Boblberg logo

Er du tilflytter og ny i byen?

Er du ny i byen? så mangler du måske en nye venner og fællesskaber, som du kan bruge din fritid sammen med. Her kan du få inspiration til, hvordan du kan finde nye fællesskaber, og møde nye mennesker, som du kan dele dine interesser med. Det er vigtigt at skabe netværk, og have noget at se frem til, i fritiden. Tag det første skridt her på Boblberg, og find dine nye venner og bekendtskaber i dag. Fællesskabet venter på dig

Find nye fællesskaber på Boblberg

Som tilflytter til en ny by kender du måske følelsen af ikke at have det største netværk. Måske har du heller ikke stort kendskab til de omkringliggende områder, seværdigheder og arrangementer – men frygt ej, her er der håb forude! På Boblberg bobler det nemlig med fællesskaber, og tusindevis af personer, som også ønsker at udvide deres netværk - også nogle fra dit område. Måske er du flyttet sammen med familien. Måske er du lige flyttet hjemmefra? Eller måske er du flyttet langt væk pga. arbejdet? Uanset hvad årsagen er, så kan det være svært at finde nye venner og fællesskaber i et helt nyt og ukendt område. Vi ønsker alle at skabe et godt socialt netværk, og på Boblberg er der heldigvis rig mulighed for netop det! Spring ud i det og gå på opdagelse i det store fællesskab, lige her. Vi tør godt garantere, at der er også er noget for dig.

Bobler på Boblberg

På Boblberg handler det om at lave bobler i form af opslag. Når du har oprettet dig, vil du få adgang til at se tusindevis af bobler fra personer, der søger alle slags fællesskaber og flere mennesker og oplevelser i deres liv. Der er intet krav om, at du skal oprette en bobl og skrive om dig selv. Ved at oprette dig får du blot adgang til at se, hvad alle andre søger. Derefter kan du skrive til dem, og I kan evt. aftale at mødes, hvis I tænker at der er god kemi for et nyt godt venskab. Du bestemmer selv, hvad der skal stå i din bobl. Du kan skrive lidt om dig selv og dine interesser, hvorefter andre kan række ud til dig. Herunder kan du se eksempler på andre tilflyttere, som har oprettet bobler, hvor de søger venner og bekendtskaber i deres nyt områder:

Veninder søges
Veninder søges

Jeg er tilflytter til en lille by hvor jeg ikke kender nogen. savner nogle at snakke med, oplevelser i naturen -cafe’ besøg og besøge hinanden. Jeg er stille og rolig af natur, gift og har en lille familie.-nu på efterløn.

Veninder søges
Veninder søges

Hejsa. Jeg søger nogle veninder. Jeg er tilflytter til området så derfor er min omgangskreds ikke ret stor og derfor søger jeg nu nogle nye veninder, da jeg godt kan mærke jeg savner nogen at snakke med. Jeg kan godt lide at gå lange ture, café, madlavning og diverse ting. Så det kunne være dejligt at møde andre med samme interesser. Er selv 22 år og søger nogen omkring samme alder som mig selv❤️ Mvh Sara

Venskab søges
Venskab søges

Jeg er enke - nytilflytter - og søger venner med interesse for håndarbejde, skak, kortspil og etc... jeg er fra 1942 men klarhjernet 😅 har 2 børn og 4 børnebørn, som alle bor på Sjælland. Har bil så kan køre rundt.

Tilflytter med skizotypi
Tilflytter med skizotypi

Heya. Jeg er en mand på 37 som er lykkeligt gift og har en datter på 4. Jeg er dog lige flyttet til og har vitterligt ingen bekendtskaber. Jeg har skizotypi og har svært ved at indgå i sociale sammenhænge og deltage i store grupper. Derfor prøver jeg dette. Søger nogle venner / veninder som enten ikke har noget imod en stille stund eller som er vildt gode til at snakke for to 😜

Aktiv - vil gerne dele oplevelser
Aktiv - vil gerne dele oplevelser

Søger en der vil med i bio, musikhus, udflugter her og der. Er tilflytter og ret aktiv - golf, bridge, krolf og ÆldreSagen. Mangler en fortrolig og en at tale med, om alt det, der foregår omkring os, ja og livet i det hele taget. Dåbsattesten siger 80+, men det kan jeg ikke tage mig af, og det hindrer mig ikke i at leve og nyde et aktivt liv.

lorem ipsum

Ny madklub på 12 medlemmer efter at være flyttet til ny by

Aleksander på 37 år var flyttet fra den ene ende af Danmark til den anden, og kendte ikke nogen i sine nye omgivelser. Gennem Boblberg er han blevet en del af en madklub på i alt 12 jævnaldrende mænd og kvinder, som mødes til mad og hyggeligt samvær. For Aleksander er det lige så meget det sociale aspekt i det, som er vigtigt for ham. Derudover er Aleksander lige nu også i kontakt med nogle andre, som han skal spille musik sammen med. - Aleksander, tilflytter

lorem ipsum

Fandt en spirituel veninde til gå- og caféture, kurser og foredrag gennem Boblberg

Charlotte på 55 år var tilflytter, og savnede derfor lokale nye bekendtskaber, da hun ikke kendte nogen i hendes nye omgivelser. Derfor besluttede hun sig for at gå ind på Boblberg og prøve lykken. Hun oprettede en bobl (opslag), hvor der herefter hurtigt tikkede en besked ind fra jævnaldrende Susanne. De var et spirituelt match efter første gåtur, og nu planlægger de bl.a. kurser og foredrag, som de kan tage til sammen – udover gå- og caféture, som også de holder af at gøre sammen. - Charlotte, tilflytter

At finde venner og fællesskaber som tilflytter

At være tilflytter i en ny by kan være en spændende, men også udfordrende oplevelse. Nye omgivelser, ukendte gader og en mangel på et etableret netværk kan føre til følelsen af isolering og ensomhed. Det kan være svært at finde nye venner og fællesskaber, når man ikke er bekendt med byens sociale landskab. Men det er vigtigt at huske, at det at opbygge nye relationer er en essentiel del af vores liv uanset alder. Sociale forbindelser beriger vores tilværelse og giver os mulighed for at dele glæder, oplevelser og udfordringer med andre. De spiller en afgørende rolle i vores velvære og lykke. Der er dog gode nyheder for dem, der søger nye venner og fællesskaber i en ny by. Boblberg er en digital platform, der er dedikeret til at hjælpe mennesker med at opbygge meningsfulde forbindelser. Her kan tilflyttere og lokale finde ligesindede personer, der deler deres interesser og passioner. Uanset om du er interesseret i sport, kunst, madlavning, frivilligt arbejde eller noget helt femte, er der bobler og fællesskaber på Boblberg, der venter på at byde dig velkommen. Det er det perfekte sted at starte din rejse mod at opbygge relationer og finde de fællesskaber, der vil berige dit liv i din nye by. Så næste gang du føler dig som tilflytter i en ny by, husk, at der er masser af muligheder for at finde nye venner og skabe meningsfulde forbindelser. Boblberg er din bro til det sociale netværk og det fællesskab, du søger.

lorem
lorem
lorem

Vil du lære Boblberg bedre at kende?

Hvis du er nysgerrig, kan du her læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger det, og hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:

lorem
lorem
lorem

Gode råd til dig, der er flyttet

Det kan være spændende, men bestemt også udfordrende, at flytte til en helt ny by, hvor du måske ikke kender nogle mennesker. Så hvordan lærer du byen at kende og kommer ud i nye fællesskaber? Velkomst arrangement i din kommune Alle kommuner arrangerer jævnligt nogle tilflytter arrangementer for nye borgere i kommunen. Find et velkomstarrangement i din kommune – Her kan du møde borgmesteren, besøge de forskellige stande, høre om mulighederne i området, få en masse information om fællesskabet blandt borgerne, og ikke mindst møde andre nysgerrige tilflyttere. På denne måde får du en grundlæggende forståelse for kommunens muligheder, og du kan derefter finde ud af, hvad der interesserer dig. Dyrk dine hobbyer De fleste bekendtskaber opbygges gennem fritidsinteresser - så find ud af, hvad der interesserer dig. Du matcher oftest hurtigere med folk, som du deler nogle interesser med. Når man mødes omkring nogle fælles interesser, er der både mere at snakke om, og I kan evt. dyrke nogle af disse interesser sammen. Kan du lide at gå lange ture? Er du vild med at lave dine egne smykker? Er du vild med at besøge caféer og restauranter? Meld dig ind i en forening Du kan f.eks. melde dig ind i en lokal forening, hvor du både kan dyrke, det du holder af, samtidig med at du møder nye mennesker. Det gode ved at være med i en forening er, at du møder folk jævnligt, og kan opbygge et vedvarende og regelmæssigt fællesskab. Arrangementer Undersøg om der er nogle spændende arrangementer, du kan deltage i. Det kan f.eks. være fællesspisning, hvor du kan få en hyggelig aften og falde i snak med andre. Det kan også være arrangementer som kulturnat, byfest, foreningernes dag og sportsarrangementer mm. Der er altid en hyggelig stemning og atmosfære på sådanne slags arrangementer, og der vil være god mulighed for at møde nye mennesker. Tag på loppemarked Det er altid hyggeligt at tage på loppemarkeder. og der er rig mulighed for at komme i kontakt med folk. "Smalltalk" er indbegrebet af loppemarkeder, når du som besøgende snakker med alle dem, som står, og sælger deres ting ved standene. Hvis du gentagende gange tager på loppemarkedet med din egen stand, vil du også hurtigt lære de andre stande at kende, da det ofte er de samme mennesker, som kommer igen med deres boder. På denne måde kan I starte et lille "loppe-fællesskab".

Download Boblberg app

Hav Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

lorem
lorem
lorem

Blev du inspireret til at søge efter nye venskaber?

Netværk skabes, når mennesker mødes og deler deres fælles interesser og lidenskaber. Her på Boblberg opfordrer vi dig til at tage det første skridt og begynde at opbygge meningsfulde relationer og venskaber. Tøv ikke længere! Bliv en del af vores voksende fællesskab og opdag, hvordan Boblberg kan berige din tilværelse med spændende nye bekendtskaber. Start din rejse i dag ved at oprette dig gratis og bliv en del af denne digitale oase af venskaber.

Opret dig gratis her