudover arrangerer museet løbende skiftende udstillinger med værker af både danske og internationale kunstnere, hvilket giver besøgende mulighed for at opleve nye og spændende kunstneriske udtryk. Memphis Mansion Memphis Mansion, også kendt som Graceland Randers, er et museum og en hyldest til den legendariske musiker Elvis Presley. Museet er dedikeret til at fejre livet og musikken fra "kongen af rock and roll". Besøgende ser en omfattende samling af Elvis-relaterede genstande og souvenirs. Fra originale kostumer og rekvisitter til platinplader og personlige genstande, giver Memphis Mansion et indblik i Elvis Presleys liv og karriere. Derudover afholdes der regelmæssigt arrangementer og koncerter på museet, herunder liveoptrædener af Elvis-tributekunstnere, der hylder den legendariske musikalske arv.

Billede af Bellevue Strand

Gudenåen Gudenåen, Danmarks længste flod, løber gennem landskabet og kan ses i Randers, hvor den sno sig gennem byen. Du kan gå nogle dejlige ture langs Gudenåen. Randers Naturcenter Randers Naturcenter er en attraktion, der fremmer forståelse og værdsættelse af naturen gennem udstillinger, aktiviteter og naturlegeplads. Besøgende kan lære om det lokale dyreliv, deltage i guidede ture og workshops og nyde en café med udsigt over parken. Det er et ideelt udflugtsmål for familier og naturinteresserede. Randers Storcenter Randers Storcenter er et stort indkøbscenter, der tilbyder et bredt udvalg af butikker, restauranter og underholdningsmuligheder under ét tag. Besøgende kan shoppe i populære kædebutikker, nyde et måltid i en af restauranterne eller se en film i biografen. Randers Storcenter er et populært shoppingdestination for både lokale og besøgende, der søger bekvemmelighed og variation.

Lær Boblberg bedre at kende

Er du nysgerrig på Boblberg? Her kan du læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger platformen, samt hvad det vil sige at være en del af fællesskabet.

Billede af blomster
Fugleperspektiv af havnen
Billede af arkitektur

Foreninger på Boblberg

Har du brug for nemt at finde lokale foreninger i Randers? Du kan nu opdage dem med blot et enkelt klik her på Boblberg. På Boblbergs hjemmeside er der en "Foreninger" knap, der giver dig øjeblikkelig adgang til en oversigt over foreninger i Randers Kommune. Du kan læse korte beskrivelser af, hvad hver forening tilbyder, og få direkte links til deres hjemmesider for yderligere information. Derudover indeholder Boblbergs foreningssektion et kort, der viser, hvor de forskellige foreninger er placeret i Randers geografisk. Dette gør det lettere for dig at se, hvor tæt du er på hver enkelt forening, og kortet tilbyder endda vejvisning via Google Maps. Dette foreningsmodul er en ideel mulighed for foreninger, der ønsker at øge deres synlighed og nå ud til en ny målgruppe.

Billede af bro+strand

Byer i Randers

Randers Som hovedbyen i kommunen er Randers en livlig by med en rig historie og kulturelt mangfoldigt miljø. Besøg Randers Regnskov for en tropisk oplevelse midt i Danmark, eller udforsk de historiske gader og bygninger langs Gudenåen. Assentoft Assentoft en charmerende by med en smuk beliggenhed ved floden. Det er et ideelt sted for naturelskere med muligheder for vandreture og cykelture langs åen. Langå Langå er en by med en god blanding af landlige omgivelser og byliv. Besøg Langå Gamle Station, der nu fungerer som et kulturelt center, eller nyd en gåtur langs den naturskønne Langå Sø.

Billede af havnen

Spentrup Byen har en landlig atmosfære og er omgivet af smuk natur. Spentrup Kirke, en historisk kirke med rødder tilbage til middelalderen, er en af byens mest bemærkelsesværdige attraktioner. Byen er ideel for dem, der søger fred og ro samt muligheder for naturskønne vandreture og cykelture. Stevnstrup Stevnstrup Kirke er et centralt vartegn, og byen har også flere idrætsfaciliteter og grønne områder, der giver mulighed for udendørsaktiviteter. Stevnstrup er et godt sted for dem, der sætter pris på det rolige liv i en mindre by. Harridslev Med sin rolige atmosfære og nære forbindelse til naturen tilbyder Harridslev et ideelt sted for dem, der ønsker at bo i en idyllisk landsbyomgivelser.

Billede af Boblberg som app

Download Boblbergs app 🫧

Hav altid Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i Randers?

Opret dig gratis og skab dine egne fællesskaber i Randers. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 612.735 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her