Boblberg logo

Fællesskaber i Fredensborg

Er du på udkig efter nye værdifulde fællesskaber? Så er du landet det helt rigtige sted. På Boblberg har du mulighed for at finde nye venner og bekendtskaber, som du kan dele dine interesser med. Spring ud i det og opdag fællesskaberne i Fredensborg

Boblberg i Fredensborg og omegn

Det vrimler med fællesskaber i Fredensborg Kommune, og der er rig mulighed for at møde nye mennesker, som du kan dele dine interesser med. Er du nysgerrig på at se, hvad folk fra dit område søger efter? Så kan du logge ind på Boblberg i Fredensborg Kommune. Her vil du se lokale bobler (opslag), hvor folk søger efter forskellige sociale relationer, som f.eks. nye venskaber, træningsfællesskaber, kreative bekendtskaber, og meget mere.

Bobler i Fredensborg

På Boblberg kan du oprette dit eget opslag, også kaldet ”bobler”, hvor du kan søge efter nye venner med samme interesser. Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå i din bobl, men en god idé er at starte med at skrive lidt om dig selv og hvad du evt. søger i en ny ven. Du kan f.eks. søge efter nye venner og veninder, en rejsemakker, madklub, kulturgruppe, barselsveninder, træningsmakker og meget andet. Du kan også finde nogen at snakke og skrive med, hvis du søger nogle ligesindede personer. Når du har oprettet din egen bobl, kan andre kontakte dig, og opbyggelsen af nye venskaber starter. Herunder kan du se eksempler på andre fra Fredensborg, som har oprettet bobler, hvor de søger flere nye venskaber, træningsfællesskaber, madklubber, kulturgrupper og meget mere:

Søger veninder til tøsehygge - café
Søger veninder til tøsehygge - café

Hej jeg hedder Natalie Er 28 år fra Nordsjælland. Arbejder til daglig som sygeplejerske, ud over det er jeg den heldige ejer af en dejlige lille hund samt en hest. Efter jeg mistede min mand i 2020, kan det mærkes at omgangskredsen ikke er så stor som før i tiden. Jeg søger derfor nye bekendtskaber som forhåbenligt kan ende ud i gode venskaber. Glæder mig til at høre fra jer 😊

Søger aktive veninder 🥾🏄🏽⛺️
Søger aktive veninder 🥾🏄🏽⛺️

Hej med jer 👋🏼 Jeg er 28 snart 29 år gammel og bor i Nivå med min kæreste. Vi mistede vores hund i efteråret så derfor kommer jeg ikke så meget ud mere. Jeg elsker at tilbringe tid i naturen, vandreture, ro i kano/kajak, et glas vin og måske en overnatning i telt. Derudover er jeg begyndt at træne i fitness og kunne også godt bruge en makker dér hvis det var 🏃🏽‍♀️ Min kæreste er ikke det store natur/aktive menneske og alle mine venner bor stadig inde i byen. Jeg leder derfor efter nogen der kunne have lyst til at lave nogle ting engang i mellem. Derudover har tidligere redet på højt plan i mange år og elsker heste, og jeg kan også godt lide at spille computer derhjemme, primært Overwatch. Har du en hund der vil med på vandreture er det blot en kæmpe bonus for mig 😄 Glæder mig til at høre fra dig!

Søger venner/veninder
Søger venner/veninder

Hej, jeg hedder Einar og bor i Fredensborg kommune. Jeg er 27 år gammel Søger venner og veninder med samme interesser, dvs træning, basket, løbetur, og pardans salsa/lindy hop

Elcykel og primitiv camping
Elcykel og primitiv camping

Jeg er 74 år og bor i Kokkedal. Jeg har lige købt et lille telt og påtænker en lille tur langs sjællands nordkyst, jeg tænker at slå lejr på stranden eller shelterpladser altså bare ud i det blå. Der skal selvfølgelig være en vejrudsigt som lover sommervejr. Det kunne være superhyggeligt at have en at følges med🍀

Frisk studerende søger bekendte
Frisk studerende søger bekendte

Søger jævnaldrende til en hyggelig gåtur, en brætspilaften eller et glas vin 🥂 har boet i Nordsjælland et par år, men kender ikke rigtigt så mange her. Det kunne jeg godt tænke mig. Jeg elsker at lære nye mennesker at kende, og jeg er altid frisk på at se, hvad det kan føre til. For mig er en ven en, der respekterer og lytter, en som man kan lave alt og intet med og kan have både dybe og lette samtaler med. Jeg sætter ærlighed meget højt. Bor i en lille lejlighed med mine to katte og kan godt lide at være kreativ. Elsker at tegne og lave puslespil, og så spiller jeg violin 🎻 kunne være fedt, hvis du vil spille sammen med mig! Jeg elsker at prøve nye ting og er frisk på det meste 🎢

Frederiksborg Slot

Fredensborg - Den smukke slotsby

Fredensborg er beliggende i Nordsjælland, og har meget at byde på med sine smukke områder. Særligt essentielle for Fredensborg er det smukke og historiske Fredensborg Slot, som fungerer som sommerresidens for den danske kongefamilie. Fredensborg slot og slotshave: Flere måneder om året, og særligt i sommeren, flytter Dronning Magrethe og Kongefamilien til Fredensborg. Det smukke slot er bygget i barokstil, og er omgivet af en unik og imponerende slotshave, som strækker sig ned til Esrum Sø. Den velholdte barokhave er åben for alle, der vil nyde en gåtur i historiske og smukke omgivelser. Når du har gået en dejlig tur gennem Danmarks største Barokhave, kan du fortsætte gåturen ned til ishuset, som ligger nede ved søen. Atmosfære i Fredensborg by: Fredensborg byder på en charmerende atmosfære med historiske bygninger og idylliske omgivelser. Byen har en hyggelig gågade med butikker, caféer og restauranter. Den naturskønne placering tæt på skov, sø og kyst gør Fredensborg til et attraktivt sted for både lokalbefolkning og besøgende. Madoplevelser i Fredensborg: Ved et besøg i Fredensborg må du heller ikke gå glip af fantastiske madoplevelser som f.eks. i Bistroen på Fredensborg Store Kro, Skipperhuset eller på det hyggelige Country Market, som er en hyggelig markedsplads med skønne råvarer og små butikker.

Gl. Humlebæk Kro

Charmerende Humlebæk

Humlebæk er en af Fredensborg Kommunes andre skønne byer. Humlebæk ligger helt ud til Øresund, og har en charmerende atmosfære. Louisiana Museum of modern art: Oftest forbindes Humlebæk med det imponerende, og verdenskendte kunstmuseum Louisiana, som er kendt for sin unikke samling af skulpturer, malerier og moderne kunst. Louisiana er også kendt for sit arkitektoniske design og skulpturhave, der sammen med udsigten skaber en inspirerende atmosfære for besøgende. Museet fungerer som et kulturelt samlingspunkt, og tilbyder også koncerter, foredrag og arrangementer. Sletten Strand: Sletten Strand er en smuk kyststrækning beliggende i Humlebæk, og er kendt for sin maleriske udsigt over Øresund. Sletten Strand er populær blandt både lokale og besøgende og er et fredeligt sted at nyde naturen Humlebæk Kro: En hyggelig og historisk kro med en traditionel charme og atmosfære, der tiltrækker både lokale og besøgende. Her på kroen vil du opleve en autentisk dansk krooplevelse med god mad og drikke. Et oplagt sted at besøge efter et evt. besøg på Louisiana, som ligger lige i nærheden. Humle Bio: Humlebæks lille lokale biograf, hvor du kan nyde en god film - evt. med nye bekendtskaber fra Boblberg. I den lille biograf, med 108 pladser, oplever du en smadder hyggelig og autentisk atmosfære.

Vil du lære Boblberg bedre at kende?

Hvis du er nysgerrig, kan du her læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger det, og hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:

Luftbillede af slottet
Badebro
Kirsebærtræer

Foreninger i Fredensborg

Mangler du et let overblik over, hvilke lokale foreninger der findes i nærheden af dig? Så kan du finde dem her på Boblberg, ved blot ét klik. Inde på Boblberg finder du knappen "foreninger", hvor du ved ét klik får et let tilgængeligt overblik over foreninger i Fredensborg Kommune. Her kan du læse lidt om, hvad de forskellige foreninger tilbyder, og du kan ligeledes blive henvist direkte videre til den enkelte forenings hjemmeside, hvis du ønsker at indhente yderligere informationer. Under foreningerne på Boblberg finder du også et kort over, hvor foreningerne geografisk befinder sig i Fredensborg. På denne måde kan du se, hvor tæt du befinder dig på den enkelte forening, og du kan ligeledes få hjælp til at finde vej dertil, da kortet også henviser til Google Maps. Dette foreningsmodul er en oplagt mulighed for foreninger, som ønsker at synliggøre sig yderligere, og som ønsker at nå ud til en helt ny gruppe mennesker.

Boblberg app

Download Boblberg app

Hav altid Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

Billede ud mod vandet fra slotsparken
Billede af Humle biograf
En smuk mølle med blå himmel i baggrunden
Kystlinje

Kokkedal og Nivå

Sammen med Fredensborg og Humlebæk, er Kokkedal og Nivå to af kommunens primære områder. Både Kokkedal og Nivå er kendt for at tilbyde en balance mellem det stille liv i forstæderne og en naturskøn beliggenhed tæt på kysten. Disse områder appellerer til dem, der søger en rolig livsstil og en smuk natur. Funplay i Kokkedal: Skal I have sjov for hele familien? Så er Funplay, det tidligere "Børnenes Eventyrfabrik" et oplagt sted at bruge dagen. Et aktivitetscenter og kæmpe legeplads, hvor I kan have sjov hele dagen og holde arrangementer.

Oplev spændende områder i hele Fredensborg Kommune med nye venner og bekendtskaber fra Boblberg

Ludtbillede af havnen

Adskillige små havnebyer

Fredensborg Kommune er beriget med flere små havneområder, som bestemt er et hyggeligt besøg værd. Nivå Havn: En idyllisk havn fyldt med stemning. Her finder du en hyggelig kystpromenade, hvor du kan gå en tur langs bådebroerne. Du kan også nyde et godt måltid på en af havnens restauranter, eller du kan medbringe din egen picnic og benytte en af havnens grillpladser. I Nivå havn ser du også windsurfere, roklubben, lystsejlere og andre vandsportsudøvere. Ved siden af havnen ligger strandparken, hvor du kan få en dukkert. Fredensborg Havn: Havnen ligger ved Esrum Sø, og er en af de mindre havne. et dejligt roligt sted. Humlebæk Havn: Havnen er beliggende bagved Louisiana, og er en lille lystbådehavn, som i dag er selvejende. Sørup Havn: En fredfyldt idyllisk havn, som ligger blandt byens charmerende ældre huse. Sletten Havn: I denne hyggelige havn finder du bl.a. en fiskerforretning, som har eksisteret i mere end 60 år. Hver sommer afholdes den årlige havnefest med underholdning for hele familien. På Sletten Havn kan du også spise en dejlig frokost på en af havnens restauranter eller nyde en is. til udsigten af fine gamle fiskerhuse.

Blev du inspireret?

Opret dig gratis og skab dine egne fællesskaber i Fredensborg. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som null andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her

Samarbejde med Fredensborg Kommune

Boblberg samarbejder med +50 danske kommuner, herunder også Fredensborg Kommune. I samarbejdet mellem Boblberg og Fredensborg Kommune har vi fokus på at højne og fremme et mangfoldigt fritidsliv, som styrker de sociale fællesskaber blandt borgerne. Alle skal have mulighed for at blive en del af et socialt netværk, som både kan øge livskvaliteten både fysisk og mentalt samt mindske ensomhed. Vi gør meget ud af at udbrede Boblberg lokalt i Fredensborg Kommune. Du kan bl.a. møde Boblberg på diverse arrangementer, der afholdes rundt i kommunen, hvor vi spreder god stemning og altid står klar til at hilse og svare på eventuelle spørgsmål. Boblberg tager ligeledes rundt og holder oplæg internt i kommunen med formål om at klæde medarbejdere på til at videreformidle om Boblberg til borgerne. Ydermere kommer Boblberg ud og møder borgerne på diverse væresteder, biblioteker, ungdomscentre, bosteder mv. og fortæller om mulighederne for at finde flere nye fællesskaber. Boblberg er synlig rundt i bybilledet/lokalsamfundet med flyers og plakater, som du altid er velkommen til at tage med dig.