Boblberg logo

Boblberg i Albertslund Kommune

Opret dig på Boblberg i din kommune og find nye fællesskaber i dit lokalområde.

Bobler nær dig

Gå på opdagelse iblandt boblerne. Her ser du eksempler på, hvad folk fra dit område søger efter på Boblberg:

Søger nye venskaber
Søger nye venskaber

Jeg er en social pige, som savner nogen tættere venskab relationer. Jeg elsker serier, reality TV, gåture, beauty, musik, og at snakke om alt ingenting. Jeg savner nogen at kunne have det sjovt med men også at kunne snakke om hvad der godt og dårligt.

Golf hygge
Golf hygge

Hey Søger golf venner i stor København området⛳️⛳️er medlem i CGC Vallensbæk

Søger søde veninder:)
Søger søde veninder:)

Jeg hedder Sanne. 29 år gammel og jeg er født og opvokset i Næstved men har rødder i Marokko. Jeg er gift med Jacob, som jeg bor sammen med i Albertslund. Vi venter os en lille pige som gerne skal komme til verden indenfor 1-2 uger 🙏🏼🥰 Jeg uddannet socialpædagog og kommer til at gå på barsel. Jeg kunne måske godt tænke mig en veninde i nærområdet der også har eller skal have en lille en❤️ så man kan gå ture sammen, svømmehal m.m Børn er ikke en nødvendighed for at vi kunne blive gode veninder. Søger nemlig ligeledes veninder, der kan lide at dress op og tage på fine middage og cafeture, m.m :) Knus fra mig:)

Byvenner
Byvenner

Hejsa, Jeg søger byvenner/veninder. Jeg er selv 19 år og har pt sabbatår, derfor kunne det være hyggeligt at tage i byen, drikke en øl eller lignende. Søger helst folk der er nogenlunde på samme alder som mig selv;)

Nye bekendtskaber :)
Nye bekendtskaber :)

34 år gammel og fra Albertslund. ☺️ Jeg har to børn på 8 og 11 år, hver anden uge (ulige). Jeg kunne godt tænke mig flere (og nye) bekendtskaber til at snakke med om alt og intet på en gåtur med en kop kaffe i hånden og andre oplevelser som biograftur, museum eller minigolf, bare fordi det er sjovt 😁

Blev du inspireret til at finde fællesskaber i dit område?

Gør som 612.746 andre og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her