Boblberg logo

Find nye fællesskaber i Fredensborg

Er du på udkig efter nye værdifulde fællesskaber? Så er du landet det helt rigtige sted. På Boblberg har du mulighed for at finde nye venner og bekendtskaber, som du kan dele dine interesser med. Spring ud i det og opdag fællesskaberne i Fredensborg

Boblberg i Fredensborg og omegn

Det vrimler med fællesskaber i Fredensborg Kommune, og der er rig mulighed for at møde nye mennesker, som du kan dele dine interesser med. Er du nysgerrig på at se, hvad folk fra dit område søger efter? Så kan du logge ind på Boblberg i Fredensborg Kommune. Her vil du se lokale bobler (opslag), hvor folk søger efter forskellige sociale relationer, som f.eks. nye venskaber, træningsfællesskaber, kreative bekendtskaber, og meget mere.

Bobler i Fredensborg

På Boblberg kan du oprette dit eget opslag, også kaldet ”bobler”, hvor du kan søge efter nye venner med samme interesser. Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå i din bobl, men en god idé er at starte med at skrive lidt om dig selv og hvad du evt. søger i en ny ven. Du kan f.eks. søge efter nye venner og veninder, en rejsemakker, madklub, kulturgruppe, barselsveninder, træningsmakker og meget andet. Du kan også finde nogen at snakke og skrive med, hvis du søger nogle ligesindede personer. Når du har oprettet din egen bobl, kan andre kontakte dig, og opbyggelsen af nye venskaber starter. Herunder kan du se eksempler på andre fra Fredensborg, som har oprettet bobler, hvor de søger flere nye venskaber, træningsfællesskaber, madklubber, kulturgrupper og meget mere:

Fredensborg ønsker ven/veninde 😊
Fredensborg ønsker ven/veninde 😊

Bor i Fredensborg med søn på 16 år og en hund på 2 år. Er fysik og matematiklærer. Er udemenneske; køje, shelter og vandre helst langs og ved vand; kyst, søer osv Faldt tilfældigt over denne gruppe via Facebook så oprettede mig og skriver nu her. Har ikke prøvet denne slags før men ønsker nok venner/veninder: Er skilt og da meget hørte sammen med ægteskabet synes jeg at jeg mangler “mine egne” venner/veninder. Har lidt fysiske begrænsninger efter en ulykke. Og så ved jeg ikke hvad jeg mangler at skrive 🤷‍♀️🥴😊 Hej fra Sara

Søger veninder til tøsehygge - café
Søger veninder til tøsehygge - café

Hej jeg hedder Natalie Er 28 år fra Nordsjælland. Arbejder til daglig som sygeplejerske, ud over det er jeg den heldige ejer af en dejlige lille hund samt en hest. Efter jeg mistede min mand i 2020, kan det mærkes at omgangskredsen ikke er så stor som før i tiden. Jeg søger derfor nye bekendtskaber som forhåbenligt kan ende ud i gode venskaber. Glæder mig til at høre fra jer 😊

Barsel veninde
Barsel veninde

Hej mit navn er Maria og jeg er 28 år gammel. Jeg bor i Nivå. Jeg søger nogle veninder at mødes med. Gerne nogle som også er på barsel og har et barn. Jeg har en søn fra november 2021. Søger nogle omkring Nivå eller København

Søger nogle venner & veninder.
Søger nogle venner & veninder.

Hej, jeg hedder Noah og er en dreng på 15 år. Jeg er fra Nordsjælland. Jeg elsker at høre musik & tegne i min fritid. Jeg er skillsmisse barn og bor kun hos min mor her i Kokkedal - Min far bor i Ishøj. Jeg søger nye venner fordi jeg føler mig meget alene i min fritid. Jeg er meget sjælendt sammen med nogle mennesker. Derfor jeg godt kunne tænke mig nogle nye venner. Helst folk på 15-20 år.

Reservebedste Kokkedal, Fredensborg
Reservebedste Kokkedal, Fredensborg

Til min søn på 10 år, søger jeg reservebedste(r), da mormor bor langt væk. Uddybelse følger her sidenhen eller gives evt. personligt til dig/jer, der allerede nu er interesseret i at være tryg(ge) reservebedste(r) til en sød og kvik dreng.

Frederiksborg Slot

Fredensborg - Den smukke slotsby

Fredensborg er beliggende i Nordsjælland, og har meget at byde på med sine smukke områder. Særligt essentielle for Fredensborg er det smukke og historiske Fredensborg Slot, som fungerer som sommerresidens for den danske kongefamilie. Fredensborg slot og slotshave: Flere måneder om året, og særligt i sommeren, flytter Dronning Magrethe og Kongefamilien til Fredensborg. Det smukke slot er bygget i barokstil, og er omgivet af en unik og imponerende slotshave, som strækker sig ned til Esrum Sø. Den velholdte barokhave er åben for alle, der vil nyde en gåtur i historiske og smukke omgivelser. Når du har gået en dejlig tur gennem Danmarks største Barokhave, kan du fortsætte gåturen ned til ishuset, som ligger nede ved søen. Atmosfære i Fredensborg by: Fredensborg byder på en charmerende atmosfære med historiske bygninger og idylliske omgivelser. Byen har en hyggelig gågade med butikker, caféer og restauranter. Den naturskønne placering tæt på skov, sø og kyst gør Fredensborg til et attraktivt sted for både lokalbefolkning og besøgende. Madoplevelser i Fredensborg: Ved et besøg i Fredensborg må du heller ikke gå glip af fantastiske madoplevelser som f.eks. i Bistroen på Fredensborg Store Kro, Skipperhuset eller på det hyggelige Country Market, som er en hyggelig markedsplads med skønne råvarer og små butikker.

Gl. Humlebæk Kro

Charmerende Humlebæk

Humlebæk er en af Fredensborg Kommunes andre skønne byer. Humlebæk ligger helt ud til Øresund, og har en charmerende atmosfære. Louisiana Museum of modern art: Oftest forbindes Humlebæk med det imponerende, og verdenskendte kunstmuseum Louisiana, som er kendt for sin unikke samling af skulpturer, malerier og moderne kunst. Louisiana er også kendt for sit arkitektoniske design og skulpturhave, der sammen med udsigten skaber en inspirerende atmosfære for besøgende. Museet fungerer som et kulturelt samlingspunkt, og tilbyder også koncerter, foredrag og arrangementer. Sletten Strand: Sletten Strand er en smuk kyststrækning beliggende i Humlebæk, og er kendt for sin maleriske udsigt over Øresund. Sletten Strand er populær blandt både lokale og besøgende og er et fredeligt sted at nyde naturen Humlebæk Kro: En hyggelig og historisk kro med en traditionel charme og atmosfære, der tiltrækker både lokale og besøgende. Her på kroen vil du opleve en autentisk dansk krooplevelse med god mad og drikke. Et oplagt sted at besøge efter et evt. besøg på Louisiana, som ligger lige i nærheden. Humle Bio: Humlebæks lille lokale biograf, hvor du kan nyde en god film - evt. med nye bekendtskaber fra Boblberg. I den lille biograf, med 108 pladser, oplever du en smadder hyggelig og autentisk atmosfære.

Vil du lære Boblberg bedre at kende?

Hvis du er nysgerrig, kan du her læse mere om, hvad Boblberg er, hvem der bruger det, og hvad det vil sige at være en del af fællesskabet:

Luftbillede af slottet
Badebro
Kirsebærtræer

Foreninger i Fredensborg

Mangler du et let overblik over, hvilke lokale foreninger der findes i nærheden af dig? Så kan du finde dem her på Boblberg, ved blot ét klik. Inde på Boblberg finder du knappen "foreninger", hvor du ved ét klik får et let tilgængeligt overblik over foreninger i Fredensborg Kommune. Her kan du læse lidt om, hvad de forskellige foreninger tilbyder, og du kan ligeledes blive henvist direkte videre til den enkelte forenings hjemmeside, hvis du ønsker at indhente yderligere informationer. Under foreningerne på Boblberg finder du også et kort over, hvor foreningerne geografisk befinder sig i Fredensborg. På denne måde kan du se, hvor tæt du befinder dig på den enkelte forening, og du kan ligeledes få hjælp til at finde vej dertil, da kortet også henviser til Google Maps. Dette foreningsmodul er en oplagt mulighed for foreninger, som ønsker at synliggøre sig yderligere, og som ønsker at nå ud til en helt ny gruppe mennesker.

Kystlinje

Kokkedal og Nivå

Sammen med Fredensborg og Humlebæk, er Kokkedal og Nivå to af kommunens primære områder. Både Kokkedal og Nivå er kendt for at tilbyde en balance mellem det stille liv i forstæderne og en naturskøn beliggenhed tæt på kysten. Disse områder appellerer til dem, der søger en rolig livsstil og en smuk natur. Funplay i Kokkedal: Skal I have sjov for hele familien? Så er Funplay, det tidligere "Børnenes Eventyrfabrik" et oplagt sted at bruge dagen. Et aktivitetscenter og kæmpe legeplads, hvor I kan have sjov hele dagen og holde arrangementer.

Ludtbillede af havnen

Adskillige små havnebyer

Fredensborg Kommune er beriget med flere små havneområder, som bestemt er et hyggeligt besøg værd. Nivå Havn: En idyllisk havn fyldt med stemning. Her finder du en hyggelig kystpromenade, hvor du kan gå en tur langs bådebroerne. Du kan også nyde et godt måltid på en af havnens restauranter, eller du kan medbringe din egen picnic og benytte en af havnens grillpladser. I Nivå havn ser du også windsurfere, roklubben, lystsejlere og andre vandsportsudøvere. Ved siden af havnen ligger strandparken, hvor du kan få en dukkert. Fredensborg Havn: Havnen ligger ved Esrum Sø, og er en af de mindre havne. et dejligt roligt sted. Humlebæk Havn: Havnen er beliggende bagved Louisiana, og er en lille lystbådehavn, som i dag er selvejende. Sørup Havn: En fredfyldt idyllisk havn, som ligger blandt byens charmerende ældre huse. Sletten Havn: I denne hyggelige havn finder du bl.a. en fiskerforretning, som har eksisteret i mere end 60 år. Hver sommer afholdes den årlige havnefest med underholdning for hele familien. På Sletten Havn kan du også spise en dejlig frokost på en af havnens restauranter eller nyde en is. til udsigten af fine gamle fiskerhuse.

Boblberg app

Download Boblberg app

Hav altid Boblberg og dine nye fællesskaber lige ved hånden. Med app'en har du hurtigere adgang til de nyeste bobler og dine privat beskeder. Slip for at logge ind hver gang:

Oplev spændende områder i hele Fredensborg Kommune med nye venner og bekendtskaber fra Boblberg

Billede ud mod vandet fra slotsparken
Billede af Humle biograf
En smuk mølle med blå himmel i baggrunden

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i Fredensborg?

Opret dig gratis og skab dine egne fællesskaber i Fredensborg. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 606.744 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her