Boblberg logo

Find eller bliv en reservebedste

På Boblberg kan du enten blive reservebedste eller søge efter en, hvis du af en eller flere årsager mangler et nyt bonus-familiemedlem. Som reservebedste opbygger du samtidig venskaber og skaber unikke minder, så hvorfor ikke springe ud i det?

Find bonus familie fra Boblberg

Er du interesseret i enten at finde eller tilbyde dig som reservebedste/bonusbedste? Så er Boblberg lige stedet for dig. Det er en gratis app, hvor man både kan søge efter en reservebedstemor- eller far eller tilbyde sig som en. Grundende til, at man enten tilbyder sig som en reservebedste eller søger efter en, kan variere meget fra person til person og fra familie til familie. Måske du slet ikke har nogen børnebørn eller bedsteforældre, eller måske du er flyttet langt væk fra dem, du havde? Mange mennesker føler en naturlig trang til at give omsorg og kærlighed til andre, især til børn. Ved at tilbyde sig som "reservebedstemor" eller "reservebedstefar" har du mulighed for at skabe meningsfulde forbindelser og være en støtte i et barns liv. Du kan oprette dit eget opslag, eller du kan kontakte andre brugere, der allerede har skrevet, hvad de søger i en reservebedste eller reservebarnebarn.

Bobler på Boblberg

På Boblberg handler det om at lave nogle opslag, som handler om dine interesser - disse kalder vi for "bobler". Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad din bobl kan handle om. Du kan f.eks. skrive lidt om dig selv, og hvad du ønsker i en evt. reservebedste i din familie. Når du har oprettet din bobl, kan andre se den og henvende sig til dig, hvorefter I kan skrive sammen og opbygge jeres nye relation derfra. Herunder kan du se eksempler på andre, som har oprettet bobler, hvor de søger reservebedsteforældre eller andre bonus familiemedlemmer til børnene:

Søger Reserve bedste/bonus familie
Søger Reserve bedste/bonus familie

Min datter Emily er 10 år gammel, og her er hendes bedste ven, vores Ella på 7 år. Emily har ikke set hendes fars familie i halvandet år nu, farmor, kusiner, og far og selv hendes lillesøster. Hendes morfar døde samme år, det med hendes far skete. Og ham var hun utrolig tæt med. Vi er oveni det flyttet by, og derved også skole. Som hun er ved at opstarte på nu.. Vi har ikke meget andet familie, og har stort set været alene sammen alle 10 år. Vi føler os lykkelige - vi er meget kreative og vi elsker naturen og oplevelser, vi har mange gode snakke og mange gode gå ture. Og rigtig mange kreative dage. Jeg har hende på fuldtid, og engang imellem ville jeg ønske jeg kunne få mulighed for at komme lidt ud, og møde en anden, eller se en veninde. Emily har det på samme måde, hun trænger også til at have en anden person udover mig, en som hun kan betro sig til, få et kram af og hygge med.. Derfor søger vi en reserve bedste/bonus familie. En bedste ven - kært menneske har mange navne, det vigtigste er at alle føler kemi og sig trygge. Jeg er 33 år og vi bor i sydhavnen, jeg er selvstændig. Og emily pga. Sin alder kan have dage hun helst vil være i klub til sent. Så vi søger primært weekend hygge/aflastning. Men selvfølgelig håber jeg med tiden at det bliver et ægte bånd og at Emily selv kan ringe når hun bare har lyst og føler hun får behov ❤️ Er du den, som lige går og mangler verdens skønneste bedste pige i dit liv. Som er kærlig, venlig, godhjertet, opdraget godt og høfligt, som snakker pænt og er yderst betænksom, en pige med et hjerte af guld som bare mangler en mere at elske. Hvis det er dig. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Reservebedsteforældre
Reservebedsteforældre

Vi er en lille familie på tre, Cirkeline, far og mor, som søger en sød reserve “bedste” familie/bedstemor/bedstefar. Far er steward i SAS, mor er pædagog i en vuggestue og Cirkeline er 4 år og vil gerne opleve det hele. Hun snakker som et vandfald, elsker at tegne, lege, bygge huler, dyr, være på tur etc. Hvis man har store ører og et hjerte af guld, så ville vi elske at drikke kaffe med dig/jer, hygge o.a. Nogen dage ville vi som forældre gerne kunne spise en frokost alene sammen eller fx rydde op i kælderen imens vi vidste at vores datter hyggede sig imens. Andre dage tænkte vi at Cirkeline ville elske at blive hentet lidt tidligere fra børnehave og tage på legepladsen på vej hjem ☺️ Vi laver gerne mad og hygger med dig/jer. Vi håber at der sidder nogle søde reservebedsteforældre og tænker at de gerne ville være en lille del af vores liv, så lad os endelig høre fra dig/jer ☺️ De bedste hilsener fra Cirkeline, Mads og Helle

Reservebedste søges
Reservebedste søges

Hejsa Vi søger en reservebedste til vores søn på 4 år, som har autisme. Så kendskab til autisme, varme, nærvær, hygge og anerkendelse overfor ham og hans udfordringer søges. Vi har desværre ikke meget netværk som forstår og kan rumme ham. Han er jordens dejligste dreng, som er udfordret på sproget, men er så livsglad og venlig og sød. Han ville elske at have en i sit liv som holder af ham, præcis som han er. Og det ville vi også.

Mangler I en reservebedste
Mangler I en reservebedste

Hver 14.dag om onsdagen så ville det være hyggeligt . Jeg er 68 år og meget kreativ. Elsker at klippe og klistre og være ude i naturen

Søger bedstemor til mine 2 piger ❤️
Søger bedstemor til mine 2 piger ❤️

Jeg søger en reservebedste til mine to piger. Jeg har desværre mistet begge mine forældre, og jeg mangler ofte en “hjælp” og kærlighed til dem i hverdagen fra andre som vil elske dem himmelhøjt ❤️ Du vil indgå som en del af familien og jeg vil sikkert også bruge dig til at ringe om vind og vejr, ligeledes som du må bruge os i hverdagen til vind og vejr ❤️

Brugere der har brugt Boblberg til at blive eller finde en reservebedste

Læs om Lisbeth og Anni, som blot er to ud af mange, der har fundet en reservebedste og et reservebarnebarn på Boblberg.

26 årige Lisbeth, med lyst hår og blå øjne, smiler fordi hun har fundet nogle søde reservebedsteforældre til hendes to børn på Boblberg

Lisbeth – Fandt reservebedsteforældre som hjalp på en tilværelse med kronisk migræne

26-årige Lisbeth har to drenge og lider af kronisk migræne, hvorfor hun søgte efter reservebedsteforældre på Boblberg, da hun har mistet begge sine forældre efter en barndom i en misbrugsfamilie. På Boblberg stødte hun på Michael og Marie, som i dag fungerer som Lisbeths drenges bedsteforældre. De tager bl.a. i legeparker og på camping med drengene og hjælper også med mere praktiske gøremål som at aflevere dem i skole osv.

Anni med hvidskjorte og solbriller smiler fordi hun er blevet reservebedste til en pige på 5 år igennem Boblberg

Anni – Er blevet reservebedste til 5-årig pige

Anni og hendes mand havde et brændende ønske om at blive reservebedsteforældre, hvorfor de valgte at søge efter et reservebarnebarn på Boblberg. De er nu på 11. måned reservebedsteforældre for en sød pige på 5 år, hvor de henter hende i børnehaven minimum en gang om ugen og tager hende med til alverdens aktiviteter, såsom f.eks. sangkor, Zoo, museer, bibliotek og meget mere.

5 gode grunde til at finde eller blive en reservebedste

1. Aflastning: En reservebedste hjælper dig med at aflaste hverdagens gøremål. Det kan være alt fra at hente og bringe børnene til at passe dem, når mor og far skal have en aften for sig selv. Alle forældre har brug for en pause i hverdagen, og derfor er reservebedste en fantastisk idé. 2. Relation mellem børn og ældre: Det er vigtigt for børn at have andre end sine forældre at se op til. For dem er det godt at lære aldersforskelle og have andre at kunne relatere til. 3. Bonusfamilie: Der er mange syn på livet, som børn kan have godt af at opleve. Et bonusmedlem af familien kan være en ekstraordinær støtte til både et barn og familien i helhed. 4. Erfaring: En reservebedsteforælder kan have en unik indsigt i de problemer man står med som forælder. 5. Støtte gennem livet: En reservebedste kan være en støtte og del af familien i mere end blot barnets ungdom. De kan være en støtte gennem livet, både for forældre og barn.

Reservebedstefar der trækker sit reservebarnebarn i trækvogn
Fire børn der løber på stribe i en skov
Lillebror sidder i klapvogn, imens storesøster går ved siden af og holder ham i hånden.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fællesskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet. Hvad venter du på? Gør som 603.958 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her

Ofte stillede spørgsmål om reservebedste

Der er nogle spørgsmål, der ofte dukker op, når det handler om reservebedste. Her har vi svaret på nogle af de mest almindelige spørgsmål:

Spørgsmål: Hvad er en reservebedste?

En reservebedstemor eller -far er en person, der frivilligt vælger at indgå i barnets liv og tilbyder omsorg, støtte og kærlighed, ligesom en biologisk eller juridisk bedstemor eller bedstefar ville gøre. De kan tilbringe tid sammen med barnet, deltage i aktiviteter, give vejledning og opbygge et nært forhold. Det er blevet mere almindeligt i det moderne samfund, hvor traditionelle familieforhold kan være mere komplekse, og hvor båndene mellem mennesker kan strække sig ud over biologiske relationer. Reservebedsteforhold kan være værdifulde for både barnet og den involverede person, da de tilbyder ekstra støtte og en ekstra familiær forbindelse.

Spørgsmål: Hvordan finder man en reservebedste?

En måde at finde en reservebedstemor eller -far er ved at bruge platforme som Boblberg. Ved at bruge Boblberg kan du potentielt finde en reservebedstemor eller -far, der passer godt til dit barns behov og skabe en værdifuld relation, der kan berige både dit barns og den involverede persons liv. Omvendt kan du også bruge Boblberg til at søge efter et reservebarnebarn, hvis ikke du selv har nogen børnebørn eller blot har tiden og overskuddet til et eller flere mere.

lorem
lorem
lorem

10 ting du kan lave med dit reservebarnebarn som reservebedste

- Tag på udflugter: Planlæg spændende ture til nærliggende parker, museer, zoologiske haver eller andre interessante steder. Det kan være en sjov og lærerig måde at tilbringe tid sammen på. - Lav madlavningseventyr: Inviter dit reservebarnebarn til at hjælpe dig med at lave mad. I kan bage kager, lave lækre retter eller eksperimentere med nye opskrifter sammen. - Hyg jer med brætspil: Find nogle sjove brætspil, som I begge kan nyde. Det kan være en fantastisk måde at styrke båndet og have det sjovt sammen. - Tag på cykeltur: Hop på cyklerne og udforsk nærområdet sammen. Det er en aktiv og sund måde at tilbringe tid sammen på, samtidig med at I nyder naturen. - Læs bøger sammen: Vælg en spændende bog og læs den højt for dit reservebarnebarn eller skift til at læse kapitlerne sammen. Det kan være en fantastisk måde at opdage nye historier og skabe samtaler om emnerne i bogen. - Kreativ udfoldelse: Lav kunstprojekter sammen, såsom maleri, tegning eller håndarbejde. I kan lave personlige gaver til hinanden eller bare have det sjovt med at udforske jeres kreative evner. - Dyrk havearbejde: Tilbring tid i haven sammen og dyrk blomster, grøntsager eller urter. Det kan være en berigende og lærerig oplevelse at se, hvordan tingene vokser og udvikler sig. - Se film eller serier: Vælg en god film eller serie, som I begge kan lide, og nyd en hyggelig aften med popcorn og snacks. Det kan være en god måde at slappe af og dele oplevelser. - Gå på opdagelse i lokalområdet: Tag på gåture sammen og udforsk jeres nærmiljø. Måske er der skjulte steder, parker eller seværdigheder, som I endnu ikke har opdaget. - Snak og del historier: Sæt tid af til at tale og lytte til hinanden. Del erindringer, fortæl historier fra din barndom, og lyt til dit reservebarnebarns oplevelser og drømme. Det kan skabe dyb forbindelse og gensidig forståelse. Husk, at det vigtigste er at bruge tid sammen og skabe gode minder. Så vælg aktiviteter, som I begge kan nyde, og hav det sjovt som reservebedste og reservebarnebarn!