Boblberg logo

Fællesskaber i Rudersdal Kommune

Er du på udkig efter at styrke dit sociale bånd i dit nærområde i Rudersdal Kommune? Så kan du lige her blive klogere på dine muligheder! På Boblberg venter en verden af muligheder for at skabe forbindelser og finde nye venner med lignende interesser. Opret dig og udforsk de mange fællesskaber i Rudersdal Kommune!

Boblberg i Rudersdal Kommune

Er du interesseret i at skabe nye venskaber og udforske sociale fællesskaber i Rudersdal Kommune? På Boblberg er fællesskaberne mange. Om du vil finde en trænings- eller gåmakker, rejsemakker, blot nye veninder eller venner, kan det og meget mere findes på Boblberg. Hvis nysgerrigheden har tændt dig, kan du oprette en bruger på Boblberg helt gratis og hermed blive en del af fællesskabet. Udforsk her brugernes bobler (opslag) i Rudersdal Kommune og de mange forskellige interesser - måske finder du en ny ven eller veninde? Dette er stedet, hvor nye venskaber spirer og får næring - glæd dig til, at du bliver en aktiv del af fællesskabet i Rudersdal Kommune!

Potræt af Josephine

Et helt specielt venskab med 50 år ældre kvinde

Josephine på 25 år har gennem Boblberg dannet en relation til Eva på 75 år, som senere har udviklet sig til et helt specielt venskab. De to har mødtes adskillelige gange til cafébesøg, foredrag og ikke mindst snakke om oplevelser i livet. Til trods for, at de to er vidt forskellige steder i livet, så har de fundet noget fælles i deres måde at leve livet, og måden hvorpå de anskuer livet. Josephine, Rudersdal Kommune

Bobler i Rudersdal

På Boblberg kaldes opslagene for bobler. Brugerne opretter bobler, hvor de skriver lidt om sig selv, og hvad de søger. Det kan være veninder, venner, strikke-/løbeklubber eller en at dele oplevelser med som f.eks. koncerter, foredrag, rejser og andre fællesskaber. Når man er oprettet på Boblberg, åbner der sig en verden af spændende bobler. Når du støder på en boble, der lyder interessant for dig, kan denne person kontaktes, og der skabes her et privat chatrum mellem dig og den anden bruger. Hvis du selv får lyst til at oprette din egen bobl, kan du i boblen frit formulere indhold, interesser og præferencer for et evt. nyt bekendtskab. Vi anbefaler, at skrive lidt om sig selv, eventuelle interesser, og hvad du specifikt søger, samt hvor i landet du befinder dig. Herunder kan du se eksempler på bobler fra andre brugere i Rudersdal Kommune:

Søger det uventede
Søger det uventede

Søger oplevelser af alle slags, er åben for det meste. Er et helt nyt sted i livet, hvor jeg skal til at genfinde mig selv. Søger nye venner og fællesskaber, og deltager gerne i de fleste aktiviterer, vinterbadning, en kop kaffe, madklub, byture eller meget gerne ting hvor jeg bliver udfordret, eller som jeg ikke har prøvet før. Er meget til naturoplevelser, gerne i uforstyrret natur Gåture, også gerne udenfor stierne eller når vejret er ekstremt. Besøger jævnligt nye hundeskove, måske er der en i nærheden af dig, vi ikke har prøvet? Gode samtaler om arbejsdag, udfordringer i hverdagen, drømme eller hvad det nu kan være Impulsiv og elsker overraskelser. Find på noget sjovt eller spændende, jeg er klar. Holder mig i nogenlunde god fysisk form, elsker at være aktiv og møde nye mennesker. Ser mig selv som udadvendt, der kan tale med de fleste. Har tre børn på 15, 19 (udeboende) og 36 år, og en hund (Bichon Havanais på 6 år), som jeg har ca. hver anden uge. Ikke ryger

Søger nye veninder 🌸
Søger nye veninder 🌸

Jeg er 23 år, og bor i Vedbæk sammen med min kæreste 😊 Da min omgangskreds ikke er den største, søger jeg nye venskaber ✨️ Til dagligt studerer jeg til socialrådgiver, og i min fritid holder jeg bl.a. af at gå ture, være kreativ og høre musik. Jeg søger en veninde/veninder man altid kan hygge med, hvad enten om det er ude eller hjemme🫶 Én som vil være lige så interesseret i at holde venskabet kørende, som mig selv 😄 I er mere end velkomne til at skrive ✨️

Hundelufter
Hundelufter

Hej jeg hedder Sophia. Hvis det nogle der søger en hundelufter vil jeg godt, jeg har selv 3 hunde og elsker at gå lange ture fks. På stranden,skove eller bare i nærheden af deres hjem, jeg er en hundeelsker og kan gå lange ture med jeres hunde hvis i vil have det. 💕

sy patchwork sammen
sy patchwork sammen

Hej, elsker du at sy patchwork? Måske du har lyst til at mødes i Rudersdal/Gentofte området og sy sammen en gang eller to om måneden. Jeg syr mest på maskine, sengetæpper og især små tæpper til hjemløse dyr på internat.

Friluftsmakkere søges
Friluftsmakkere søges

Jeg søger folk der vil med ud i det fri. Jeg nyder at sidde ved bålet med en god kop kaffe og fortælle røverhistorier. Det er bare ved at være lidt ensomt at gøre det alene. Om du er erfaren med friluftsliv, eller bare gerne vil ud er ikke så vigtigt. Jeg søger gerne et par stykker. Af begge køn i alle aldre. Jeg er en mand på 31, bor i gl Holte med min lille familie og arbejder til dagligt i København som tømrer.

Vedbæk Havn

Seværdigheder i Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune byder på en masse forskellige seværdigheder, havne og oplevelser i de forskellige byer, som du kan nyde i fællesskab. Herunder opridses de mest kendte seværdigheder, som du kan udforske med din nye ven eller veninde fra Boblberg: Sommer's Automobile museum Sommer's Automobil museum blev grundlagt i 2004 og er beliggende i Nærum. På museet kan du og din nye ven, som måske interesser sig for gamle biler, blandt andet opleve historiske veteran biler eller fly- og skibsmotorer. Vedbækfundene I kan også opleve Vedbækfundene i fællesskab. Vedbækfundene refererer til en samling af arkæologiske opdagelser fra den ældre stenalder, som blev gjort i Maglemosen nær Vedbæk i Nordsjælland. Disse fund omfatter blandt andet adskillige skeletter fra grave, der dateres til omkring 7.000 år tilbage i tiden. Vedbæk Havn Vedbækhavn kaldes også 'Øresunds Perle'. Vedbækhavn er en hyggelig destination fuld af lækre spisesteder og en positiv atmosfære. Du og dine venner kan blandt andet nyde en bid mad på Restaurant Søly, Café Rosenhuset eller spise en is på Ishuset. Mulighederne er mange. Er I mere til at tage maden med hjem og holder af frisk fisk, kan I med fordel hente fisk hos den lokale fisker i Vedbæk Havn. Lyder det som noget for dig og din nye ven?

Billede af Næsseslottet

Næsseslottet Næseslottet er beliggende ved Furesøen og blev opført i 1783 af Frédéric de Coninck, som erhvervede sig ruinerne af den tidligere lysgård, Dronninggaard, der ligger i nærheden. Det smukke slot er beregnet til, at firmaer blandt andet kan leje mødelokaler, afholde firmaevents eller kurser. Slottet huser også et kontorhotel med den smukkeste udsigt, hvor moderne indrettede kontorer kan lejes i forskellige størrelser. Gammel Holtegaard Gammel Holtegaard repræsenterer et historisk landsted i Gammel Holte. Denne arkitektoniske perle blev formet af arkitekten Lauritz de Thurah. I dag fungerer stedet som et udstillingssted for kunst og huser desuden Vedbækfundene, der udgør en værdifuld arkæologisk samling fra ældre stenalder. Hvis du og din ny ven er til det kulturelle, er Gammel Holtegaard lige stedet for jer! Fuglereservat Vaserne Er det mere naturen og grønne områder, der interesserer dig og dit nye bekendtskab, kan I med fordel besøge Fuglereservat Vaserne, hvor I kan gå ture på det 86 hektar store område, mens I nyder lyden af fuglenes sang og duften af frisk vind. Området ved vaserne er placeret mellem Farum, Holte og sydøst for Bistrup (Birkerød) i Rudersdal Kommune. I kan blandt andet møde fugle som lappedykkere, rørhøner og småfugle som skægmejser samt rørspurve og mange flere på jeres vej igennem Vaserne.

Boblberg app

Download Boblbergs app 🫧

Find nemt fællesskaber lige ved hånden, hvis du downloader Bolbberg som app. Gå ikke glip af beskeder fra andre og skab kontakt gennem private beskeder direkte på din telefon! Vær altid logget ind i app'en. Tryk for downloade Boblberg herunder:

Hop&Rock

Arrangementer og begivenheder i Rudersdal

Dyk ned i en verden af spændende arrangementer og begivenheder i Rudersdal kommune! Fra festivaler og havnedage til fællesskabsmøder og børnearrangementer. Rudersdal tilbyder et bredt udvalg af begivenheder for enhver smag. Læs herunder om de mest populære begivenheder i Rudersdal Kommune: Hop&Rock Hop&Rock er en festival for alle børn I Rudersdal Kommune, der går i SFO- og SFK, som er meldt til. Formålet med Hop&Rock er sætte fokus på musikken og de forskellige fritidsaktiviteter, samtidig skabe fælles oplevelser for børnene i kommunen. Derudover kan de deltagende børn være med til at optræde på den store scene foran alle deltagerne, scenen bliver afslutningsvis hvert år overtaget af et stort dansk navn. Blandt dem har L.I.G.A., Wafande, Joey Moe og Ericka Jane optrådt tidligere år. Har du børn i SFO eller SFK i Rudersdal kommune? Så kan du blive frivillig til Hop&Rock, som finder sted i Holte omkring maj måned hvert år. Havnedagen Vedbæk Havnedag er et resultatet af et tæt samarbejde mellem lokale initiativtagere, foreninger og Rudersdal Kulturparaply. Vedbæk Havnedag stræber efter at være en familievenlig begivenhed med en masse aktiviteter. Udover havnen inkorporerer arrangementet foreningslivet, kulturlivet og handelslivet. Dette skaber en varieret blanding af tilbud og muligheder, som henvender sig til børn, unge og voksne i fællesskab. Så hiv dit nye bekendtskab eller fællesskab med til en hyggelig havnedag i Vedbæk! Lydfest Lydfest er en festival, som gentager sig en gang hvert år i slutningen af august i Birkerød. Lydfest skal blandt andet være med til at hylde musikken og skabe rammer for en hyggelig og festlig aften for alle de musikglade deltagere. Forskellige kunstnere kommer og optræder på scenen, navne som bl.a. BLÆST, Neon Priest og Noah Carter har alle optrådt på Lydfest-scenen i Birkerød. Er du musikglad, så tag din nye ven under armen og skab en fantastisk aften i fælleskab til Lydfest!

Holte Dagen

Holte Dagen Holte Dagen er en festlig begivenhed, der byder alle borgerne og erhvervsdrivende i Rudersdal Kommune velkommen. Samtidig fungerer arrangementet som et velgørenhedsintiativ til fordel for udsatte børn i kommunen. Aktiviteterne inkluderer bl.a. champagne walk, underholdning, musik, lotteri, street food-vogne og drikkevarer samt salgsboder fra lokale butikker. Skab en mindeværdig dag sammen og vær med til at gøre en forskel til Holte Dagen! Nærum Kulturdag Til Nærum Kulturdag forvandles området omkring biblioteket og Gården i Nærum til en livlig og festlig begivenhed med en overflod af oplevelser for alle aldre. Bag dette årlige arrangement for både børn og voksne står et samarbejde mellem bl.a. Rudersdal Bibliotekerne, Ung i Rudersdal, Rudersdal Kulturparaplyen og aktive foreninger i og omkring Nærum tæt sammen. Arrangementet byder på gratis adgang for alle interesserede. Tag dit nye bekendtskab med og nyd en dag fuld af sjove oplevelser, kreativitet og fællesskab! Birkerød Kulturnat Kulturnatten i Birkerød bymidte er en årlig kulturbegivenhed arrangeret af Rudersdal. Arrangementet udgør en sammensmeltning af forskellige aktiviteter og tiltag, der henvender sig til børn, unge og voksne i alle aldre. Kulturnatten byder på alt fra musik og kunst til deltagelse fra lokale foreninger, butikker, og en variation af litterære oplevelser. Hiv veninden eller din nye ven under armen og skab en mindeværdig aften til Birkerød Kulturnat!

Vil du vide mere om Boblberg?

Har siden her vækket en interesse i dig, og ønsker du at vide endnu mere om Boblberg, og hvad Boblberg kan? Så kan du klikke på knappen herunder, og du føres direkte videre til en side, der fortæller meget mere om, hvem Boblberg er. Her fortæller vi om, hvordan platformen fungerer, og hvordan lige netop DU kan bruge den til at finde DIT nye fællesskab.

strand
skilt
cykler i skoven
Villavej i Rudersdal

Byer i Rudersdal Kommune

Rudersdal kommune, beliggende nord for København, byder på en harmonisk blanding af grønne områder og moderne faciliteter fordelt i de forskellige byer. Herunder vil de største og mest kendte byer i Rudersdal Kommune nævnes, som du kan udforske sammen med dit nye bekendtskab fra Boblberg: Birkerød Birkerød, en charmerende by i Rudersdal Kommune, byder på idylliske omgivelser med smukke søer og grønne parker. Kendt for sin harmoniske atmosfære og kulturelle mangfoldighed, tiltrækker Birkerød besøgende med sin charme og lokale fællesskab. Trørød Trørød er en fredelig forstad omgivet af naturskønne områder og grønne parker. Byen tilbyder et stærkt fællesskab og bevarer samtidig en behagelig nærhed til både byliv og natur, hvilket gør Trørød til et attraktivt sted at bo. Vedbæk Vedbæk, en malerisk kystby i Rudersdal Kommune, byder på en enestående kombination af maritime omgivelser og moderne faciliteter. Med sin smukke havn, hyggelige butikker og kvalitetsrestauranter skaber Vedbæk en afslappet og attraktiv atmosfære, der appellerer til både lokale og besøgende.

Billede af Holte

Søllerød Søllerød, en idyllisk by i Rudersdal Kommune, er kendt for sin historiske charme, naturskønne omgivelser og Søllerød Kro. Byens grønne parker, elegante boliger og kulturelle arv skaber en unik atmosfære, der tiltrækker beboere og besøgende, der søger ro og skønhed. Holte & Gl. Holte Holte er en central by i Rudersdal Kommune, som kombinerer moderne bygninger med en positiv atmosfære. Med sin livlige bymidte, grønne områder og gode skoler er Holte et eftertragtet sted at bo for både familier og enkeltpersoner. Gammel (Gl.) Holte er en charmerende del af Rudersdal Kommune. Med nærheden til naturen og et tæt lokalsamfund udstråler Gl. Holte en særlig charme. Nærum Nærum, en hyggelig by, som kombinerer den moderne tid med grønne områder. Den centrale beliggenhed og det aktive fællesskab gør Nærum til et attraktivt sted for alle, der søger harmoni mellem natur og byliv.

Find dit nye fællesskab i Rudersdal Kommune!

Del interesser, styrk fællesskabet og skab forbindelser med lokale fra Rudersdal på Boblberg! Klik herunder og kom i gang allerede nu:

Foreninger i Rudersdal Kommune

Drømmer du om at udforske foreningslivet i Rudersdal Kommune? Gør det nemt med blot et enkelt klik her på Boblberg. Besøg Boblbergs hjemmeside eller brug Boblberg appen, hvor du finder knappen "Foreninger". Denne åbner døren til en verden af lokale foreninger i Rudersdal Kommune, hver med unikke tilbud. Få en kort beskrivelse af, hvad de har at byde på, samt direkte links til deres hjemmesider for mere dybdegående information. Boblbergs foreningsmodul inkluderer også et interaktivt kort, der viser den geografiske placering af forskellige foreninger i Rudersdal. Dette gør det simpelt for dig at vurdere afstanden til hver forening, og kortet tilbyder endda brugervenlig vejvisning via Google Maps. Foreningsmodulet på Boblberg er ikke kun en skattekiste for dem, der ønsker at udforske lokale foreninger, men også en guldgrube for foreninger, der ønsker at øge deres synlighed. Det gør det nemt for borgerne at opdage og deltage i lokale foreninger i Rudersdal Kommune.

Vil du også være med i fællesskabet?

Blev du inspireret til at oprette dig på Boblberg og dermed deltage i fællesskabet i Rudersdal Kommune? Så tøv ikke! Gå sammen med de 606.745 andre, der allerede har taget det første skridt mod et fuldendt socialt liv. Begynd din rejse mod nye bekendtskaber, spændende oplevelser og ægte fællesskaber. Boblberg venter på dig – skab din egen plads i Rudersdal Kommunes sociale netværk og bliv en del af fællesskabet i dag. Måske finder du en ny ven eller veninde? Opret dig nemt og gratis lige her.

Opret dig gratis her