Boblberg logo

Sociale fællesskaber i Høje-Taastrup

Her på siden kan du blive inspireret til at møde nye mennesker og finde nye fællesskaber i dit lokalområde. Bliv bekendt med Boblberg, Danmarks største online medie for fællesskaber og læs om, hvordan andre har brugt app'en til at øge netværket og få flere venskaber og oplevelser i Høje-Taastrup.

Boblberg i Høje-Taastrup

Boblberg er et dansk medie, tilgængelig som både app og en hjemmeside. Boblberg handler om sociale fællesskaber, og er et sted, hvor du kan møde nye bekendtskaber fra dit lokalområde, som du kan dele dine interesser med. Boblberg er for alle, og er ideelt, hvis du søger flere venner og veninder, træningspartnere, madklubber, rejsefæller, samtaler med ligesindede, kreative grupper eller fx nogen at dele oplevelser med! Når du opretter dig på Boblberg, får du adgang til at se indholdet, og alt det som andre søger efter. Måske møder du allerede på dine næste bekendtskaber i dag... Velkommen til et univers af sociale fællesskaber.

Ældre damer går tur
Fyr på cafe
To veninder sidder på en bænk
Billede af Louise

Efter flytning og ensom periode fandt Louise to nye veninder gennem Boblberg

Da Louise flyttede sammen med sin kæreste langt fra sin egen hjemby, blev de trygge rammer skiftet ud med uvante omgivelser og lange ensomme hverdage. Det blev kun sværere da hendes gamle veninder begyndte at tage afstand. Louise tog derfor et aktivt valg om at finde nye veninder gennem Boblberg. Louise sprang ud i det, selvom det var et svært skridt da hun bl.a. lider af borderline og angst. På Boblberg mødte hun Sarah og Pernille, som hun bl.a. spiller spil, drikker vin, går på café og går ture med – og bedst af alt, så kan de tre veninder snakke sammen om alt. ”Boblberg er et rart sted, og jeg har kun oplevet gode ting og mødt søde mennesker. Mange har svært ved at møde nye mennesker, og her kan jeg virkelig kun anbefale Boblberg - Spring ud i det!" Louise, Høje-Taastrup - bruger af Boblberg

Lokalt indhold fra Høje-Taastrup

Opret din egen bobl på Boblberg 🫧 Eller skriv til alle de andre bobler! Boblberg fungerer som en opslagstavle for fællesskaber, hvor folk laver bobler med personligt indhold om dem selv. Det er valgfrit, om du vil lave din egen bobl, som andre kan se og skrive til, eller om du vil nøjes med at skrive til andre via deres bobler. Med +550.000 brugere er der helt sikkert også personer og indhold, der matcher dig og dine interesser! Her kan du se et lille udpluk af bobler, der er oprettet lokalt i Høje-Taastrup:

Hedeland Opera

Seværdigheder, aktiviteter og oplevelser i Høje-Taastrup

Der findes mange bud på, hvad du kan se og opleve med nye bekendtskaber fra Boblberg! Her er nogle gode idéer til seværdigheder i Høje-Taastrup! Hedeland Hedeland er et stort naturområde beliggende i Høje-Taastrup Kommune. Det strækker sig over ca. 15 kvadratkilometer og omfatter en varieret blanding af skove, enge, søer og bakker. Området er kendt for sin naturskønhed og er et populært udflugtsmål for lokale såvel som besøgende udefra. Hedeland er også vært for forskellige kulturelle begivenheder og arrangementer året rundt, herunder koncerter, teaterforestillinger og kunstudstillinger. City 2 City 2 er et stort indkøbscenter beliggende i Taastrup, og med mere end 100 butikker kan du få en omfattende shopping oplevelse. Udover et væld af butikker findes der også adskillige restauranter og caféer, og i centerets nederste plan findes forskellige aktiviteter som minigolf og andre spil for hele familien!

Bliv klogere på Boblberg

Klik og læs mere om, hvad Boblberg er for et medie, og hvordan du også kan bruge Boblberg på andre måder - læs bl.a. om Julevenner, Nytårsvenner, sjove fun-facts, Fællesskabsprisen og partnerskabet med Røde Kors.

Trolden Teddy Venlig

Teddy Venlig I Høje-Taastrup findes en af De 6 Glemte Kæmper, som er placeret rundt på vestegnen. Kæmpe trolden i Høje-Taastrup hedder Teddy Venlig, og kan findes i naturen, hvilket er en sjov udflugt og oplevelse for familien! Kroppedal Museum Museet fokuserer primært på lokalhistorie og kultur i Høje-Taastrup og omegn. På Kroppedal Museum kan besøgende udforske forskellige udstillinger indenfor arkæologi, landbrugshistorie, lokalindustri, hverdagsliv og meget mere. Museet tilbyder også særlige aktiviteter og arrangementer, herunder foredrag, workshops og guidede ture, der giver indblik i områdets historie og kulturelle arv. Taastrup Teater & Musikhus Taastrup Teater & Musikhus tilbyder et væld af underholdning, comedy, koncerter, teater og børneforestillinger! Teateret og musikhuset har flere scener og sale med forskellige kapaciteter, der kan rumme både store og små begivenheder. Hedeland Opera I Høje-Taastrup ligger også Opera Hedeland, som er en kæmspestor udendørs scene - faktisk Danmarks største. Hvert år udføres imponerende operaudførelser midt i det smukke hedelandskab.

Hent Boblberg's gratis app 🫧

Du kan med god samvittighed hente den gratis app og gøre din Boblberg oplevelse meget bedre og nemmere! Du kan nemt holde dig opdateret på det nyeste indhold og sikre dig, at du ikke går glip af, når andre skriver til dig!

Find reservebedste og bonus familie på Boblberg

Det er blevet populært for mange familier at søge efter reservebedste og andet bonus familie på Boblberg. Nogle familier, og single forældre, ønsker sommetider lidt hjælp i hverdagen, hvorimod det for andre familier i handler om at få en ældre relation ind i børnenes liv, måske fordi de ikke har nogle bedsteforældre, eller fordi de bor langt væk. Samtidig også ældre personer, som "tilbyder" sig som reservebedsteforældre for børnefamilier på Boblberg. Ofte er det ældre mennesker, som ikke selv har nogle børnebørn eller nogle, som måske har tid tilovers og gerne vil være der for en lille familie, der har brug for det.

Astrid og Annette

Annette er reservebedste for Astrids døtre ❤️

Som solomor med tysk ophav manglede Astrid en bedsteforældre til sin datter - gerne en person, der var tæt på. Derfor søgte hun en ‘reservebedste’ på Boblberg, og fandt frem til Annette. "Jeg er pensionist og har pludselig fået masser af tid, så jeg tænkte: “det kan jeg bruge til noget godt"", siger Annette, der nu er reservebedste til Asta på to år og Vega på en måned.

Bliv en del af fællesskabet!

Når du har oprettet dig, og er kommet ind i Boblberg-universet, vil du blive overvældet af et stort og alsidigt fællesskab af mennesker, der deler deres interesser! Opret dig i Høje-Taastrup Kommune og gå på opdagelse blandt lokale fællesskaber i dit nærområde!

Luftbillede af Taastrup

Byer i Høje-Taastrup Kommune

Taastrup Taastrup er den største by i Høje-Taastrup Kommune og fungerer som et vigtigt handels- og kulturelt centrum. Byen har en travl bymidte med et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturelle faciliteter. Taastrup Station er en central transportknudepunkt, der forbinder byen med resten af Storkøbenhavn. Sengeløse Sengeløse er en mindre by beliggende nord for Taastrup. Byen er præget af et roligt og landligt miljø med et tæt lokalsamfund. Sengeløse har en historisk kirke og tilbyder naturrige omgivelser med marker og skovområder. Vridsløsemagle Vridsløsemagle er kendt for sine smukke landbrugsområder og idylliske atmosfære, og byen har en traditionel og hyggelig landsbykirke. Hedehusene Hedehusene er en forstad til København beliggende nordvest for Taastrup. Byen har gennemgået en betydelig udvikling og har en blanding af moderne boligområder og industriområder. Hedehusene er også hjemsted for Hedeland Naturpark, der tilbyder rekreative muligheder som vandreture og cykling. Reerslev En mindre landsby beliggende i den nordlige del af Høje-Taastrup Kommune. Byen er kendt for sit landlige præg med landbrugsjord og åbne marker. Reerslev har en charmerende atmosfære og tiltrækker folk, der sætter pris på ro og natur.

Foreninger i Høje-Taastrup

Er du interesseret i at udforske de forskellige foreninger i dit lokalområde? Vi har gjort det nemt for dig på Boblberg. Med blot et enkelt klik på 'Foreninger' får du en overskuelig liste over foreninger i Høje-Taastrup Kommune. Her finder du oplysninger om hver enkelt forening samt deres placering på et kort. På listen over foreninger på Boblberg kan du også hurtigt få adgang til foreningernes hjemmesider med blot et enkelt klik. Hvis din forening endnu ikke er registreret på Boblberg, kan du oprette den her. Dette vil øge synligheden for mange brugere på platformen.

Er du klar til at springe ud i det og finde nye fællesskaber i Høje-Taastrup?

Gør det utroligt nemt at opdage nye venskaber og fællesskaber ved at oprette dig på Boblberg! Her mødes tusindvis af mennesker dagligt og danner nye fællesskaber baseret på fælles interesser. Er du nysgerrig på, hvad andre i Høje-Taastrup søger efter? Tag et kig på det og bliv en del af fællesskabet sammen med de 612.754 andre, der allerede er aktive på platformen.

Opret dig gratis her