Boblberg logo

Fællesskaber i Horsens

Er du klar til at dykke ned i berigende fællesskaber i Horsens Kommune? Velkommen til det perfekte sted! Boblberg åbner dørene til en verden af muligheder, hvor du kan opdage nye bekendtskaber og fordybe dig i fællesskaber, der deler dine interesser. Spring ud i det og udforsk de spændende fællesskaber, der venter dig i Horsens Kommune.

Boblberg i Horsens Kommune

Er du på jagt efter nye muligheder for at skabe forbindelser og nye venskaber i Horsens Kommune? På Boblberg vrimler det med sociale fællesskaber blandt lokalsamfundets beboere, og her er der rige chancer for at engagere dig i spændende nye relationer. Er nysgerrigheden pirret af at opdage, hvad folk i dit område leder efter og brænder for? Så tilmeld dig gratis på Boblberg og udforsk alle boblerne, også kaldet for opslag. Her deler andre ikke kun information om sig selv, men også deres passioner og interesser, som de gerne vil dele med andre. Boblberg er stedet, hvor spirende venskaber tager form, og vi ser frem til at byde dig velkommen som en værdifuld del af vores voksende fællesskab.

Brugere der har brugt Boblberg til at finde nye fællesskaber i Horsens Kommune

Læs om Sofie, Katrine og Vlad fra Horsens Kommune, som blot er to ud af mange, der har fundet nye venskaber på Boblberg.

Billede af Sofie

En mødregruppe til støtte, sparring, barselshygge og aktiviteter efter at have følt sig ensom

Sofie mærkede ensomheden tæt på kroppen, da hun netop var flyttet til Horsens, hvor hun ingen kendte, og derudover også var blevet sygemeldt under hendes graviditet. På Boblberg fandt Sofie en gruppe mødre, der på det tidspunkt også var højgravide som Sofie. I dag ses de én gang om måneden til cafébesøg, hygge, støtte og sparring. Derudover ses Sofie også med et par stykker individuelt én gang i ugen og barselshygger. Der er også enkelte, som Sofie har meldt sig til diverse aktiviteter med, såsom babysvømning, rytmik og biograf. Sofie

Billede af Katrine og Vlad

Brætspilsgruppe med fire andre par

Katrine og Vlad syntes, at det i længden blev trist at spille brætspil alene. På Boblberg søgte de derfor efter brætspilsmakkere, hvor de her kom i kontakt med fire andre par. Alle fem par mødes nu fast på brætspilscaféer og spiller sammen. Gruppen med nye brætspilsvenner er alle jævnaldrende, og Katrine og Vlad nyder virkelig at kunne spille sammen med andre. Vlad bruger også Boblberg til at søge efter gamingmakkere, og han har allerede fundet den første, nemlig en fra brætspilsgruppen. Katrine og Vlad

Er du nysgerrig på Boblberg?

Vil du vide mere om Boblberg? Her kan du finde yderligere information om, hvad Boblberg er, hvem der bruger platformen, og hvad det indebærer at være en del af dette fællesskab.

Bobler i Horsens

Når du bliver en del af Boblberg, åbner du døren til en verden af spændende opslag, også kendt som 'bobler'. Når du støder på en bobl, der fanger din opmærksomhed, er det blot et klik væk fra at tage kontakt til personen bag boblen. På denne måde opbygger brugerne på Boblberg forbindelser og skaber meningsfulde relationer. Hvis du på et tidspunkt føler dig inspireret til at skabe din egen bobl, har du her mulighed for at oprette din egen bobl, hvor du helt selv bestemmer, hvad den skal indewholde. Vi opfordrer til at dele lidt om dig selv, dine passioner og måske det, du ønsker at dele med andre. Måske leder du efter nye venskaber, en madklub, rejsemakker, nogle at strikke, gå eller være kreativ sammen med Mulighederne er uendelige, og valget er helt dit. Nedenfor finder du nogle eksempler på opslag fra andre personer i Horsens-området:

Hello there
Hello there

Hej jeg hedder Dennis, jeg er 28 år. Jeg bor tæt ved Horsens biblioteket. Jeg er født og opvokset i Horsens, så hvis du er ny her kan jeg vise dig lidt rundt. Jeg ville gerne skriver/snakke i nogle dybe samtaler om alt. Emner kan være alt muligt, det kan være hvad man har oplevet, hvilke drømme man har osv. vi kan snakke om alt. Lidt om mig: Jeg er en stille og rolig person som kan snakke om alt. Fritid: venner/familie, lære nye ting, begyndt at tegne igen, er startet med at læse filosofi Uddannelse: sidste semester på Kort og Landmålingsteknikker. Hobby: film, serie, spil (PC og bræt), finde nyt musik, læse filosofi. Sport: gået til lidt forskelligt, men lige nu er det motionshold på boksning. Skriv endelig hvis har lyst til en gå tur eller en kop kaffe jeg giver. :)

Venner/veninder søges
Venner/veninder søges

Hej - jeg er en mand på 68 år. Jeg er flyttet tilbage til Horsens for et par år siden. Har været bosat på Sjælland i en del år pga. arbejde, men valgte at flytte tilbage til “rødderne” da jeg gik på pension. Har familie her, men savner og håber på at kunne opbygge en ny vennekreds her. Har alsidige interesser og kunne også godt bruge en trænings makker til Fit & Sund. Et par gange om ugen sniger jeg mig ind på arbejdsmarkedet, hvor jeg har et lille hygge job, Er der nogen der har samme ide, hører jeg gerne fra dig/jer. 😀

27-årig søger veninder i Horsens
27-årig søger veninder i Horsens

Hej med jer! Jeg hedder Malene, er 27 år og er bosat i Horsens med min mand. Vi flyttede til byen kort før pandemien kom, så det der med at få nogle bekendtskaber og danne sig et netværk gik lidt i stå 😅. Men nu er det tid til at komme op på hesten igen, så jeg søger hermed nogle veninder at dele liv med, hygge med og lære sammen med. Lidt om mig: Jeg er et stille og roligt menneske, der bl.a. nyder at læse bøger (contemporary fiction, psykologi, filosofi og teologi), at træne i fitness (omend jeg stadig er forholdsvis ny i det), at gå lange gåture og at have lange snakke om stort og småt. Jeg er klar på caféture, aktiviteter i naturen, filmaftener, sessioner med intensiv læsning, madlavning eller noget helt sjette! Jeg har ingen specifikke forventninger til alder eller personlighed, så kom som du er og skriv hvis du har lyst :)

Nye venner m/k
Nye venner m/k

Jeg er 79 år og nytilflyttet til Horsens. Jeg har kun familien og søger derfor nye venner - ikke-rygere. Jeg søger nogle, der kan lide at gå f.eks. i biografen, ud at spise og hygge på skift hos hinanden. Men især vil jeg gerne finde nogle at spille kort med (whist med es-makker). Jeg savner at spille kort, da jeg faktisk har spillet med flere forskellige hold næsten hele mit liv. Jeg håber at høre fra nogen. Hilsen Ilse

Veninder og venner hvor er i 😅
Veninder og venner hvor er i 😅

Jeg er lyvogtyve (44) år gammel. Bor ved brædstrup sammen med min mand og min datter på snart 8. Vi er en familie med interesse i MC, fodbold og en krydderbolle masse af hygge. Søger veninder og venner med ca jævnaldrende børn som vi kan mødes med og uden. Jeg er cancer opereret og har lidt udfordringer deraf, men ellers er vi en “normal” familie Så har du lyst til at lære os at kende så fat tasterne og se om vi swinger 👏👏🥰

Horsens Sund By

At skabe stærke fællesskaber er en essentiel del af livet. I mere end 30 år har Horsens Sund By derfor dedikeret sig til at guide borgere ind i meningsfulde fællesskaber, der beriger den enkeltes liv. For at lette opdagelsen af disse givende fællesskaber har de introduceret Fællesskabsportalen – en digital platform, der fungerer som en oversigt over de mange positive fællesskaber i Horsens Kommune. Fællesskabsportalen er intuitiv og brugervenlig. Den er skabt med det formål, at borgere, pårørende, fagfolk og andre interesserede kan navigere let blandt de forskellige muligheder, oprette lister over favoritter og direkte kontakte de personer, der kan give yderligere information om hver enkelt aktivitet. Visionen bag Fællesskabsportalen er at skabe muligheder for, at mennesker i forskellige livssituationer kan deltage i positive sociale fællesskaber. Disse fællesskaber skal styrke individernes og gruppernes trivsel og livskvalitet. Ved at tilbyde en let tilgængelig ressource håber vi at facilitere en bred vifte af relationer, der ikke blot beriger den enkeltes liv, men også bidrager til et sundere og mere sammenhængende samfund i Horsens.

lorem ipsum

Download Boblbergs app 🫧

Tag dine Boblberg-fællesskaber med dig overalt med vores app. Få hurtig adgang til de seneste bobler og dine private beskeder uden besværet med at skulle logge ind hver gang. Din sociale verden er nu kun et tryk væk!

Seværdigheder, aktiviteter og begivenheder i Horsens

Når du har fundet spændende bekendtskaber på Boblberg, er der masser at foretage sig sammen. Horsens byder på et væld af seværdigheder, der spænder fra historiske steder til naturskønne oplevelser. Uanset om det er at udforske lokale attraktioner, tage på vandreture i naturen eller deltage i fælles aktiviteter, er der mange måder at nyde selskabet af dine nye venner fra Boblberg på. Læs videre herunder og udforsk, hvad Horsens har at byde på.

Fængslet i Horsens

Fængslet Fængslet i Horsens er en fascinerende kulturattraktion, der oprindeligt blev bygget som et fængsel i 1853 og fungerede som sådan indtil 2006. I dag er stedet genoplivet som et unikt besøgsmål, der tilbyder et indblik i fortiden kombineret med moderne kulturelle oplevelser. Besøgende kan udforske fængselsmuseet og dykke ned i fængslets historie gennem informative udstillinger. Guidede ture giver mulighed for at opleve fængselsområder som celler, gårde og arbejdshaller, samtidig med at man får historierne om kendte indsatte. "Fængslet" fungerer også som et kulturelt samlingspunkt med regelmæssige koncerter, teaterforestillinger og andre arrangementer. For dem, der ønsker en mere afslappet oplevelse, byder stedet på en hyggelig café og en butik, hvor besøgende kan købe unikke souvenirs og lokale produkter. Horsens Ny Teater Horsens Ny Teater er et kulturelt centralt punkt i Horsens, og det har etableret sig som en betydningsfuld institution inden for scenekunst. Teatret byder på en bred vifte af forestillinger, herunder teaterstykker, musicals og koncerter, der appellerer til både lokale og besøgende. Udover at præsentere en imponerende række teateroplevelser engagerer Horsens Ny Teater sig også i det lokale samfund med uddannelsesprogrammer og workshops. En tur til Horsens Ny Teater er således en mulighed for at nyde liveunderholdning og fordybe sig i kulturelle oplevelser i hjertet af Horsens. Horsens Middelalderfestival Horsens Middelalderfestival er en betagende kulturbegivenhed, der fejrer byens rige historie og tiltrækker besøgende med autentisk middelalderstemning. Gæsterne kan forvente at blive transporteret tilbage i tiden med et atmosfærefyldt middelaldermarked, hvor dygtige håndværkere og handlende præsenterer traditionelle varer og færdigheder. Festivalen tilbyder en bred vifte af underholdning, herunder teaterforestillinger, gøgl og musik, der alle vækker middelalderens kultur til live. Mad- og drikkeoplevelser er også en del af festlighederne, hvor besøgende kan nyde lækre middelalderske retter og drikkevarer. Horsens Middelalderfestival er en familievenlig begivenhed med aktiviteter og workshops for alle aldre, hvilket gør det til en enestående mulighed for at opleve Horsens' historie på en interaktiv og mindeværdig måde.

Horsens kunstmuseum

Horsens Kunstmuseum Horsens Kunstmuseum er en perle i byens kulturelle arv, der præsenterer en rig og varieret samling af kunstværker. Beliggende centralt i Horsens, har museet etableret sig som et sted for både moderne og klassisk kunstelskere. Museet imponerer med skiftende udstillinger, der spænder over forskellige kunstneriske stilarter og perioder, og byder på permanente samlinger med værker af lokale og internationale kunstnere. Med regelmæssige arrangementer som foredrag og kunstnertalks skaber museet en dynamisk atmosfære, der inviterer besøgende til at udforske, lære og blive inspireret af kunstens verden. Horsens Museum Horsens Museum er et kulturelt ankerpunkt i byens centrum, der inviterer besøgende til at udforske Horsens' rige historie. Museet præsenterer udstillinger, der skildrer byens udvikling og bringer arkæologiske fund samt hverdagsobjekter fra fortiden til live. Med en dedikation til lokalhistorien giver Horsens Museum et indsigtsfuldt blik på byens mennesker og begivenheder, hvilket gør det til et uvurderligt sted for både lokale og besøgende. Museet tilbyder interaktive elementer, der engagerer besøgende og skaber en levende forbindelse til fortiden. Den Genfundne Bro Den Genfundne Bro i Horsens står som et symbol på byens historie, der blev genopdaget og restaureret fra sin ellers glemte tilstand. Med rødder tilbage til det 19. århundrede repræsenterer broen ikke kun en arkitektonisk skat, men også et levende stykke lokalhistorie. Den Genfundne Bro fortryller besøgende med sin blanding af fortidens charme og nutidens omhu. Udover at tjene som en fysisk forbindelse fungerer broen som et populært mødested for både lokale og besøgende, der strømmer til for at nyde udsigten, tage en spadseretur og deltage i arrangementer. Gennem denne bro kan man træde tilbage i tiden og fordybe sig i Horsens' kulturelle arv. Forum Horsens Forum Horsens er byens dynamiske kulturhub, hvor moderne underholdning og events folder sig ud. Med sin moderne arkitektur danner Forum Horsens rammen om alt fra koncerter og shows til sportsbegivenheder og konferencer. Som et samlingspunkt for både lokale og besøgende er Forum Horsens mere end blot en arena; det er en nøgleaktør i byens pulserende kulturliv. Besøg Forum Horsens for at deltage i det levende fællesskab og opleve mangfoldigheden af begivenheder, der udfolder sig i dette moderne kulturcenter.

Horsens Ny teater
trold
mennesker
Horsens by

Byer i horsens Kommune

Horsens er hjemsted for forskellige byer og landsbyer, hver med deres egen unikke karakter. Nedenfor finder du en oversigt over de største og mest kendte steder i Horsens Kommune, som du kan udforske i selskab med dine nye bekendtskaber fra Boblberg: Horsens Horsens er kendt for sin rige kulturarv og moderne byliv. Byens historie strækker sig tilbage til middelalderen, hvor den voksede op omkring en befæstet borg. I dag præsenterer Horsens et væld af kulturelle begivenheder, herunder koncerter på Horsens Ny Teater og spektakulære musikfestivaler i det ikoniske Fængslet. Omgivet af smuk natur og åbne landskaber tilbyder Horsens også gode muligheder for udendørsaktiviteter. Byens centrum har bevaret sin historiske charme med brostensbelagte gader og arkitektoniske perler som Horsens Kloster og Vor Frelsers Kirke. Horsens er ikke kun et kulturelt og historisk knudepunkt, men også et pulserende byliv med et væld af butikker, restauranter og cafeer. Byens beliggenhed tæt på skove og naturskønne områder giver beboere og besøgende en unik balance mellem by- og naturoplevelser. Egebjerg Egebjerg har en befolkning på omkring 3.020 indbyggere. Byen er beliggende i Hansted Sogn, omkring 6 kilometer nord for Horsens, og den er en del af Horsens Kommune. Egebjergs unikke karakter og rolige atmosfære er indlejret i det danske landskab, og det tætte samfund i byen er styrket af sine naturskønne omgivelser og lokale fællesskabsaktiviteter. Østbirk Østbirk, beliggende omkring 20 kilometer nordøst for Horsens by, er en lille by med en indbydende atmosfære og en rig historisk baggrund med ca. 2.600 indbyggere. Byen har udviklet sig over årene og bevarer samtidig charmen af sit danske landskab. Omgivelserne omkring Østbirk byder på naturskønne områder, der indbyder til friluftsaktiviteter og naturoplevelser. Det rolige landskab og den historiske atmosfære gør Østbirk til et interessant sted at udforske for både lokale og besøgende.

By og mølle

Brædstrup Brædstrup er en tidligere stationsby mellem Horsens og Silkeborg og har en befolkning på 4.005 indbyggere. I Brædstrup finder man et omfattende udvalg af dagligvarebutikker, og byen huser desuden flere sportsforeninger og -klubber, herunder Brædstrup Idrætsforening og Brædstrups Håndbold Klub. Hotellet Pejsegården, som er byens største arbejdsplads, ligger i byens sydlige ende og tilføjer et dynamisk element til byens erhvervsliv. Brædstrup Kirke, beliggende på toppen af Ring Bakke i Brædstrup Sogn, udgør et vigtigt kulturelt og historisk element i byens område. Samlet set kombinerer Brædstrup sin historie med moderne bekvemmeligheder og et aktivt samfundsliv. Lund Lund, en charmerende by i Horsens med en afslappet atmosfære og en unik lokal karakter, huser en befolkning på 3.184 indbyggere. Byen byder på smukke omgivelser, venlige naboer og en række lokale faciliteter. Udforsk de hyggelige gader, besøg lokale butikker og caféer, og oplev den autentiske stemning, som Lund har at byde på. Lund kombinerer sin rolige atmosfære med moderne bekvemmeligheder og en stærk følelse af fællesskab. En bemærkelsesværdig lokalfigur er landsholdspilleren i fodbold, Simon Kjær, der stammer fra Lund. Hans succes på fodboldbanen tilføjer et ekstra element til byens stolthed og identitet. Gedved Gedved er hjemsted for 2.430 indbyggere og er beliggende i Tolstrup Sogn i Horsens Kommune. Gedved udgør en af landets hurtigst voksende byer, og befolkningen er vokset med mere end 30 % siden 2006. Med sin imponerende vækst afspejler Gedved en stigende interesse og tiltrækning som bosted. Byen byder sandsynligvis på et lokalt fællesskab, hvor indbyggerne nyder godt af både de naturskønne omgivelser og de lokale faciliteter.

Kom og vær med i fællesskabet

På Boblberg kan du opdage nye fællesskaber. Mød mennesker med lignende interesser som dig fra lokalområdet. Mulighederne er åbne, og der er ingen begrænsninger – det handler kun om at finde nye veje sammen. Velkommen til at udforske fællesskaberne i Horsens Kommune på Boblberg!

Foreninger i Horsens Kommune

Er du på udkig efter en enkel måde at udforske lokale foreninger i Horsens Kommune? Boblberg har svaret med et enkelt klik. Besøg Boblbergs platform og find knappen "Foreninger", hvor du straks kan dykke ned i en oversigt over lokale foreninger i Horsens. Få et indblik i hver forenings tilbud gennem korte beskrivelser og find direkte links til deres hjemmesider for yderligere detaljer. Boblbergs foreningssektion er også udstyret med et interaktivt kort, der viser nøjagtige placeringer for de forskellige foreninger i Horsens. Dette gør det enkelt at afgøre, hvor tæt du er på hver forening, og kortet giver endda mulighed for nem vejvisning via Google Maps. For foreninger i Horsens er dette modul også en oplagt mulighed for at styrke synligheden og nå ud til en ny målgruppe. Så træd ind i fællesskabet, udforsk lokale foreninger og opdag nye muligheder lige her på Boblberg!

Blev du inspireret?

Skab meningsfulde forbindelser i Horsens Kommune, hvor vi tror på, at de bedste relationer opstår, når mennesker forenes om fælles interesser og passioner. Med Boblberg kan du nu tage det spændende første skridt mod at opbygge nye fællesskaber, der går ud over det sædvanlige. Nu er det tid! Bliv en værdsat del af vores voksende fællesskab, hvor du sammen med 612.753 andre kan skabe nye fællesskaber. Opret din gratis bruger i dag og træd ind i denne digitale oase af venskaber i Horsens. Horsens Kommune venter på at byde dig velkommen til en verden af spændende nye relationer – skynd dig at være med!

Opret dig gratis her