Boblberg logo

Nye fællesskaber i Gladsaxe Kommune

Søger du en ny ven, veninde eller et nyt fællesskab i Gladsaxe, så er du kommet det rette sted. Her kan du blive bekendt med Boblberg, som er stedet for nye fællesskaber og venskaber i dit nærområde. Rul ned og bliv inspireret af gode historier og oplevelser omkring fællesskaber i Gladsaxe og omegn!

Boblberg i Gladsaxe Kommune

Boblberg er et dansk medie for skabelse af nye venskaber og bekendtskabe. Du kan bruge Boblberg til at møde nye mennesker i dit lokalområde og finde nogle at dele dine interesser med. Søg evt. en oplevelsesgruppe, en madklub, en træningsmakker, kreative fællesskaber eller generelt bare nye venner og veninder at bruge fritiden sammen med. Det er altid gratis at oprette sig på Boblberg, og derefter kan du se indhold fra Gladsaxe om omegn - Hop ind og bliv en del af fællesskabet nu

Billede af Morten

Som ny i byen blev brætspil og cocktails startskuddet til tre nye venskaber via. Boblberg

Som tilflytter fandt Morten på 33 år det svært at opretholde kontakten til sine gamle venner, og valgte derfor at søge nye bekendtskaber på Boblberg. Morten har en stor interesse for brætspil, og har netop fundet tre gode venskaber til at dele lige netop denne interesse med. Sammen mødes de til brætspil over en kaffe, øl eller cocktail, og er nu også begyndt at invitere deres kærester/koner med til brætspilsaftenerne. - Morten, Søborg

Personligt indhold i Gladsaxe

På Boblberg handler det om at oprette "bobler", hvor man søger nogle at dele sine interesser med. Det er valgfrit, om du vil lave din egen 'bobl' eller nøjes med at henvende dig til allerede eksisterende bobler. Herunder kan du se et udpluk af bobler i Gladsaxe - derefter håber vi du selv vil udforske resten. God fornøjelse!

Søger ny venner
Søger ny venner

Hey Jeg hedder Mads Ole er 18 år og Kommer fra Gladsaxe. Søger nye Venskaber. Så skriv gerne til med 

Søger venner til sociale oplevelse.
Søger venner til sociale oplevelse.

Hej jeg er en mand på 54 som er positiv,udadvendt og empatisk søger venner til gåture,koncerter,kortspil,brætspil,se fodbold og håndbold m,m

Søger veninde(r)
Søger veninde(r)

Hej alle💗 Jeg er en pige på 22 år, som har en meget lille vennekreds, og som jeg sjældent ser. Jeg har derfor længe kunne tænke mig nogle veninder, men ikke aktivt søgt. 💚Lidt baggrund til hvorfor jeg søger; Jeg blev alvorligt syg i februar, og det resulteret i at jeg måtte opsige mit studie job, og derfor også social samvær med kollegaerne. Jeg kan mærke at jeg er blevet en smule ensom. 💚Hvad jeg laver; Til dagligt studere jeg til kemiingeniør på DTU, og glæder mig til at komme tilbage til studiet igen til september. Jeg ikke den store festabe og har egenligt ikke lyst til druk og byture. Jeg kan dog sagtens tage en drink på en hyggelig café. 💚Mine interesser; Jeg holder af at gå lange ture, være kreativ, bage, lave mad, debaterede og snakke om alt mellem himmel og jord. 💚skriv hvis; Du kunne ønske en veninde som overståede, der frisk til at mødes et par gange om måneden, samt snakke/skrive i telefon med en gang i mellem, jamen så hver ikke bange for at skrive en besked

Trænings makker søges nær søborg
Trænings makker søges nær søborg

Mand 30år i par forhold Jeg søger en trænings makker lige pt træner jeg i loop men er meget fleksibel håber der findes en makker til mig

Vandrevenner
Vandrevenner

Hej Jeg håber herigennem ,at finde nogle der har lyst til, at vandre i vores dejlige natur. Er en udadvendt person, social,og nem,at snakke med. Forestiller mig, at det på længere sigt, kan blive til vandreture forskellige steder i vores land. Glæder mig til at høre fra jer.Jeg bor i Gladsaxe.

Et fællesskab du ikke vil fortryde! 🫧

Når du opretter dig, får du bare adgang til at se, hvad alle andre søger efter. Du er garanteret at se opslag fra folk med samme interesser som dig! Hvis du har lyst, kan du også oprette dit eget opslag - først her kan andre se dig på Boblberg. Det tager 1 minut at få adgang til fællesskabsuniverset.

gladsaxe dagen

Seværdigheder, aktiviteter og begivenheder i Gladsaxe

Hvert år afholdes der mange forskellige aktiviteter og begivenheder i Gladsaxe. Derudover er det også en kommune med mange flotte og historiske seværdigheder, som vi kort vil beskrive herunder. Gladsaxe Dagen Gladsaxedagen, som typisk afholdes en af de sidste lørdage i august, er et livligt mødested for både byrådspolitikere og borgere. Her kan man opleve et væld af foreninger, lækker mad, musik og teater. Bagsværdfortet Bagsværdfortet er et historisk udflugtsmål, der tiltrækker med sin rige historie og arkitektur. Udforsk fortets charme gennem guidede ture og kulturelle arrangementer og nyd den omkringliggende natur. Aldershvile Slotspark Aldershvile Slotspark er et smukt rekreativt område, hvor historie og natur mødes. Gå på opdagelse blandt de grønne områder og de gamle bygninger, der vidner om områdets rige fortid.

bådtur bagsværd

Bibliografen Bibliografen er mere end bare et bibliotek - det er et kulturelt samlingspunkt for lokalsamfundet. Her kan venner mødes, udforske litteraturens verden og deltage i spændende arrangementer. . Hareskoven Hareskoven, nordvest for København, er et smukt naturområde med dybe skove og åbne marker, perfekt til afslappende gåture og naturoplevelser, der genopfrisker sindet. Der er derudover masser af mountainbike spor. Bådfarten Bagsværd bådfart er en idyllisk måde at udforske søens skønhed på. Med stilhedens sus og naturens omfavnelse kan man sejle stille og roligt gennem søens spejlblanke vande og lade sig fordybe i den omkringliggende natur.

Billede af Morten

Stine fandt barselsveninder til gåture og middage på Boblberg

Stine på 30 år havde brug for, at der skulle ske lidt mere under hendes barsel. Hun er meget socialt anlagt, og hun tøvede derfor ikke med at oprette en bobl på Boblberg. Her søgte hun efter barselsveninder, hvilket medførte nye fællesskaber under to af hendes barsler. På Boblberg mødte hun nemlig to kvinder, som også selv var på barsel. De mødtes hver uge til gåture, hygge og snakke – og Stine og den ene kvinde mødtes også til middage sammen med deres mænd. ”Jeg syntes, det lød spændende – jeg havde brug for at være sammen med andre, der var samme sted som mig selv, nemlig på barsel.” - Stine, Gladsaxe

Lokale foreninger på Boblberg

Det er også muligt at finde foreninger i dit område på Boblerg.dk. Her har vi lavet en liste over aktive foreninger i Gladsaxe, samt en kort beskrivelse og direkte link til foreningernes hjemmeside. Ligeledes vil du også se er kort, der viser foreningernes geografiske placering, hvis de har noteret deres adresse, og du kan få hjælp til at finde vej. På denne måde kan du nemt skabe dig et overblik over, hvilke foreninger, der findes og tilbyder aktiviteter i nærheden af dig.

Se foreninger i Gladsaxe

Download Boblbergs app 🫧

Download vores gratis app, hvor du nemt kan tilgå dine bobler, beskeder og meget mere. På den her måde har du altid dine nye venner og fællesskaber lige ved hånden.

Byer i Gladsaxe Kommune

Gladsaxe er en kommune, der favner meget bredt, og den har mange spændende byer. Der er byer, som er meget naturskønne og byer, der er mere centrale og har byliv. Herunder præsenteres nogle af kommunens største byer. Gladsaxe Gladsaxe er en livlig forstad nordvest for København, med en befolkning på omkring 69.000 indbyggere. Med sin moderne infrastruktur og grønne områder tilbyder Gladsaxe et dynamisk bymiljø, hvor beboere og besøgende kan nyde et væld af kulturelle tilbud, shoppingmuligheder og rekreative aktiviteter. Buddinge Buddinge, en hyggelig forstad til København, huser omkring 26.000 indbyggere. Med sin charmerende atmosfære og gode infrastruktur tilbyder Buddinge en behagelig blanding af byliv og natur. Her finder man lokale butikker, grønne områder og kulturelle begivenheder, der giver byen sin særlige karakter og gør den til et attraktivt sted at bo og besøge.

Luftbillede over by
natur
Smuk sø i Gladsaxe

Mørkhøj Mørkhøj huser omkring 8.000 indbyggere. Byen er kendt for sit rolige og familievenlige miljø samt sin nærhed til både byliv og naturskønne områder. Med lokale faciliteter, grønne parker og gode transportforbindelser er Mørkhøj et ideelt sted for dem, der søger en afbalanceret livsstil tæt på hovedstaden. Bagsværd Bagsværd, en charmerende by nordvest for København, huser omkring 12.000 indbyggere. Med sin blanding af moderne faciliteter og naturskønne omgivelser tilbyder Bagsværd et attraktivt sted at bo og besøge. Byen er kendt for sin smukke sø, rekreative områder og gode offentlige transportforbindelser. Derudover har Novo Nordisk en stor afdeling i Bagsværd, som yder mange arbejdspladser. Søborg Søborg, en livlig forstad nordvest for København, med en befolkning på omkring 30.000 indbyggere. Med sin blanding af moderne boligområder, lokale butikker og grønne parker tilbyder Søborg et attraktivt og familievenligt miljø. Byen er også kendt for sin historiske arv.

Fik du lyst til at udforske fællesskaber i Gladsaxe?

Så gør som 612.737 andre og opret dig på Boblberg i dag! Det er aldrig for sent at skabe nye forbindelser og øge dit sociale netværk. Man kan ikke have for mange mennesker og relationer i sit liv. På Boblberg er der plads til alle!

Opret dig gratis her