Boblberg logo
Søger veninde(r)Mette

Søger veninde(r)

Jeg søger den der ‘tætte’ veninde eller veninder som man kan hygge, danse, snakke, gå turer mm. sammen med. Mit netværk har efterhånden snævert sig meget ind de sidste par år af forskellige årsager og søger en person eller en tøsegruppen hvor man kan være sig selv.

Jeg bor i Greve med min mand og min 7 årig datter og vores lille hund. Jeg går meget op i sport og spiller selv håndbold i Greve samt træner en del. Jeg søger ikke nødvendigvis en som har samme interesser som mig, at man finder den person(er) hvor man kan være sig selv betyder alverden for mig - at man har den ‘to-go’ person når alt bliver for meget. Pga. min mands arbejde håndbold arbejde er jeg tit hjemme med min datter og ugerne går meget på planlægning, legeaftale, arbejder så et afbræk fra det hele nogengange er i høj grad en prioritet.

Jeg er 40 år og oprindelig fra Sønderjylland men har en meget udenlands opvækst - så hvis det er venskaber på engelsk gør det ikke noget. Min personlighed er meget social, udadvendt og højtråbende ☺️ når man lærer mig at kende, jeg er loyal, elsker kram og god lytter ☺️

Er det dig så skriv til mig.

Tilmeld dig og skriv til Mette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.737 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her