Boblberg logo

Fællesskaber i Rødovre

Er du på udkig efter nye værdifulde fællesskaber? Så er du landet det helt rigtige sted. På Boblberg har du rig mulighed for at finde nye venner og bekendtskaber, som du kan dele dine interesser med. Spring ud i det og opdag fællesskaberne i Rødovre

Boblberg i Rødovre

Det vrimler med fællesskaber i Rødovre Kommune, og borgerne er ivrige efter at møde nye mennesker, som de kan dele deres interesser med. Er du nysgerrig på at se, hvad folk fra dit område søger efter? Så kan du logge ind på Boblberg i Rødovre Kommune. Her vil du se lokale bobler (opslag), hvor folk søger efter forskellige sociale relationer, som f.eks. nye venskaber, træningsfællesskaber, kreative bekendtskaber, og meget mere.

Susan og Torben

Susan og Torben - Et vennepar rigere

Susan og Torben fra Rødovre er i en aldersgruppe, hvor det er sværere at finde nye bekendtskaber, end da man var ung. Men de blev optimistiske, da de opdagede Boblberg, og inden de havde set sig om, havde de fundet et nyt vennepar, som de hygger sig så meget med. “Man ved bare med det samme, om kemien er der. Og det vidste vi bare med det samme, med dem her.” - Susan Susan og Torben er meget begejstret over Boblberg, og vil fremover bruge det til at finde nogle at vandre med. Måske også nogle at lave mad sammen med. “Boblberg er fantastisk, det er så nemt. Man kan finde lige hvad man har lyst, endda en og snakke spansk med, hvis det er det, som man har lyst til.” Torben, Rødovre

Jasmin

Jasmin følte sig ensom, men fandt ny veninde på Boblberg, trods hun havde svært ved at finde nye venner

Jasmin på 22 år blev bekendt med Boblberg på hendes gymnasium og valgte at oprette en bruger. Jasmin følte sig ensom, og hun syntes ikke altid, at det var helt nemt at finde venner. Hun oprettede derfor en bobl (opslag), hvor hun søgte nye venner - nogle som hun kunne bruge sin tid med og være der for. Jasmin blev kontaktet af en jævnaldrende pige, og hurtigt fandt de ud af, at de havde meget tilfælles. De skrev sammen i to ugers tid, før de havde deres første møde. ”Vi faldt rigtig godt i hak og ses nu jævnligt. Hun er blevet en rigtig god veninde allerede, og det sætter jeg virkelig bare pris på.” - Jasmin De ses enten hos hinanden, hvor de går tur med hunden eller ser serier, og ellers tager de ud og laver noget sjovt sammen. Jasmin kunne godt finde på at bruge Boblberg igen, og hun synes bare, at man skal kaste sig ud i det. Alle dem, hun har skrevet med, har været super søde – og man ved jo aldrig, om det er ens nye bedste ven, man skriver med. Jasmin, Rødovre

Bobler i Rødovre

På Boblberg har du mulighed for at oprette dit eget opslag, kaldet "bobler", hvor du f.eks. kan søge efter personer med samme interesser som dig. Du styrer indholdet af din egen bobl. Det er en god idé at skrive lidt om dig selv og dine interesser, og hvad du leder efter i en rejsepartner. Når du har oprettet din egen bobl, kan andre kontakte dig, og derfra kan I begyndte at planlægge jeres rejse sammen, og starte et nyt venskab. Nedenfor kan du se eksempler på andre personer, der søger fællesskaber i Rødovre, og har oprettet bobler, hvor de søger nye venskaber, kreative fællesskaber, træningsmakker, kulturgrupper og meget mere.

Et smukt luftfoto af Damhussøen og de grønne områder omrking, samt Rødovre by i baggrunden

Forslag til aktiviteter i Rødovre

Besøg Rødovre Centrum Rødovre Centrum, også kendt som Rødovre Centeret, er et af Danmarks største shoppingcentre og en central indkøbsdestination i Rødovre og omegn. Centret tilbyder et imponerende udvalg af butikker, modeforretninger, spisesteder og underholdning for besøgende i alle aldre. Med et væld af shoppingmuligheder og faciliteter er Rødovre Centrum det ideelle sted at tilbringe en dag med shopping og afslapning. Tag på en gåtur i Damhusengen En stor park i Rødovre med stier, søer og enge. I kan nyde naturen og få en god snak undervejs. Lokale teaterforestillinger Rødovre har lokale teatre, der opfører skuespil, musicals og forestillinger året rundt. Du kan tjekke teaterprogrammet for at finde kommende optrædener. Vi Elsker "Vi Elsker" er en årlig musikfestival og koncert, der hylder 1990'ernes musik og kultur. Arrangementet finder sted i forskellige byer hvert år, herunder Rødovre, og tiltrækker musikentusiaster og nostalgikere fra hele landet. Koncerten skaber en unik atmosfære med liveoptrædener, hvor man kan danse og synge med til de velkendte sange fra den tid.

Viften

Besøg Kulturhuset Viften Viften er en kultur- og koncertscene. Kulturinstitutionen tilbyder en bred vifte af kulturelle aktiviteter og begivenheder. I Viften kan besøgende nyde koncerter med både danske og internationale musikere. Der arrangeres også teaterforestillinger, comedy shows, danseforestilling og andre scenekunstoplevelser. For dem der er interesseret i film og biografoplevelser, har Viften også en biograf, der viser aktuelle film og dokumentarfilm. Derudover er Viften vært for forskellige kulturelle begivenheder som kunstudstillinger, foredrag, workshops og lokale kulturfestivaler. Atlas Biografen Besøg den lokale biograf og nyd en filmoplevelse med venner eller familie. Atlas Biograferne er nogle moderne biografer, der tilbyder aktuelle filmoplevelser i komfortable omgivelse, og er et populært sted for lokale og besøgende. Årlig Rødovre Kulturnat Rødovre afholder årligt en kulturnat, hvor byen kommer til live med kunst, musik, teater, dans og forskellige kulturelle aktiviteter. Det er en fantastisk lejlighed til at opleve lokalt talent og kreativitet.

Vil du lære Boblberg bedre at kende?

Hvis du er nysgerrig, kan du her læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger det, og hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:

Tre personer står med deres telefoner i hånden, hvor skærmene viser at de er inde på Boblberg og søde efter flere nye fællesskaber
E stort gammelt træ er sprunget ud og står ud til en sø på en flot sommerdag
En kvinde i en hvid skjorte sidder på en cafe med en kop kaffe i hånden og en croissant på bordet, sammen med hendes nye veninde fra Boblberg
Et smukt billede af vandtårnet i Rødovre, som er lyst op med røde farver med nattehimlen i baggrunden

Seværdigheder i Rødovre

Her er nogle forslag til, hvad du og dine nye bekendtskaber fra Boblberg, kan lave sammen i Rødovre: Besøg Damhussøen Damhussøen er en smuk sø. I kan leje en båd og tage en tur på vandet sammen, tage en picnic på bredden, eller købe en is fra ishuset for enden ad søren. Damhussøen er ikke blot en destination; den er en oplevelse af indre ro og inspiration ved vandets kant, hvor livets travle tempo sænker sig for en stund. Der er altid dejligt meget liv omkring Damhussøen. Tag på tur til Rødovre Skøjte Arena Hvis I er til skøjteløb, kan I tage på Rødovre Skøjte Arena, og have det sjovt på isen. Rødovre Skøjte Arena er et populært sports- og underholdningskompleks, der tiltrækker skøjteløbere og sportsentusiaster. Med topmoderne faciliteter og en varm atmosfære er arenaen et centralt sted for skøjteløb og andre sportsaktiviteter i Rødovre. Det er et sted, hvor folk kan dyrke deres sport, deltage i konkurrencer eller blot have det sjovt på isen i en behagelig og inkluderende miljø. Besøg Rødovre Bibliotek Biblioteket har et stort udvalg af bøger, film og musik. I kan slappe af i læsesalen eller hygge jer med at finde noget nyt at læse eller se. Rødovre Bibliotek tilbyder en bred vifte af litterære og kulturelle oplevelser. Ud over at give adgang til et imponerende udvalg af bøger og digitale ressourcer, arrangerer biblioteket også spændende begivenheder som forfatterforedrag, læsekredse, workshops og udstillinger. Det er et dynamisk mødested, hvor folk kan udforske deres kreativitet, udveksle ideer og dyrke deres interesse for litteratur og kultur.

Aktiviteter og arrangementer i Rødovre

Søger du efter nogle aktiviteter i nærheden af dig? og mangler du et nemt overblik over, hvad man kan lave af aktiviteter? I Boblbergs arrangementskalender kan du finde lokale aktiviteter, events og tilbud i nærheden af dig. I arrangementskalenderen kan du finde mange forskellige aktiviteter, som du kan deltage i. Du kan vælge imellem forskellige kategorier indenfor f.eks. kultur, musik, motion, foredrag og frivillighed, samt aktiviteter for børn, unge og ældre. Via den indbyggede kalender kan du se, hvornår de forskellige aktiviteter afholdes, og du kan ligeledes se på et kort, hvorhenne aktiviteterne finder sted. Foreninger, og andre arrangører af diverse arrangementer, har mulighed for selv at lægge deres arrangementer og aktiviteter ind i kalenderen.

Boblberg app

Download Boblberg app 🫧

Hav altid Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

Foreninger i Rødovre

Mangler du et let overblik over, hvilke lokale foreninger der findes i nærheden af dig? Så kan du finde dem her på Boblberg, ved blot ét klik. Inde på Boblberg finder du knappen "foreninger" hvor du, ved ét klik, får et let tilgængeligt overblik over foreninger i Rødovre Kommune. Her kan du læse lidt om, hvad de forskellige foreninger tilbyder, og du kan ligeledes blive henvist direkte videre til den enkelte forenings hjemmeside, hvis du ønsker at indhente yderligere informationer. Under foreningerne på Boblberg, finder du også et kort over, hvor foreningerne geografisk befinder sig i Rødovre. På denne måde kan du se, hvor tæt du befinder dig på den enkelte foreningen, og du kan ligeledes få hjælp til at finde vej dertil, da kortet også henviser til Google maps. Dette foreningsmodul er en oplagt mulighed for foreninger, som ønsker at synliggøre sig yderligere, og som ønsker at nå ud til en helt ny gruppe mennesker.

Park
Rødovre Centrum
Tårnet

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i Rødovre?

Opret dig gratis og skab dine egne fællesskaber i Rødovre. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 603.954 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her