Boblberg logo

Fællesskaber i Gribskov

Er du på jagt efter meningsfulde nye fællesskaber? Så er du havnet det helt rette sted. På Boblberg har du mulighed for at opbygge nye venskaber og lære mennesker at kende, som deler dine interesser. Der er altid plads til flere gode venskaber! Så tøv ikke og kast dig ud i det, mens du udforsker de fællesskaber, Gribskov har at byde på.

Boblberg i Gribskov

Er du på udkig efter muligheden for at skabe værdifulde venskaber i dit lokalområde? I Gribskov Kommune blomstrer sociale fællesskaber, og der er en rig mulighed for at møde nye mennesker og begynde nye venskaber. Hvis du er nysgerrig efter at opdage, hvad folk i dit område søger og deler af interesser, behøver du blot at tilmelde dig på Boblberg og vælge Gribskov Kommune for at udforske alle 'boblerne' (opslag). Her deler folk om sig selv og de interesser, de gerne vil dele med andre, og det er her, nye venskaber har deres begyndelse.

Billede af Trine

Trine kom godt videre i sit liv efter skilsmisse via Boblberg

I kølvandet af en skilsmisse havde 37-årige Trine ikke mange veninder tilbage. Dem, der var tilbage, var hendes søster og kusiner – og selvom hun har et rigtig godt forhold til dem, ønskede hun at stifte flere bekendtskaber. Derfor oprettede hun sig på Boblberg, og startede med at kigge lidt rundt blandt alle boblerne. Da Trine følte sig klar til at stifte bekendtskaber med andre på denne lidt anderledes måde, oprettede hun selv en bobl, hvor hun søgte efter nye bekendtskaber. I dag har Trine fundet to rigtig søde piger at skrive med gennem Boblberg, og hun synes det dejligt at have nogle veninder, som hun kan tale med til hverdag. ”Jeg blev hurtigt klar over, at det var kvindelige venskaber, jeg ledte efter. Altså den der rigtig gode veninde, man kan tale med alt muligt om.” Trine, Helsinge

Billede af Flemming

På Boblberg fandt Flemming en cykelmakker til at udforske cykelruter sammen med

Flemming på 54 år havde et brændende ønske om at finde en cykelmakker til at udforske naturen i området, hvor han bor. Derfor lavede Flemming en bobl på Boblberg, hvor han skrev lidt om sig selv, og tankerne omkring at finde en cykelmakker. Flemming kom i kontakt med Gregers, som nu har lavet en fast aftale om at cykle med hinanden på tirsdage og torsdage. For Flemming var Boblberg den bedste løsning, da han nemt og effektivt fik spredt sin cykelglæde til ligesindede. ”Jeg er stadig aktiv på Boblberg, så hvis andre vil cykle, skal de bare skrive.” Flemming, Dronningmølle

Bobler i Gribskov

Når du opretter dig på Boblberg, får du som udgangspunkt adgang til at se andres opslag, også kaldet 'bobler'. Når du finder en bobl, som du synes virker interessant, kan du klikke på den og skrive til vedkommende, der har oprettet boblen. Det er sådan, folk kommer i kontakt med hinanden på Boblberg. Når/hvis du får lyst til at oprette din egen bobl, bestemmer du helt selv, hvad der skal stå i din bobl. Det er en god idé at skrive lidt om dig selv, samt hvilke interesser du har, og eventuelt gerne vil dele med andre. Du kan for eksempel søge nye venskaber, en træningsmakker, nogen at dele oplevelser med, som koncerter, rejser, kulturelle oplevelser, mm., eller du kan eventuelt starte en mad- eller strikkeklub. Det er helt op til dig. Herunder kan du se nogle eksempler på bobler fra andre personer fra Gribskov-området:

Livet kan være så fedt :-)
Livet kan være så fedt :-)

Hej og velkommen til min profil. Jeg søger nye venner M/K og bor selv i Helsinge. Grundlaget for et venskab er noget konkret at være fælles om. Mine interesser er b.la: vandreture, MTB, madlavning, brætspil, samspil med instrumenter, praktisk arbejde og endagsture til Skåne. Min personlighed er både introvert og ekstrovert. Derudover er jeg ærlig og trofast og går ikke af vejen for et godt grin, heller ikke af mig selv. Håber vi ses ? PS. Dette opslag er postet 19 November 2022

Søger veninde til Zumba sjovt
Søger veninde til Zumba sjovt

Hej alle i Gribskov. Jeg er 43 og vil prøve mit held her ;) Vil hjertens gerne finde en jeg kan går sammen med til et Zumba hold i Gribskov. Jeg elsker bare Zumba. Og jeg skal nok få trainet et par kilo væk 🤪 Så gerne én, som har tid i løbet af ugen, for at komme ud og motionere lidt med mig. Fitnesscenter kan også gå 😅 Lige nu har sofaen plus lidt dovenskab fanget mig 🥴 Så skriv bare og redde mig, jeg bider ikke 😍💗 Jeg er tysker, så undskyld for stavefejl 🥴 (Nov 23')

Søger nye bekendtskaber
Søger nye bekendtskaber

Mit navn er Christian jeg er 29 og næsten lige flyttet til gribskov og kender ikke nogen.. så håber jeg kan finde nye bekendtskaber her

Gå makker/venner søges..
Gå makker/venner søges..

Da jeg prøver at komme lidt i form igen så kunne jeg godt bruge en eller flere gå makkere til at starte med. Kan det lede til et venskab er det også skønt. Venner kan man aldrig få for mange af. Jeg er 43år og bor i Helsinge, er singlefar og har to drenge på henholdsvis 2 og 12 år i dele ordning. Kører på mc gerne til Sverige eller Norge og nyder generelt outdoor livet. Så hvis nogen har samme interesser er de meget velkomne til at kontakte mig.

Trænings makker.
Trænings makker.

Jeg søger en super frisk person, der har lyst til at træne 2 x om ugen. Gerne i Helsinge fitness ell ude i naturen. Jeg er pt ikke i god form, men det kan der laves om på :-) Jeg kan træne formiddag/eftermiddag også i weekenderne. Opslaget er fra 22. juli 2023 Dbh Britt

De 4 største byer i Gribskov

Gribskov består af flere byer og landsbyer, som alle har hver deres at byde på. Herunder nævnes de fire største og mest kendte byer i Gribskov:

Gadekøret i Helsinge

Helsinge Helsinge er den største by i Gribskov Kommune og fungerer som et centralt handels- og kulturmødested i området. Helsinge har en lille gågade med både kendte og lokale forretninger, samt et udvalg af forskellige caféer. Byens gågade er bindeled mellem Helsinge Station og Gribskov Gymnasium i den ene ende, og byens gadekær i den anden ende. Helsinge har flere folkeskoler, og huser Gribskov Gymnasium, der samler elever fra hele kommunen. Derudover også et bibliotek, svømmehal, rideskole, padelcenter og ikke mindst en masse sportsfaciliteter, som gør byen til et attraktivt sted for familier. En af Helsinges samlingspunkter er idrætsanlægget Helsinge Hallerne, som tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter for alle aldre, herunder bl.a. gymnastik, svømning, fodbold, tennis, squash, håndbold, TRX og meget mere. Der er altid mennesker og aktiviteter at finde i Helsinge Hallerne. Et andet sted i byen, hvor der altid er liv at finde, er i Kvickly Helsinge, som ligger centralt i Helsinge, og huser både byens apotek, bager, slagter, juletræssalg og ikke mindst Spisekrogen i Kvickly Helsinge, som gæster mange sultne maver og afholder private arrangementer.

Gilleleje havn

Gilleleje Gilleleje er en smuk kystby, som bl.a. er kendt for sin maleriske fiskerihavn, idylliske strande og charmerende atmosfære. Gilleleje tiltrækker både lokale og turister med sine friske fiskemarkeder, hyggelige restauranter og muligheder for havaktiviteter som sejlsport og fiskeri. Denne kystby har også en rig historie, og dens maritime karakter giver den en unik og afslappet atmosfære. Det er særligt besøgsværdigt at tage til Gilleleje Havn, hvor du bl.a. finder en række populære restauranter langs havnen, som tilbyder lækker mad og en fantastisk udsigt. Nogle af de populære restauranter på havnen i Gilleleje omfatter: Restaurant Gilleleje Havn, Restaurant Pynten, Gilleleje Fiskerestaurant, Restaurant Gilleleje Strand og Restaurant Far til 4. Gilleje har også sin egen biograf samt Kulturhavn Gilleleje, som er byens omdrejningspunkt for aktiviteter året rundt. Derudover er Gilleleje kendt for sin årlige 3-dags festival Bakkefest, som gæster mange festglade mennesker og kendte kunstnere hvert år.

Strandhusene i Tisvildeleje

Tisvildeleje Tisvilde, som byens også ofte kaldes, er kendt for sine skønne strande, naturskønne omgivelser, dejlige sommerhuse og en livlig sommerstemning. Tisvildeleje tilbyder besøgende en afslappet atmosfære med lokale caféer, små butikker og restauranter langs hovedgaden. Byen er også omgivet af Tisvilde Hegn, en stor skov med vandrestier, der tilføjer et naturligt element til oplevelsen. Tisvilde er et populært feriemål for både lokale og turister, der ønsker at nyde sol, sand og hav. byen er ligeledes en populær by og destination for mange kendte personligheder, både danske som internationale, som finder byen attraktiv. Indenfor de seneste år er Tisvilde blevet særligt kendt for Musik i Lejet, som er en yderst populær 3-dags festival beliggende i vandkanten. Hvert år i uge 29 tiltrækkes et bredt publikum af musikelskere, som kommer for at nyde charmen, den unikke stemning og koncerter med havudsigt.

Rapsmarker

Græsted Græsted er en hyggelig by, som er kendt for sin rolige og charmerende karakter. Græsted er kendt for at være hjemstedet for Karen Blixen, en berømt dansk forfatter, og hendes hjem, Rungstedlund, ligger i nærheden. Byen tilbyder også adgang til den smukke natur i Nordsjælland, herunder skove og strande, der gør det til et attraktivt sted for udendørs aktiviteter som vandreture og cykling. Med sin rolige atmosfære og kulturelle betydning er Græsted et dejligt sted at besøge og udforske. I Græsted ligger også det helt unikke, Nordic Park, som er et fantastisk ferie- og konferencecenter. Nordic Park er værter for en række forskellige aktiviteter, og tilbyder spændende faciliteter som ridelejr, teambulding, kurser, tapasaftener mm., og ikke mindst skønne ferieboliger for hele familien. Derudover huser Nordic Park selskabslokalet Valhalla, som danner de mest fantastiske rammer for bryllupper, runde fødselsdage og meget mere.

Lær Boblberg bedre at kende

Er du nysgerrig på Boblberg? Her kan du læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger platformen samt, hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:

Fyret i Gilleleje
Tisvilde hovedagde
Tisvildeleje strand
Billede af Sarah

Fandt nye bekendtskaber på Boblberg efter at have været ensom i mange år

Sarah på 22 år søgte efter "venskaber for ensomme" på nettet, da hun i mange år havde været ensom og siddet med en følelse af, at hun ikke altid har passet ind. Heldigvis dukkede Boblberg op, og her kom Sarah i kontakt med overraskende mange personer. Nogle er blevet til gode bekendtskaber, andre til gode veninder, imens nogle er blevet rigtig gode penneveninder, som sad med samme følelse som Sarah. Sarah har fået nye bekendte og venner ud af Boblberg, men vigtigst af alt har hun fundet ud af, at hun ikke var alene med den følelse, hun sad med. ”Jeg har i mange år været ensom og haft en følelse af, at jeg ikke altid har passet ind. Men så fandt jeg endelig Boblberg, hvor jeg kunne skrive med andre, der kender den følelse, som jeg sidder med." Sarah, Helsinge

lorem ipsum

Susanne går faste gåture med ny veninde og hendes hund

68-årige Susanne havde hørt om Boblberg til et seniorevent i kommunen og tænkte, at det var en oplagt mulighed til at finde en at gå nogle ture med. Susanne er en aktiv kvinde, der holder af at holde sig i gang i hverdagen, men hun savnede noget selskab og motivation på turene. Efter at have oprettet sig på Boblberg var der særligt én bobl, som vækkede Susannes interesse. Det var en bobl oprettet af Dorte og hendes hund Zeus, som søgte en at gå ture med, ligesom Susanne. De aftalte at mødes og fandt hurtigt ud af, at de havde super god kemi. I dag ses Susanne, Dorte og Zeus to gange om ugen til gåture. De nyder hinandens selskab, og bl.a. meget om lydbøger, som er en fælles interesse. Susanne har stadig mod på at søge flere interesser på Boblberg, da hun synes, det er fedt, at hun kan se, hvad der sker i hendes nærområde. ”Der er stort set ikke noget, du ikke kan søge på Boblberg.” Susanne, Gilleleje

lorem ipsum

Download Boblberg app 🫧

Hav altid Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

Musik i Lejet

Årlige aktiviteter og begivenheder i Gribskov

Hvert år afholdes der tilbagevendende aktiviteter og begivenheder rundt omkring i Gribskov. Herunder nævner vi nogle af de største årlige aktiviteter: Kulturnat i Helsinge Helsinge Kulturnat er en årlig tilbagevendende begivenhed, der finder sted i Helsinge by. Det er en festlig og hyggelig aften, hvor lokalbefolkningen samles. Som en del af kulturnatten i Helsinge holder de lokale butikker længere åben, og flere af dem kører med gode tilbud i aftenens anledning. Derudover kan du hygge dig i div. boder og barer, og der opsættes en scene med live musik og lokal underholdning fra div. foreninger. Musik i Lejet Denne populære festival bliver afholdt hvert år i uge 29, og gæster utroligt mange besøgende både til selve festivalen, og ligeledes blot for at nyde stemningen i Tisvilde hovedgade. Musik i Lejet er en 3 dages eksklusiv festival, beliggende helt nede i vandkanten, hvor du kan stå med tæerne i sandet og lytte til koncerterne. Bakkefest i Gilelleje Bakkefesten er en elsket og populær tradition, der samler lokale beboere såvel som besøgende fra fjern og nær. Festivalen strækker sig over flere dage og byder på en bred vifte af aktiviteter og livemusik fra nogle af Danmarks største kunstnere. Bakkefest afholdes hvert år i juli måned.

Luftbillede af Gilleleje Havn

Tisvilde Loppemarked I løbet af hver sommer afholdes der loppemarked på Birkepladsen hver weekend. Et hyggeligt lokalt arrangement, hvor fællesskaber mødes og der pruttes om priserne. Der vil være kaffe til de voksne, og popcorn til børnene. Kulturhavn i Gilleleje Kulturhavn er et spændende og kreativt kulturcenter, der beriger Gillelejes kulturliv. Kulturhavnen huser kunstgallerier, udstillinger og atelierer, der præsenterer værker af både lokale kunstnere og internationale talenter. Derudover tilbyder den en række kulturelle begivenheder såsom koncerter, teaterforestillinger, litterære arrangementer og workshops, der appellerer til et bredt publikum. Gang i Gribskov En årlig begivenhed, der afholdes for en masse folkeskoleklasser fra skoler rundt omkring i kommunen. Eleverne samles til en motionsrig dag i Helsinge Hallerne, hvor der er fokus på motion, sundhed og fællesskab. Gilleleje Havnefest Denne festlige begivenhed tiltrækker både lokale beboere og besøgende og skaber en livlig atmosfære ved havnen. Havnefesten byder på en bred vifte af aktiviteter og underholdning for hele familien. Det inkluderer ofte musikoptrædener med livebands, hvor folk kan danse og nyde musikken langs havnekajen. Der er også madboder med friskfanget fisk og andre lækkerier fra havet samt forskellige kulinariske oplevelser.

Foreninger i Gribskov

Har du brug for nemt at finde lokale foreninger i dit område? Du kan nu opdage dem med blot et enkelt klik her på Boblberg. På Boblberg's hjemmeside er der en "Foreninger" knap, der giver dig øjeblikkelig adgang til en oversigt over foreninger i Gribskov Kommune. Du kan læse korte beskrivelser af, hvad hver forening tilbyder, og få direkte links til deres hjemmesider for yderligere information. Derudover indeholder Boblberg's foreningssektion et kort, der viser, hvor de forskellige foreninger er placeret i Gribskov geografisk. Dette gør det lettere for dig at se, hvor tæt du er på hver enkelt forening, og kortet tilbyder endda vejvisning via Google Maps. Dette foreningsmodul er en ideel mulighed for foreninger, der ønsker at øge deres synlighed og nå ud til en ny målgruppe.

Solnedgang
Solnedgang på stranden
Musik i Lejet
Halmballer

Øvrige mindre byer og landsbyer i Gribskov

Der findes en masse små byer og landsbyer i Gribskov. Hver og en har de noget unikt og fredligt over sig. Det er små landsbyer, som er omgivet af smuk natur, fredlige grønne områder og en idyllisk atmosfære, samt en masse fællesskab og små lokalsamfund, der gør det værd at bosætte sig. Her er et udpluk af nogle af de små landsbyer i Gribskov: Vejby - Blistrup - Ramløse - Annisse - Rågeleje - Skærød - Kagerup - Smidstrup - Mårum - Holløse

Blev du inspireret?

Opret dig gratis og skab dine egne fællesskaber i Gribskov. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 599.777 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her