Boblberg logo

Fællesskaber i Hvidovre

Er du på jagt efter nye fællesskaber i Hvidovre? Så er du kommet ret rette sted! Rul ned og se de mange muligheder for at finde nye venskaber og bekendtskaber på Boblberg - Danmarks største app og hjemmeside for fællesskaber. Bliv inspireret af andres gode historier, og få gode idéer til, hvad du kan opleve i Hvidovre.

Boblberg - en social opslagstavle i Hvidovre

Boblberg er en dansk app/hjemmeside, hvor du kan møde mennesker og starte nye venskaber omkring dig! Opret dig gratis og bliv inspireret af, hvad andre søger efter. Uanset om du ønsker nye venner og veninder, en madklub, træningsmakker, strikkeklub eller bare nogle at dele dine interesser med, så kan du finde det her. Opret dig og gå på opdagelse i alle fællesskaberne, som andre allerede søger. Hvem ved, måske møder du de personer, du længe har manglet i hverdagen!

Michelle og Nadia

Boblberg førte til et nyt venskab og tre ugers rejse til Malaysia

Da Michelle flyttede til Hvidovre, gik alle hendes timer med at dyrke elitegymnastik. Hun manglede veninder med nogle andre interesser. Som 27 årig tænkte Michelle, at det ville være svært at finde nye veninder. Det blev dog modbevist, da hun på kort tid fik henvendelser fra 6 forskellige piger. En af pigerne som Michelle kom i kontakt med, er Nadia. De to blev hurtigt gode veninder, og har bl.a. været på en længere backpacker tur sammen til Malaysia. Til hverdag mødes de på caféer, går ture og deler oplevelser. - Michelle, Hvidovre

Bobler med personligt indhold

Gå på opdagelse iblandt opslagene, som vi kalder "bobler". Brugerne opretter selv deres bobler, og skriver noget om dem selv og deres interesser. Du kan skrive til andres bobler, eller du kan lave din egen, hvor du søger nogle at dele dine interesser med, og så kan andre skrive til dig. Her ser du et udpluk af bobler, der er oprettet af brugere i Hvidovre. Vi håber du bliver inspireret!

Venner søges til alt og ingenting ✨
Venner søges til alt og ingenting ✨

Hej søde mennesker derude! Jeg hedder Josie, er 25 år gammel og bor sammen med min mand Frederik, vores søn fra 2023 og vores lille hund Margo. Jeg søger venner/veninder, der har lyst til alt og ingenting. For mig har det ingen betydning, om du har barn eller ej, så længe det ikke gør dig noget, at jeg har. ☺️ Mig kan du hive med til alt muligt fra at lave mad sammen til at tage ud og spise brunch, lave krea ting, tage på koncerter, tage en stille og rolig dag derhjemme med snacks og hygge eller også til at teste ens grænser ved at tage til high-roping i 50 meters højde. Hit me up, og lad os lære hinanden at kende!

Fitness
Fitness

Hej Jeg leder efter nogle at tage i fitness med. Jeg er ret glad for at træne, så jeg vil gerne finde en eller flere som har det på samme måde! Jeg har nogle mål, og hvis du også har det, kan vi måske opnå dem sammen 💪💪😊

Møde nye mennesker
Møde nye mennesker

Hej Jeg er 53 år og bor i Hvidovre Søger venskab, gåture m.m Jeg er meget social og kan godt lide at gå ud og synes det vil være hyggeligt at mødes til en frokost eller kaffe ude på cafe i ny og næ Lige nu arbejder jeg meget og derfor kan det være svært at lave aftaler men har nogle hverdage fri 😊😊😊

Gå makker
Gå makker

Mit navn er Morgan og jeg bliver snart 21. Jeg har mange interesser, men det er tit svært at finde nogle at dele dem med. Sport af alle arter er jeg glad for, også at prøve nye sportsgrene eller dykke ned i en enkelt. Derudover er jeg lige kommet hjem fra musikhøjskole og elsker også at spille musik. Det der dog optager mig mest, er mit arbejde som består af at producere videoindhold til platformen YouTube. Gåture er derfor den letteste måde at samle tankerne eller få nye. Hvis du også er til gåture eller har en interesse som du gerne vil dele med mig, så skriv endelig.

Reservebedste til Chloé
Reservebedste til Chloé

Vi er en lille familie på 3 der bor i Hvidovre. Vi søger en reservebedste til vores datter Chloé på 2.5 år. Min familie bor i Jylland og Marks familie i England, det gør at vi desværre ikke kan ses så tit som ønsket. Derfor søger vi nu en reservebedste som Chloé kan ses med og få nogle dejlige oplevelser med.

kajak

Arrangementer og begivenheder i Hvidovre Kommune

Sankt Hans i Rebæk Søpark Sankt Hans er en traditionel dansk fejring, der finder sted den 23. juni hvert år for at markere sommersolhverv, den længste dag og korteste nat på året. I Rebæk Søprak arrangeres der hvert år Sankt Hans fejring med bål, hvor mange lokale møder op og har en hyggelig sommeraften. Hvidovre Teaterfestival Hvidovre Teaterfestival er en årlig begivenhed, som har til formål at fremme teaterkunsten og give lokale teatergrupper og kunstnere mulighed for at vise deres talent og forestillinger til et bredere publikum. Under Hvidovre Teaterfestival præsenteres der typisk et varieret program bestående af teaterforestillinger inden for forskellige genrer og stilarter.

Oplevelserne begynder her

Måske har din interesse for at udforske Boblberg og dets funktionsmåde vakt din nysgerrighed. Klik nedenfor for at opdage, hvem der deltager på Boblberg, hvad det indebærer, og hvordan du kan finde nye fællesskaber via denne platform. Få også indsigt i de forskellige initiativer og muligheder, som Boblberg har at byde på.

friheden
hvidovre havn
havn
Billede af Linda

To nye veninder til biografture og teaterforestillinger via. Boblberg

62-årige Linda har både mand, børn, børnebørn og job, men manglede nogen at dele forskellige hobbyer med i weekenderne. På Boblberg søgte hun efter en, der ville lave papirblomster sammen med hende, hvilket lykkedes. Når de ses en gang om måneden, inspirerer de hinanden med nye ideer. På Boblberg har Linda også fundet endnu en ny veninde, som hun går ture, tager i biffen, og går i teatret med, og selvfølgelig har en masse gode snakke sammen med. - Linda, Hvidovre

Har vi vækket din interesse?

Måske du er blevet interesseret i at lære mere om Boblberg, og hvordan platformen fungerer. Klik nedenfor for at opdage, hvem der bruger Boblberg, hvad det indebærer, og hvordan du kan finde nye fællesskaber gennem denne platform. Få også indsigt i de forskellige initiativer og muligheder, som Boblberg tilbyder.

hvidovre havn

Seværdigheder i Hvidovre

Find forskellige seværdigheder i kommunen, som du kan opleve med nye bekendtskaber fra Boblberg: Hvidovre Havn Hvidovre Havn er en charmerende lille havn, der ligger smukt ved Hvidovre Strandpark og strækker sig langs kysten af Kalveboderne. Med sine mange bådpladser og faciliteter tilbyder Hvidovre Havn en ideel base for sejlere og lystbådeentusiaster. Strandparken Parken tilbyder en dejlig kombination af sandstrand, grønne områder og faciliteter til udendørs aktiviteter. Om sommeren er stranden et populært sted for badegæster, der nyder det klare vand. Parken har også legepladser og grillpladser, hvilket gør det til et ideelt sted for familieudflugter og sociale arrangementer. Rebæk Søpark Rebæk Søpark er en dejlig og naturskøn park. Parken omkranser Rebæk Sø, der giver et smukt og roligt miljø. Omkring søen strækker parkens grønne områder sig ud, hvor besøgende kan nyde picnic, boldspil eller en afslappet dag i naturen. Der er også stier og promenader, der snor sig gennem parken, hvilket giver mulighed for at udforske de forskellige naturskønne omgivelser og måske spotte nogle af de lokale dyreliv.

trold

Cirkusmuseet Cirkusmuseet i Hvidovre er et unikt kulturelt sted dedikeret til at bevare og udstille historien og kulturarven fra cirkusverdenen. Museet rummer en imponerende samling af genstande, kostumer, plakater, fotografier og memorabilia relateret til cirkus. Derudover tilbyder Cirkusmuseet ofte særlige arrangementer, forestillinger og workshops relateret til cirkusverdenen, hvilket gør det spændende for både børn og voksne. Bakke Top Trine Bakke Top Trine er den ene af "De 6 kæmper" af Thomas Dambos skulptur trolde fra 2016. De 6 trolde er gemt rundt omkring på Vestegnen, heriblandt Bakke Top Trine, som ligger ved Filmen, og kigger udover Avedøresletten. Kulturhus Risbjerggaard Et levende kulturelt centrum, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter og arrangementer for lokalsamfundet. Ud over sine kulturelle aktiviteter fungerer Risbjerggaard også som et sted for fællesskab og socialt samvær. Det er et sted, hvor folk kan mødes, udveksle ideer, og deltage i forskellige former for kreativt og intellektuelt engagement.

Boblberg app

Download Boblbergs app 🫧

Gør Boblberg-oplevelsen bedre og nemmere for dig selv ved at hente vores gratis app! På den måde går du ikke glip af beskeder og nye opslag. Hent den her:

Foreninger i Hvidovre

Uanset om dine interesser ligger inden for sport, kulturelle arrangementer, naturoplevelser eller sociale begivenheder, er der noget for enhver smag. Boblberg har gjort det muligt for brugerne at opdage lokale foreninger og samtidig har det givet foreningerne en platform til at øge deres synlighed. Uanset om du er ny i området eller en garvet lokal, så er Boblberg det ideelle sted til at finde ligesindede og deltage i spændende aktiviteter i Hvidovre.

by

Bydele i Hvidovre

Avedøre Bydelen har en blanding af boligområder, industriområder og naturskønne områder, der tiltrækker både lokale beboere og besøgende. Desuden har Avedøre gode faciliteter såsom skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og offentlig transport, hvilket gør det til et praktisk og behageligt sted at bo. Friheden Friheden er en velkendt og livlig bydel i Hvidovre Kommune. I Friheden findes der et væld af faciliteter, herunder skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, restauranter og fritidsaktiviteter. Dette gør det til et praktisk og bekvemt sted at bo, hvor alle ens daglige behov kan opfyldes inden for kort afstand. Hvidovre Nord Boligområderne i Hvidovre Nord består hovedsageligt af forskellige typer boliger, herunder enfamiliehuse, rækkehuse og lejlighedskomplekser. Der er en bred vifte af boligstilarter og størrelser, hvilket gør området attraktivt for forskellige befolkningsgrupper.

Fandt du inspiration til at søge nye fællesskaber i Hvidovre og omegn?

Kom i gang i dag, og skab nye oplevelser og minder med nye venner og bekendtskaber fra Boblberg. Gør som 612.744 andre og opret din gratis profil. Velkommen til fællesskabet!

Opret dig gratis her